Şimdi Ara

NUMARA DEĞİŞTİRME HAKKINDA BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

506lı kodlu avea numaram vardı. Bu numaramı turkcelle taşıdım ve 531lira olarak ücretsiz değiştirdim.
    2 ay 531li numaramı turkcell olarak kullandım ve şuan yine aveaya taşıdım.

Şimdi tekrar Turkcelle taşıyıp numaramı değiştirmek istersem bende 25 kontör düşer mi?

Ayrıca bir sorum daha var. Hat aktivesi 3 aylık süreyi geçmiş her hattı taşıyabiliyoruz. Numara değişimi yaptığımızda herhangi bir bekleme durumu oluyor mu? Yani 1 yıllık hat kullanıyorum ve bunun numarası değiştirip Turkcellden, vodafone veya aveaya taşıyacağım. Herhangi bir süre beklemem gerekiyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Sorunun cevabını bilmiyorum ama Dallas dizisi soru açıklamanızın yanında halt etmiş. ( kötü birşey demek istemedim, yani karışık bir durum olarak kastettim. Belirtmek isterim. )

• gerekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

gerekmiyor

Daha önce bu işlemi yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kültabağı

quote:

gerekmiyor

evet 506kodlu vodafone hattımı turkcelle taşıdım ve taşımanın olduğu saat 4440532yi aradım numaram 1dakika içinde değişti ve hemen ardından 1saat içinde avea bayisine gittim ve hattımı kartalcelle taşıdım
  • quote:

quote:

quote:

gerekmiyor

evet 506kodlu vodafone hattımı turkcelle taşıdım ve taşımanın olduğu saat 4440532yi aradım numaram 1dakika içinde değişti ve hemen ardından 1saat içinde avea bayisine gittim ve hattımı kartalcelle taşıdım

Cevabınız için teşekkür ederim. :)) Benim de işime yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 4 Mart 2010; 18:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

quote:

quote:

gerekmiyor

Cevabınız için teşekkür ederim. :)) Benim de işime yarayacak.

önemli değil hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avea 506 kodlu numara Turkcellde numara değiştirince eski numara nerede gözüküyor..

Aveamı Turkcellmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Avea 506 kodlu numara Turkcellde numara değiştirince eski numara nerede gözüküyor..

Aveamı Turkcellmi

turkcell diye gözükür ama arayınca turkcelle kayıtlı böyle bir numara yoktur deniliyor
  • quote:

quote:

Avea 506 kodlu numara Turkcellde numara değiştirince eski numara nerede gözüküyor..

Aveamı Turkcellmi

turkcell diye gözükür ama arayınca turkcelle kayıtlı böyle bir numara yoktur deniliyor

1 ay içerisinde numara eski operatöre iade ediliyor diye biliyorum ama tam net olarak bildigim bir konu değil.
  • Turkcell gözüküyorsa o numarayı yeniden Aveya taşıyarak Turkcellden bedava hat almış oluruz :)
  • quote:

Turkcell gözüküyorsa o numarayı yeniden Aveya taşıyarak Turkcellden bedava hat almış oluruz :)

Çok çakalca HAtta seytana bile pabucunu ters giydirecek kadar. Müthiş bir mantık kurmuşsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 4 Mart 2010; 19:42:30 >
  • Acaba turkcell olarak değiştirdiğimiz numarayı önce aveaya taşıyıp sonra tekrar turkcelle taşıdıgımızda yine numara değiştirmek istersek numara değişimi ücretli mi olur bedava mı olur?
  • quote:

Turkcell gözüküyorsa o numarayı yeniden Aveya taşıyarak Turkcellden bedava hat almış oluruz :)

Arkadaşlar sizden korkulur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.