Bildirim
Note 2 den - Z3 e gecmek mantikli mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
500 TL'ya kadar fiyat farkı ile mantıklı olabilir. -
450 tl ye buldum note 2 satsam 350-400 tl ye gider. O zaman kacirmayayim bunu babama veririm adam hala Galaxy S1 ile cebellesiyor sene 2017 :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman hocam böyle bir hata yapmayın, hastalık saçıyor telefon. Note 2 iyi LineageOS attın mı canavar olur o -
Note 2 ve Z3, hmm forumda bir arkadaşım zamanında Note 2'den Z2'ye geçmişti ve kendisi sonradan memnun kalmadığı için Note 5'e yöneldi. Z2 ile Z3 arasında ciddi bir fark olmadığını düşünürsek ona danışabilirsiniz. Ha bana sorarsanız kalem özelliğini fazlası ile kullanıyorsanız Z3 sizi tatmin etmez, ama genel anlamı ile gerek malzeme kalitesi gerek yazılım stabilitesi olsun, hatta kamera olarak da iyi bir gelişme yaşarsınız. Pil ömrü olarak bir şey diyemiyorum fakat yazılım meraklısı iseniz Note 2'ye portlanmış Note 5 yazılımı kurup telefonu şahlandıran insanlar var, biraz araştırma ile siz de yapabilirsiniz bence -
İkisi denk değil. Note 2 çok daha eski bir telefon. O yüzden z3 performans olarak daha iyi.
Fakat notedaki özellikler senin için vazgeçilmezse sony tatmin etmez. Note 2 - z2 - note 5 geçtim.
Sony ufak ve soluk ekran , kısık ses , odaklanamayan çamur gibi kamera gibi özellikleriyle beni soğuttu.
Tek avantajı pili.
Sony pişmanlıktır. Tavsiye etmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X