Şimdi Ara

Notlarım Nasıl Düzeltebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar birde matematikten 28 almışım.Bu notları hiç çalışmayaraktan aldım.Şu an düzenli olarak çalışıyorum.Acaba bunların hepsini 3-4-5 yapabilir ve sayısala gidebilir miyim?

9. Sınıf Öğrencisiyim

• Matematik 16, Fizik 38, İngilizce 70-80, Sağlık 88, Din 85 , Edebiyat 89 Kimya,Edebiyat ve Dil ve Anlatimdan 80 falan bekliyorum.Geometri ise 45 falan alırım.Sayısal seçicem of.
  • Günde 1 saat ama her gün çalışırsan rahatlıkla sayısal tercih edebilirsin.
  • İlk sınavınızda sanırsam mantık ve kümeler çıktı ve en 2 kolay konu.

Sayısala gidersin ama düzenli çalışman gerekir yoksa hocalar hiç gözünün yaşına bakmaz bırakırlar lise 2 sayısalda zordur.

Not:Tecrübe konuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 12 Aralık 2009; 14:36:16 >
  • Ben köpekler gibi çalışarak 29 aldım matematikten.Ama dönem ortalaması 39 olması lazım.Tek tek sınıf ortalamalarında ise 45 dahi yoktu.Nasıl bir sınav yaptılarsa buyrun siz anlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa

İlk sınavınızda sanırsam mantık ve kümeler çıktı ve en 2 kolay konu.

Sayısala gidersin ama düzenli çalışman gerekir yoksa hocalar hiç gözünün yaşına bakmaz bırakırlar lise 2 sayısalda zordur.

Hayır biz mantık ve kümeleri görmedik.

Matematik sınavında Temel Kavramlar,Bir sayının x tabanında yazılması, bir X sayısının Y türünden değeri gibi konulardan çıktı.
  • Sayısal seçmek için ne gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0t0type

quote:

Matematik sınavında Temel Kavramlar,Bir sayının x tabanında yazılması, bir X sayısının Y türünden değeri gibi konulardan çıktı.

oha yanlız müfredat bu kadar delsti mi yaw?

• olum ne var notlarında ben 9. sınıftayken ilk yazılılardan 9 tanesi zayıftı ama çalıştım 2 tane bıraktım.. rahat ol orası lise
  • GEOMETRİ 28 1 28 -
    KİMYA 44 1 44 -
    MATEMATİK 41 1 41 -

Bunlarda benim üçlü. Geri kalan notlar +65
  • Nerdeyse benim notlarla aynı.Ama ben sözel seçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0t0type

quote:

Ben lise2 tekrarım 2 sene önce lise1 de bu konuları gördük.

Servisimdeki lise1 lere sordum mantık ve kümelerden sınav olduk dediler.

• Bizim hoca anlatmadı o konuları
  • Hızlı başlatta Knight Online simgesi gördüm.Eğer çevremdeki arkadaşlarım gibi bağımlılığın varsa genelde böle oluyor bence notlarının düzelmesini unutAma düzenli çalışmaya başladım diyorsan çalıştıktan sonra neden olmasın.
  • Bunu da biz mi söyleyelim çalışarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.