Bildirim
Note8'den 13ProMax e dosya aktarımı kolay ve ucuz yollu bilen var mı?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğrafla ve videolarını buluta yükle Google fotoğraflar veya onedrive vb
Android telefonunu PC ye bağla gerekli izinleri vs ver
Manuel elle fotoğraf ve videolarını PC ye yedekle tek tek
iOS telefonuna Google fotoğraflar veya onedrive vb uygulamayı yükleyip giriş yap yüklediklerinin hepsi görünür Böylelikle kapasiteden tasarruf etmiş olursun İstersen PC ye aldığın fotoğraf ve videolarını iOS telefonuna almak istersen PC ye 3utools programı yükle program üzerinden seçip telefonuna atarsın
Uygulamaları baştan sıfırdan yükleyeceksin.
Whatsapp ayarlarından yedekleme yap
3utools ile whatsapp sohbet yedeğini alabilirsen al veya başka program ile(programlar yöntemler var şu anda aklıma gelmedi) sonra iOS telefonuna aktar -
Maalesef ücretli uygulama olmadan whatsapp yedeğini alamazsın
-
Teşekkürler Hocam
-
Hocam WhatsApp için "Backuptrans android whatsapp to iphone transfer" programını öneririm internetten korsan versiyonunu indirip kurarsan sıkıntısız bir şekilde aktarabilirsin. Ben de Android'den iOS'a WhatsApp'ı aktarmak için 3-4 tane program denemiştim ama hepsinde çeşitli hatalarla karşılaşmıştım. Bu program biraz hantal olabilir ama işinizi kesinlikle görecektir. -
-
whatsapp çokda önemli değil benim için. pc gerektirmeden fotolarımı atabilsem ios a çok iyi olur
-
İlk mesajımda yazdıklarımı mobil ile yapabilirsiniz Wi-Fi varsa -
Deniyeceğim hocam teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışı iphone değişim belgesi
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone arama tuş sesi kapatma
- telefoncudan yurtdışı iphone almak
- iphone 16 duvar kağıdı 4k
- iphone se 2025
- iphone uygulama kilidi
- pin kodu kaldırma
- iphone arama kaydetme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X