Bildirim
notebook almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk secenek Monster toplama kardesim . 2.olarak Asus N53 serisine bakabilirsin . Sonra zaten konularda var arastrrken gormussundur ismini hatirlamadigim bircok model :-) -
-
monster toplama demişsiniz. teknosa veya vatan bilgisayarda toplama şansım olabilirmi veya nerede toplayabilirim? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: burak.19
monster toplama demişsiniz. teknosa veya vatan bilgisayarda toplama şansım olabilirmi veya nerede toplayabilirim? :)
"toplaMA" demiştir, "sakın toplama" gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: layneth
quote:
monster toplama demişsiniz. teknosa veya vatan bilgisayarda toplama şansım olabilirmi veya nerede toplayabilirim? :)
"toplaMA" demiştir, "sakın toplama" gibi
Bende şimdi sitesinden baktım ben toplamaya kalkarsam işin içinden çıkamam fiyat arttıkça artıyor.Siz hangi notebookları önerirsiniz? -
quote:
quote:
quote:
Bende şimdi sitesinden baktım ben toplamaya kalkarsam işin içinden çıkamam fiyat arttıkça artıyor.Siz hangi notebookları önerirsiniz?
Benim tercihim MSI GE620DX i7 oldu Şu anda kargodan gelmesini bekliyorum. FHD, 7200rpm, kasa, klavye, kullanıcı yorumları beni yönlendirdi.
Aslında Asus N55sf'yi düşünüyordum ama ne kadar zorlasam klavyesini kasasını sevemedim gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 7 Şubat 2012; 0:29:36 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende şimdi sitesinden baktım ben toplamaya kalkarsam işin içinden çıkamam fiyat arttıkça artıyor.Siz hangi notebookları önerirsiniz?
Benim tercihim MSI GE620DX i7 oldu Şu anda kargodan gelmesini bekliyorum.
Aslında Asus N55sf'yi düşünüyordum ama ne kadar zorlasam klavyesini kasasını sevemedim gitti.
benimde asus N55sf de tek düşündüğüm nokta kasasını kötü olması :(
MSI GE620DX i7 yi hangi siteden aldınız link atabilirmisiniz?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim tercihim MSI GE620DX i7 oldu Şu anda kargodan gelmesini bekliyorum. FHD, 7200rpm, kasa, klavye, kullanıcı yorumları beni yönlendirdi.
Hangi siteden ne kadara aldınız? Ürün gelince yorumlarını da yazarsan forum açısından da yararlı olur.
Hayırlı olsun.
-
Yâhu her yerde bu tarz konular var. Üşenmeyinde az araştırın.
Sorunuza gelince her yerdede söyledğim gibi. Asus N55S veya Lenovo y570 tercih edebilirsiniz. Gidin test edin, gönlünüze yatanı alın. 2 side çok tercih ediliyor. -
Ben sadecenotebook'tan 2.200TL / 12 taksite aldım. Şu anda stokta yok, ama pcdepo.com'daki fiyat da güzel. -
n53 bakın bulabilirseniz. -
n53sn sz182v öneririm 2.400 civarı -
ben asus http://www.pcdepo.com/asus-k56cb-xx274d-notebook-urun9914.html buldum ama çirkin diyenler var ne yapmalıyım eyer iyi diyecek olan olursa hemen alacağım lütfen acil cevap yazın
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9031
MODELİ:ASUS k56cb-xx274D çok acil
-
2800 e kadar zorlayabilirsen ASUS G75VW-RH71 öneririm :) Oyun bilgisayarı malum. Yok illa o fiyat aralığında düşünüyorsan tabiki asus n56 serisine bak derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X