Bildirim
Notlarım Nasıl Düzeltebilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Matematik 16, Fizik 38, İngilizce 70-80, Sağlık 88, Din 85 , Edebiyat 89 Kimya,Edebiyat ve Dil ve Anlatimdan 80 falan bekliyorum.Geometri ise 45 falan alırım.Sayısal seçicem of. -
Günde 1 saat ama her gün çalışırsan rahatlıkla sayısal tercih edebilirsin. -
İlk sınavınızda sanırsam mantık ve kümeler çıktı ve en 2 kolay konu.
Sayısala gidersin ama düzenli çalışman gerekir yoksa hocalar hiç gözünün yaşına bakmaz bırakırlar lise 2 sayısalda zordur.
Not:Tecrübe konuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarpaşa62 -- 12 Aralık 2009; 14:36:16 > -
Ben köpekler gibi çalışarak 29 aldım matematikten.Ama dönem ortalaması 39 olması lazım.Tek tek sınıf ortalamalarında ise 45 dahi yoktu.Nasıl bir sınav yaptılarsa buyrun siz anlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Sayısala gidersin ama düzenli çalışman gerekir yoksa hocalar hiç gözünün yaşına bakmaz bırakırlar lise 2 sayısalda zordur.
Hayır biz mantık ve kümeleri görmedik.
Matematik sınavında Temel Kavramlar,Bir sayının x tabanında yazılması, bir X sayısının Y türünden değeri gibi konulardan çıktı. -
Sayısal seçmek için ne gerekiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: pr0t0type
quote:
Matematik sınavında Temel Kavramlar,Bir sayının x tabanında yazılması, bir X sayısının Y türünden değeri gibi konulardan çıktı.
oha yanlız müfredat bu kadar delsti mi yaw?
-
olum ne var notlarında ben 9. sınıftayken ilk yazılılardan 9 tanesi zayıftı ama çalıştım 2 tane bıraktım.. rahat ol orası lise -
GEOMETRİ 28 1 28 -
KİMYA 44 1 44 -
MATEMATİK 41 1 41 -
Bunlarda benim üçlü. Geri kalan notlar +65 -
Nerdeyse benim notlarla aynı.Ama ben sözel seçicem. -
quote:
Orijinalden alıntı: pr0t0type
quote:
Matematik sınavında Temel Kavramlar,Bir sayının x tabanında yazılması, bir X sayısının Y türünden değeri gibi konulardan çıktı.
Ben lise2 tekrarım 2 sene önce lise1 de bu konuları gördük.
Servisimdeki lise1 lere sordum mantık ve kümelerden sınav olduk dediler.
-
Bizim hoca anlatmadı o konuları -
Hızlı başlatta Knight Online simgesi gördüm.Eğer çevremdeki arkadaşlarım gibi bağımlılığın varsa genelde böle oluyor bence notlarının düzelmesini unutAma düzenli çalışmaya başladım diyorsan çalıştıktan sonra neden olmasın. -
Bunu da biz mi söyleyelim çalışarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X