Şimdi Ara

Numara taşıma sonrası çıkan borç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimcell'deyken 8 lira bakiye vardı hattımda ve telsiz vergisi borcum falan da yoktu. Hattımı turkcell'e taşıdım. Şimdi eski operatörünüzden devralınan 31 lira borcunuz vardır yazıyor dijital operatör uygulamasında. Bu neyin borcu anlamadım. Ne yapılabilir fikri olan, benzer şey başına gelen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatörler yılbaşında yıllık tutarı tek seferde öder. Ve bunu sizden 12 aylık taksitlerle alır. Siz başka operatöre taşıdığınız için ilk ayı almışlar sizden, kalan tutarıda diğer operatörden alıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o zaman yıl sonuna kadar başka vergi vermeyecek miyim turkcell'e?

• 31 lira tek seferde ödeme değil, 2020 Aralık ayına kadarki kesilecek telsiz vergisinin toplamıdır.Faturasızdaysanız bundan başka vergi yok

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    turkcell bunu aydan aya alacağına toplu olarak yansıtmış demek ki. aydan aya alsaydı daha iyiydi ama neyse çok büyük problem değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

turkcell bunu aydan aya alacağına toplu olarak yansıtmış demek ki. aydan aya alsaydı daha iyiydi ama neyse çok büyük problem değil.
    Aydan aya alması lazım, MH’ni arayıp sorun bence

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Konuştum, öyle gözüküyor ama aydan aya alınacak dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Taksitlendirilerek aylık 2,85 tl tahsil edilir.

• hangi tarifeye geçtiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bimcellden turkcelle geçeceğim. Bimcell bu ay 2.85 tl kesti turkcelle geçince kalan bakiye turkcelle yansıyacak heralde. Anlamadığım nokta bimcellden kalan borcu turkcell tek seferde mi tahsil edecek tek seferde tahsil ederse turkcell kendi ayrıca aylık 2.85 kesmeye devam eder mi. Sizin durumdayım yani haberdar ederseniz sevinirim. Turkcell faturasıza geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 30 Ocak 2020; 23:25:53 >
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    Süper tarife

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    En iyisi Aralık ayında geçiş yapmakmış. Ama artık geçti. Nasıl tahsil edildiğini yazarım yeni gelişme olursa.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür hocam beklemedeyim unutmazsanız yazarsınız

• eylül ayında turkcell'den tt'ye. 1 hafta sonra gene turkcell'e geçtim. son 5 aylık telsiz borcu çıkması gerekirken sanki 2019'u hiç ödememişim gibi baştan borç çıkardılar..durumu btk'ya bildirdim ve birkaç gün sonra düzelttiler borç bilgilerini. siz de dikkat edin..''burası Türkiye'' diyebileceğimiz anları sık sık yaşar olduk artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.