Arkadaşlar merhaba. 3 hattım var ve sonunda Avea' dan kurtuluyorum. Vodafone ' a yarın sabah geçiyor hatlarım. SMS ile bildirim geldi.
Sormak istediğim şu; acaba eski SIM kart SMS' te belirtilen saatten sonra devre dışı mı oluyor? Anneme göndereceğim bugün ama yarın akşam üstü ancak kargo ulaştırır ona. Bu nedenle bu soruyu sordum. Aradığım zaman ulaşabilir miyim yine eski SIM' den acaba?
Diğer sorum da şu; yarın benim faturalarımın son ödeme günü. Şimdi yarın otomatik ödemelerdeki bu faturalar yine AVEA olarak görüntülenebilir mi? Yeni otomatik ödemeleri Vodafone olarak tanımlamam mı gerekir. Tam gününü buldular taşımak için. 1 gün önce 1 gün sonra olsa bunu düşünmeden duruma göre davranacaktım.
Eski simi yeni ve farklı operatorde nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: VDSL
Eski simi yeni ve farklı operatorde nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun ?
Daha önce hiç taşıma işlemi yapmadığım ve taşıma işleminin tekniğini bilmediğim için sordum zaten bu soruyu. Sen de birçok insan için sinir bozucu olan soruya soruyla cevap vermişsin. Çok basit bir şekilde soruyu normal bir cümleye şöyle çevirsen daha iyi olurdu.
"Eski SIM ile yeni operatörden sinyal almanız olanaksız. Güle güle kullanın." vb...