Şimdi Ara

NUMARA TAŞIYACAKLARIN DİKKATİNE !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçen hafta Turkcell hattımı Vodafone Faturalı'ya taşımak için başvurdum. Başvurmadan öncede hattı Turkcell'den kendi üzerime aldım. Hat açılalı 5 seneden fazla oluyor ancak bu sabah telefonuma

"Şebekemize yapmış olduğunuz numara taşıma talebi mevcut operatörünüzde aboneliğinizin 90 günü doldurmamış olması sebebiyle reddedilmiştir" mesajı geldi.

Numarasını taşımadan önce kendi üzerine almak isteyenlere duyurulur..

• devir yapinca abonelik tarihi yeni olur ve yeni hat almis gibi 90 gun dolmadan hat tasiyamazsin epeydir olan bi kural.
  • Bilmiyordum o zaman numara taşıdıktan sonra devir yapmalı. Teşekkürler
  • ince noktaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Bilmiyordum o zaman numara taşıdıktan sonra devir yapmalı. Teşekkürler

O şekilde de olmaz. Örneğin 0532 nolu olan bir hattınızı, vodafonea taşınmış durumdayken devir yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Numara taşındıktan sonra diğer operatörde devredilemez. Ancak kendi operatörüne döndükten sonra devredilebilir.

Konuyu okuyanlar buna da dikkat etsinler.

vayy bunu bilmiyordum hocam öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20
    Numara taşındıktan sonra diğer operatörde devredilemez. Ancak kendi operatörüne döndükten sonra devredilebilir.

Konuyu okuyanlar buna da dikkat etsinler.

+1 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha once hat devri bedava iken en az 20 hattı devir yapıp aveaya taşımıştım

hiç sorun çıkmamıştı

artı turkcellden vodafona taşıyıp aynı hafta içinde tekrar turkcelle geçiş yapılmıştır

sorun çıkmamıştır
  • Tongaya gelmek bu olsa gerek .
  • Bu durum zaten vardı, hattı kendi üzerine alınca yeni abonelik başlamış gibi olmuş tabi 90 gün dolmadan da taşımayazsınız. artık bekleyeceksiniz ya da vodafone hat alacaksınız yapacak birşey yok.
  • kardeşimin üzerine olan hattı taşıdım.
    şimdi hat taşındığında üzerime kayıt yaptıramayacakmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söker Atar

kardeşimin üzerine olan hattı taşıdım.
    şimdi hat taşındığında üzerime kayıt yaptıramayacakmıyım ?

hat taşındıysa o zaman yeni hat alınmış muamelesi görür ve ilk 3ay numara taşıma yapılmaz, kayıttan kastınız numara taşıma mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.