İyi akşamlar arkadaşlar çok değişik bir sorunla karşılaştım bir türlü düzeltemedim sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Geçen günlerde sorunsuz çalışan notebookumu recovery si yardımıyla ilk alındığı günkü haline getirdim.Fakat o işlemi yaptığımdan beri bilgisayar kapalı olduğu zamanlarda saat duruyor hatta bazen çalışırken de duruyor bios pilinde hiç bi sorun yok bilgisayar 5 aylık neredeyse yeni diyebilirim.Ayrıca çıkarıp kontrol ettim pilini ve değiştirdim sorun yine devam ediyor.Biraz araştırma yaptım fakat bişi bulamadım neredeyse bütün sorunlar bios pilinden kaynaklanıyor.Aranızda başına böyle bişi gelen varmıdır.nasıl düzeltilir önerisi olan? En son çare recoveryi de silip clean format deniyeceğim :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
yardım edebilen yokmudur?
bios pili ile zaten alakası olamaz.. temiz, oynanmamış bir os ile format atın öyle deneyin.. yazlımsal problem gibi görünüyor.
en son çare olarak temiz bir cd den format atmayı düşünmüştüm zaten ama kullandığım yazılımlardan dolayı en son tercihim format atmak.Nasıl birşeydir bu anlamadım geçen gün bios update yaptım fakat ondada düzelmedi.
hım format uğraştırıcı ise... çözüm olarak regedit ile alakalı bir durumdur diye düşünüyorum.. yada kurduğunuz yazılımlarla alakalı.. google üzerinde sağlam bir araştırma yapmak gerekiyor.. ben arıyacaktım ama şimdi çıkmam lazım :/
fikir için sağolun ben biraz araştırdım ama bişi bulamadım biraz derin bi araştırma gerekicek sanırım.Yazılımlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayar ilk kurulduğunda sıkıntı vardı daha sonra üzerine yazılımları kurdum.Teşekkürler