Şimdi Ara

Notebook isinma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben acer 5520g notebook kullanicisiyim.bilgisayarim işlemcilerin sıcaklıklari 84-86 derece arasinda .dizime koydugum zaman cok sıcak olyor.bu sıcaklık degerleri normalmidir?

normal degilse ne yapmam gerekir.yardim ederseniz sevinirim

• 84-86 C çok çok fazla değerler. Bir işlemci 55C geçmeyecek...
    Fanlar tozlanmıştır, bi şekikde temizleyin. Ya siz açın ya da garantisi varsa onlar yapsınlar.. Ayrıca laptop dizüstüne konulduğu zaman daha çok ısındığı iddea ediliyor , bilginize
  • daha 2 ay oldu laptopu alali aldigmdan beri bu seviyede sıcaklıklar.

fanlar durmadan devamli calisio.notebook sogutucusu alsam ise yararmi peki
  • soğutucunun muhakak faydası olur ama bu yaşadığınız normal bir durum değil onun için sorunu bulmanız gerekmekte laptopunuzun işlmecisi boşta iken yüzde kaçta çalışıyor? istemdiğin programlar arka planda çalışıp işlemciyi yoruyor olabilir daha alalı 2 ay oldu dediniz ama hep yorgan yatak vs. gibi yerlerde kullandıysanız laptop fanları havayı alttan içeri çektiği için(bir kaç model hariç) çok daha çabuk kirlenebiliyor. siz önce işlmecinin yüzde kaç çalıştığıyla ilgili bir şeyler öğrenin sonra yardım etmeye çalışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 3 Haziran 2008; 22:41:39 >
  • normal msnye girdigim zaman bisey normal calisirken %5ile %10 arasında degerler.ben yorgan dosek vs. gibi yerlerde kullanmiyorm.yatarken vs kullandıgım zaman daha cok ısınıyor msada kullanırkene nazaran donma olayi falan oluyo
  • eğer yüzde 5 ve 10 değerleri arasındaysa işlemci boşta iken fanla ilgili bir sorun olabilir benim öncelikli tavsiyem elektrikli süpürgenin ucundaki yere değen kısmı çıkarın yalnızca borusu kalsın oraya bir eşarp vs. bi şey gerin tek ya da çift kat ve laptopu tes çevirin düşük güçte fanın olduğu kısımlarda gezdirin eğer bir şey varsa süpürge çeker ve birşey olup olmadığını da siz eşarp ta fark edersiniz bunu bir denemenizi öneriyorum ama 2 aylık bir laptopun hiç yatak vs. yerde kullanılmadan fanın kirlenmesinden kaynaklanacak problemin sıcaklığı 80-85lere kadar çıkarabilceğini sanmıyorum ama yine de bir deneyin ben ilk msjınızı görünce fazladan işlemciyi bir şeylerin yorduğunu düşünmüştüm umarım en kısa zamanda sorun çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.