Bildirim
notebook-desktop hdd farkı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alirsiniz,ancak yeni nesiller kadar hizli degil,110mb okuma 90mb/sn yazma yapar gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enrae
merhaba elimde wd 320gb 7200rpm sata 3 hdd var bu notebook için bi cihaz bu cihazı desktopta kullansam masaüstü hddsinin verdiği performansı alabilirmiyim?
Onbellekleri farkli oluyor. Desktop diskler daha yuksek onbellege sahipler. Notebook diskleri daha dusuk oluyorlar.
Ayrica çalışma voltajlarına da bakmak lazım. Aynı olacaklarını düşünmüyorum ama bir bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 17 Şubat 2015; 18:53:05 > -
işyerimde 1 tblık disk var yemin ederim ssd gibi çalışıyor :D açılması kapanması fena hızlı hemde hibrit felanda değil bildiğimiz seagate. en iyisi 2.5likleri satıp 1 tane masaüstü hdd almak sanırım ssd var ama 120 gb olması yetmiyor artık. steamde mağlum bazı oyunları sistemin çalıştığı yere kurmak gerekiyo hemen yer kalmıyo diyo ssdde. hızlı desktop hdd öneriniz varmı? -
Hangi oyunlar sadece isletim sisteminin okdugu yere yukleniyor hocam hic boyle birseyle karsilasmadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
L.A Noire tam bir baş belası ayrı yerlere kurulunca sosuz senkronizasyon hatası veriyo ne yaptıysam çare bulamadım bakmadığım forum kalmadı. aynı yere kurulu olması lazım yoksa açmıyor malesef.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X