Bende MSI S420 Notebook var. Yaklasik 9 aydir sorunsuz kullaniyordum. 1 hafta once kapagini kapatmama ragmen LCD halen acik kalmaya devam ettigini fark ettim. Windows Xp nin Guc seceneklerinden kapagi kapatinca "Askiya Al" secsem bile kapagi kapatinca herhangi bir sey olmuyor..
Yardimci olabilirseniz sevinirim..
Saygilarimla..
güç seçeneklerinden kapağı kapatınca kapatı seç
yada elinle tırnağa dokun ve bak bakalım bi işelm yapıyormu
eğer yapmıyor ise tırnakta bişey olabilir
JackDaniels Tesekkur ederim. Guc seceneklerinde sadece "Hicbirsey yapma" ve "Askiya Al" secenekleri var. Her iki secenegi de denedim bir fark yok malesef. Tirnaga gelince.. gorunurde herhangi bir tirnak yok.. acaba icerilerde bir yerde olabilir mi tirnak??
Saygilarimla
valla bilemiyorum
o model hakkında bir bilgim yok
içerde olabilir
selam
tırnak bozuk büyük ihtmal kontakları değmiyor. tırnak genelde ekranın alt kısmanda iğne ucu gibi çubuğu vardır. yoksa kapağı kilitleyen menteşeler girdiği deliklerin içinde olabilir eline al bi tane kürdan o deliklere sok bulursun mutlaka. lenovolarda öle zaten.
bu modelde tırnak yok.menteşeye bağlı olarak çalışıyo bildiğim kadarıyla.
menteşeye bağlı ise çalışıyorsa yapılacak bişey yok. direkt servise yollamalı arkadaş
menteşeye bağlı ise çalışıyorsa yapılacak bişey yok. direkt servise yollamalı arkadaş
doğrudur.malesef öyle olunca test etme şansı yok.
merhaba arkadaslar benimde 1 yıl once aldıgım msi s420'im var.benim sorunum pille ilgili,söyleki 10 gun oncesine kadar herhangi bir problem olmayan bs'la,ucak yolculugu yaptım.guvenlik kontrolunda bs'ı actım normaldi.kapattım,ucak yolculugu sonrası alet pili gormuyordu ve adaptor olmadan calışmamaya basladı.muteakip defalar pili sokup cıkarttım ancak herhangi bir değişiklik olmadı.dun ise birdenbire cihazın (daha once yanmayan) onunde bulunan "pil sarj oluyor" gostergesi,surekli yanıyor.ancak pille ilgili değişen bir durum yok.yani adaptorsuz calışmıyor.guc seceneklerinden baktıgımda pil sarj oluyor gorunuyor %93 gosteriyor surekli. Lütfen problemin cozumunu bilen bi arkadas yardım etsin.su an malatyadayım ve ist'a servis için gondermem demek aletin en az 15 gune mal olacak, benzer sorun yasayan oldumu,?
hiç kasma pili değiştir.
bir firma ile konuş sana malatyaya pil yollasınlar.
servise giderse en az 10 gün kalır.
mericx tesekkurler, bende boyle dusunuyorum aslında, ancak; yedek pil fiyatı ne kadardır? problem anakart vb.'den kaynaklanıyorsa, boşuna pile para vermek istemiyorum.
Pil garanti kapsamına girmiyor bildiğim kadarıyla,hangi durumlarda pil firma tarafından garanti kapsamına alınıyor bilgisi olan varmı?
Eğer adaptörünüz bir elektrik-kablo-şebeke vs.. problemi ile hasar görmediyse pil her durumda garanti kapsamındadır.. Ancak bazı notebook'ların kendisi 2 yıl, batarya 1 yıl garanti kapsamındadır.. Benim HP'de pil problemi olmuştu, telefonla görüşüp durumu servise anlatınca bana y.dışından direk adresime yeni pil geldi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme