Şimdi Ara

Notebook' a format.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yardım ederseniz sevinirim. Kardeşimin notebook' una format atılması lazım program yüklemiş ve delirdi makine :) aldığında windows cd si verilmemiş. tek tuşla format atılanlardandır diyede sormamıs sagolsun :) Acer E725 ve Alalı 6 ayı geçti. şimdi ne yapmalıyım format için illaki cd lazım mı? lazım ise bu windows cd'nin verilmiş olması gerekmez mi ? yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black.ice_35 -- 22 Ağustos 2010; 15:54:29 >

• Win cd si vermeleri gerekir.
    Aldığınız yer cd yi almış olabilir.
    NoteBook' un altında lisans numarası varsa sizin cd niz alın mıştır.
    Yoksa firma ile iletişime geçin.
    Olmadı internetten indirin ya da bilgisayarcılar 5 tl ye cd satıyor.
  • recovery yapıcaksın.Açarken ilk ekranda yazar.Recovery için basın diye f11 veya f12 olabilir
  • Laptopunuzun altındaki sahip olduğunuz işletim sisteminin ürün numarası zaten mevcut.Artık çoğu laptop firması recovery sistemini kullanarak ürünlerini satıyor.Ürünün yanında işletim sistemini CD/DVD olarak vermiyorlar.Bu sizin ürün numarasına sahip olduğunuz işletim sisteminin bir kopyasını temin edemeyeceğiniz anlamına gelmez.Yani firmanın size bir CD yada DVD vermemesi...Emanetende olsa işletim sistemi CD/DVD sini temin edip laptop altındaki ürün kodunu yazarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.