Şimdi Ara

NTFS/FAT32

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılışta ntldr eksik, krnl.exe eksik gibi HDD ye dayalı hatalar vermeye başlamıştı, repair yaptım, format attım sorun devam ediyordu. Sonra SeaTools Diagnostic ile File Structure testi yaptım, hata verdi. Killdisk çalıştırdım yine de düzelmedi. NTFS dosya sisteminde hata veriyor, ama FAT32 ye çevirip test edince hata vermiyor.

Bunun bir çözüm yolu varmıdır yoksa HDD yi artık fat32 olarak mı kullanmam gerekiyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• NTFS ve FAT32 dosya sistemleridir. İşletim sistemleri NTFS de daha verimli calısır. ayrıca ntdlr sistem dosyasıdır ve o problemin çareside formattır. formattan sonra düzelmesi gereklir. ayrıntılı bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_6560328/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalekudurhortumbudur

Bilgisayar açılışta ntldr eksik, krnl.exe eksik gibi HDD ye dayalı hatalar vermeye başlamıştı, repair yaptım, format attım sorun devam ediyordu. Sonra SeaTools Diagnostic ile File Structure testi yaptım, hata verdi. Killdisk çalıştırdım yine de düzelmedi. NTFS dosya sisteminde hata veriyor, ama FAT32 ye çevirip test edince hata vermiyor.

Bunun bir çözüm yolu varmıdır yoksa HDD yi artık fat32 olarak mı kullanmam gerekiyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

sabit diski çöpe at hiçbirşey anlamadım killdisk çalıştırmışsın bide fat32 olarak kurmayı dene ama fat32 kullanmaktansa yenı hdd al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: S:T

NTFS ve FAT32 dosya sistemleridir. İşletim sistemleri NTFS de daha verimli calısır. ayrıca ntdlr sistem dosyasıdır ve o problemin çareside formattır. formattan sonra düzelmesi gereklir. ayrıntılı bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_6560328/tm.htm

NTFS ve fat32 nin dosya sistemleri olduğunu biliyorum. HDD yi fat32 ile formatlayıp xp kurdum ve çalışıyor ancak Ntfs ile formatlayıp xp kuruncu kararlı bir şekilde çalışmıyor. HDD diagnostic tool çalıştırdım, file structure hatası veriyor Ntfs yapınca. Fat32 ile aynı sorun yaşanmıyor. Tabiki burda amaç Xp nin verimli çalışması için Ntfs ile formatlayıp kurmak.

Bu sorunu aşmanın bir yolu var mı ya da kökten çözümü yeni hdd almak mı? sonuçta hdd de fiziksel bir hasar gözükmüyor sadece ntfs ile formatlayınca dosya yapısı hatası veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Bitlocker şifreli hdd format
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.