Şimdi Ara

Notebook ta fifa2005 anormal hızlı!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fifa2005 anormal derecede hızlı.
    Yazılımsal bir problem oldugunu düşünüyorum. Fakat yeni sürücüleri yükledim ekran kartının ama değişmedi durum...

ekran kartı geforce4 go420 64 mb paylaşımsız.
    amd 64 bit 3000+ işlemci yardım edin. yardımlarınızı bekliyorum...

• Bende almayı planlıyorum. Problem var demişsin ama nerde olduğunu söylememişsin.

Ayrıca şunu sorayım sizce HP NX9105'i mi alayım yoksa Centrino işlemcili olanlardan mı alayım? Performans farkı ne kadardır?
  • arkadaşım genel olarak memnunum performansından. sadece kasası geniş biraz. 3.5 kilo. problem de zannedersem sadece yazılımsal. ama ne onu bulamadım. Yani oyun çok hızlı oynanıyor. ama son derece akıcı. o kadar hızlı ki topu takip edemiyorum. EAsportsun internet sitesine baktım orda da
    "notebokta oyun anormaal hızda diyor. ne yapmalıyım " diyor. cevap olarak ta notebooklarda özellikle centrino işlemcilerde böyle olabilir güç kablosunu cıkarıp pilden çalıştırın " diyor.
    ama ben denedim olmadı. bilen varsa yardım etsin....
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar siz yardım etmeseniz de...
    İşlemcinin yeni driverlarını yükledim problem halloldu. Gayet normal şu an herşey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: opskn

Sorunu çözdüm arkadaşlar siz yardım etmeseniz de...
    İşlemcinin yeni driverlarını yükledim problem halloldu. Gayet normal şu an herşey...

• ok
  • bütün centrino laptoplarda hızlı herhalde, bendede asus var çok hızlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorun bendede vardı.benim dizüstünde de oluyordu. asus a2d. 9600pro ekran kartlı.sürücüleri temizleyip değiştirdim düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.