Şimdi Ara

Noter Araç Satış - Plaka Değişikliği Kılavuzu (1 Şubat 2018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
15
Favori
110.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Plaka değişilikliği isteniliyorsa eski plaka notere teslim edilecek kısmına takıldım
    Yeni plaka basılana kadar araç kullanılmayacak o zaman doğru mu? Geçici plaka vs var mı acaba?

Hiç araç almadınız mı daha önce?
    Eskiden de plaka işi benzerdi.Plaka sökülü araç trafiğe çıkamaz.

Siz plakaları söküp notere gittiğinizde noter size bir evrak verecek
    BAŞKA BİR ARAÇ ile (o araçla gidemezsiniz) şoförler odası vs giderek yeni plakanızı alıp aracınıza takacaksınız.
    Selamlar

Şehir dışından araç alırsak da böyle mi acaba ? Yani ben İzmir'de ikamet ediyorum, İstanbul'dan araç aldım, orada İzmir plakasını basıp verecekler öyle mi yola çıkacağım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 3 Şubat 2018; 14:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

quote:

Plaka değişilikliği isteniliyorsa eski plaka notere teslim edilecek kısmına takıldım
    Yeni plaka basılana kadar araç kullanılmayacak o zaman doğru mu? Geçici plaka vs var mı acaba?

BAŞKA BİR ARAÇ ile (o araçla gidemezsiniz) şoförler odası vs giderek yeni plakanızı alıp aracınıza takacaksınız.
    Selamlar

Şehir dışından araç alırsak da böyle mi acaba ? Yani ben İzmir'de ikamet ediyorum, İstanbul'dan araç aldım, orada İzmir plakasını basıp verecekler öyle mi yola çıkacağım ?

Bildiğimm kadarıyla evet öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

quote:

Selamlar

Plaka değişikliği isterseniz öyle. İstemezseniz noterden ruhsatı alıyorsunuz işiniz bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar plakamda vida muaneden geçmez yani yenisini almak için noterden belgemi alıyorum şöförler odasına götürmek üzere

• Yillardir hayalim olan olakayi gecen sene aldim. xx TLG xx

Tabi alirken, ileride bu araci satarsak yenisine aktarir miyiz sorusunun cevabini da emniyette çözerek cikmistim :)

Sonuç: 34 PATLADIK 34 :)

Arabayi omrumun sonuna kadar saklasam yaslaninca buyuk seklim olur ha :)

• nargiletör kullanıcısına yanıt
    Eski plakayı yeni arabaya devredemiyor muyuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Merhabalar plakamda vida muaneden geçmez yani yenisini almak için noterden belgemi alıyorum şöförler odasına götürmek üzere

Benimde vidalı ama harf üzerinde değil. Vidayı söküp beyaz silikon ile kapatanlar varmış işe yarar mı bilmiyorum.

• Eline saglik.

• Merhaba, plakam yolda düşmüş.anladığım kadarıyla yeni plaka basımı ve yeni plaka talebi farklı olaylar.bu yüzden benim yeni plaka basımı için emniyete gitmem gerekiyor doğru mu?

• arkadaşlar bir sorum olucaktı, benim alacağım araç 34 plaka ve ikametgah adresim karabük(78) ama ben plakayı memmeketimin(44) plaka numarasını yapmak istiyorum, yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

arkadaşlar bir sorum olucaktı, benim alacağım araç 34 plaka ve ikametgah adresim karabük(78) ama ben plakayı memmeketimin(44) plaka numarasını yapmak istiyorum, yapabilir miyim?

ikametgahınızı plakayı çıkarmak istediğiniz ile aldıracaksınız.
  • 3 harf 3 rakama geçildi yeni plakalarda heralde bursada aab xxx plaka gördüm

• K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    evet doğrudur

• Şu an istanbulda hangi harfler veriliyor acaba ? Trafikte AIK,AIM gibi seriler gözüme çarpıyor. 2 harfliler hiç verilmiyor mu acaba ,
    Noterde plaka değişikliği istediğimizde harf serisi seçme şansımız oluyor mu bir de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbay

Şu an istanbulda hangi harfler veriliyor acaba ? Trafikte AIK,AIM gibi seriler gözüme çarpıyor. 2 harfliler hiç verilmiyor mu acaba ,
    Noterde plaka değişikliği istediğimizde harf serisi seçme şansımız oluyor mu bir de ?

harf seçmenin bedeli 15 bin tl
  • sıfır arac alımlarında plakayı bayı halledıyor mercedeste satıs fıyatına dahıl 2 defadır wv de extra ucretle plakayı alıp takıyorlar
  • tempraclube T kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu sistemde bayi özel plaka seçebiliyor mu?
  • Merhaba

İstanbuldan aldım arabayı ama haftaya izmire gideceğim plakanın 35 olmasını istiyorum, notere söyledim plaka değiştirmek istiyor musunuz kısmını hayır yaptı.

Şu durumda haftaya izmire gittiğimde orada plakamı değiştirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toksikoman

Merhaba

İstanbuldan aldım arabayı ama haftaya izmire gideceğim plakanın 35 olmasını istiyorum, notere söyledim plaka değiştirmek istiyor musunuz kısmını hayır yaptı.

Şu durumda haftaya izmire gittiğimde orada plakamı değiştirebilir miyim?

satışı aldıysanız geçmiş olsun, aracı başkasına satıp geri almadığınız sürece plaka değişikliği yapamazsınız

• Sanırım tek şart satış değil. İkamet değişikliğinde de olmuyor mu? Aynı apartmanda daire değiştirsem ikamet değişikliği sebebiyle plaka değiştiremem mi?@EnderGelişenOsasunaAtağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toksikoman -- 28 Şubat 2018; 20:48:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.