Şimdi Ara

Note 2'ye bir çay kaşığı kadar şekersiz çay döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese. 1 saat önce note 2 min ekranına yarım çay kaşığı kadar şekersiz çay döküldü hemen sildim, 1 saattir kurcalıyorum herhangi bir sorun emaresi görmedim. Fakat hala taksidini ödediğimden evham yapmaktan da kendimi alamıyorum. sizce ilerleyen zamanlarda bir şey olur mu?

• youtubedeki videolarda telefonu yerden yere vuruyorlar birşey olmaz korkma :D
  • Eğer herhangi bir delikten içeri (ahize, kulaklık girişi vs.) akmadıysa sorun olmaz.

Gerçi akmış olsa da sorun olmazdı. Zira Note 2'sinin üstüne 1 bardak çay dökmüş biri olarak söylüyorum bunları :D
    Merak etmeyin benim telefon bile hala sıkıntısız çalışıyorsa sizinkine hiçbir şey olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udjat

Eğer herhangi bir delikten içeri (ahize, kulaklık girişi vs.) akmadıysa sorun olmaz.

Gerçi akmış olsa da sorun olmazdı. Zira Note 2'sinin üstüne 1 bardak çay dökmüş biri olarak söylüyorum bunları :D
    Merak etmeyin benim telefon bile hala sıkıntısız çalışıyorsa sizinkine hiçbir şey olmaz :)

Geçmiş olsun, bir problem olmaması sevindirici :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Eğer herhangi bir delikten içeri (ahize, kulaklık girişi vs.) akmadıysa sorun olmaz.

Teşekkür ederim :)

Bu mesajı yazarken aklıma acaba şu benim sensör sorununun bununla ilgisi olabilir mi diye aklıma geldi. Ama ilgisi yoktur heralde, umarım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Teşekkür ederim :)

Bu mesajı yazarken aklıma acaba şu benim sensör sorununun bununla ilgisi olabilir mi diye aklıma geldi. Ama ilgisi yoktur heralde, umarım :)

Ben de bir önceki mesajı yazarken düşünmüştüm sormayı :)) Aklıma geldi

• Içine su veya sıvı kaçmamışsa sorun olmaz. Sonuçta ekran geçirgen değil. Önceki Telefonumu ekran koruyucu yapıştırırken resmen yıkamıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun olursa garantiye yolla buyuk ıhtımal kullanıcı hatası demez :)
  • arkadaşlar çok sağolun, teşekkür ederim ilginiz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.