Şimdi Ara

Note 4 Çerçevesi Metal DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi aydır kullanıyorum metal sanıyorum. Spen i çıkardığımda gözüm yuvaya takıldı ve plastik dolguyu gördüm. Bildiğimiz plastik üzeri kaplama bu. Metal diye aldık yine leğen çıktı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yine legen cikti kismina yarildim

• Tamamen metal olamaz zaten dikkat edin iphone da öyle plastik yüzeyin üstünde tahminen 0.5mm gibi metal malzeme var tamamen metal olsa zaten telefon 250gr gibi olurdu önemli olan o malzemenin darbe ve asinmaya karşı dayanımı lakin gerçekten tamamen metal gibi hissettiriyor insana ilk baktigimda bende sizin gibi düşündüm ama daha sonra detaylı olarak inceledim dediğim gibi metal kaplama doğru ama gercek metal kromaj boya değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENDERES-5441 -- 19 Kasım 2014; 23:23:31 >
  • Kaplama olmasına razıydım. Kullanılan bölgelerde parlaklık gitmeye başladı. Özellikle spen in yan kısmında. Böyle yalan söyleyerek ürün satmaları ayıp.metal olduğu nerede yazıyor bulsam şikayet edicem bu durumu.

• Zamzung dan da bu beklenir ancak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar metalin bir sürü çeşidi var. demir de bir metaldir alüminyum da. dökme demir mi bekliyorsunuz anlamadım ki.
    ayrıca kullanılan metalin öyle her metal olması imkansız. yoksa radyo sinyalini alması dağıtması zor olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

arkadaşlar metalin bir sürü çeşidi var. demir de bir metaldir alüminyum da. dökme demir mi bekliyorsunuz anlamadım ki.
    ayrıca kullanılan metalin öyle her metal olması imkansız. yoksa radyo sinyalini alması dağıtması zor olur

Bunlar zaten herşeyi bekliyor irfan.. Metal olsa Neden plastik değil diyecekler çünkü.
  • Hayatımızda hiç metal görmedik sanki. Bi ürünün kötü yanını dile getirince neden savunma moduna geçersiniz anlamıyorum. Metal diye plastik sattılar. Kimse arka kapak neden metal demiyor burada. Metal çerçeve diye plastik koymuşlar. Öyle metalin bi çeşidi falanda değil bildiğin plastik. Üzerinde katman yok sadece başka bir plastik formunda yüzey kaplama var. Metalin yeni bi formu falan çıkmadıysa tabi sizler daha iyi bilirsiniz. Biz anca dökme demir

• Gerçek kalite istiyorsan Htc alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

Bi aydır kullanıyorum metal sanıyorum. Spen i çıkardığımda gözüm yuvaya takıldı ve plastik dolguyu gördüm. Bildiğimiz plastik üzeri kaplama bu. Metal diye aldık yine leğen çıktı!

• hocam, böyle bir kanıya varmak için aşağıdaki linklerdeki gibi telefonunuzu açtınız mı? son linkte açık açık metal kasa reklamı yapıyorlar, eğer böyle sizin dediğiniz gibi aldatmaca varsa lütfen hemen mahkemeye verin Samsung'u sizin başvurunuzdan sonuç çıkarsa tüm note 4 kullanıcıları enayi yerine konulduğu için bizde başvurup tazminat alalım Samsung'dan. Çok eminsiniz zaten bu konudan, bence hemen mahkemeye gidinde bizi ve tüm dünyayayı metal çerçeve diye nasıl aleni bir şekilde enayi yerine koyabiliyorlar hadlerini bildirelim.

https://www.youtube.com/watch?v=xSLtVr6mvus
    https://www.youtube.com/watch?v=OReK7M_6zg0
    http://www.teknolojioku.com/haber/samsung-galaxy-note-4u-egilme-testinden-geciriyor-22184.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdaaktan -- 20 Kasım 2014; 16:46:06 >

• sezer1578 kullanıcısına yanıt
    sonra da ekranin sararir, kameran pembelesir. 3310 rocks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

Kaplama olmasına razıydım. Kullanılan bölgelerde parlaklık gitmeye başladı. Özellikle spen in yan kısmında. Böyle yalan söyleyerek ürün satmaları ayıp.metal olduğu nerede yazıyor bulsam şikayet edicem bu durumu.

Tanitiminda var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

sonra da ekranin sararir, kameran pembelesir. 3310 rocks.

yerden yere vurmayın artık şu markaları
  • Merkeze mail attım. Yarında servise gideceğim vaktim olursa. En kötü telefon ile ararım. Spen olan kısım iyice soyuldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.