Arkadaşlar 2 gün önce aldığım dizüstü bilgisayarım oyunlara girince kapanmaya başladı bende GPU ısılarını kontrol etmek için bir program yükledim ve aşağıdaki manzara ile karşılaştım.
Bana çok anormal geldi. Sizce neden bu kadar ısınır bu ekran kartı.? Üstelik hiç bir şey açık değilken 85 dereceden aşağı inmiyor fan da son seviyede?
Ekran kartı sürücüsünü güncelledim ama sorun düzelmedi. Sanırım donanımsal?
hocam yol yakinken notebook ilgili yere götür sakın o notebooku geri alma büyük ihtimalle lehimleri zarar görmüştür yenisini talep et
quote:
Orijinalden alıntı: snaking
Arkadaşlar 2 gün önce aldığım dizüstü bilgisayarım oyunlara girince kapanmaya başladı bende GPU ısılarını kontrol etmek için bir program yükledim ve aşağıdaki manzara ile karşılaştım.
Bana çok anormal geldi. Sizce neden bu kadar ısınır bu ekran kartı.? Üstelik hiç bir şey açık değilken 85 dereceden aşağı inmiyor fan da son seviyede?
Ekran kartı sürücüsünü güncelledim ama sorun düzelmedi. Sanırım donanımsal?
cihaz: MONSTER® Q47MS-17631 ve işletim sistemi Windows 8.1
oyundayken bile maksimum 80-85 dereceyi görmesi lazım hocam, dikkat edin aldığınız yere tekrar gönderin derim.
snakingS
kullanıcısına yanıt
sorun var banko aynen arkadaşların dediği gibi geride alma direk iade ver
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme