Şimdi Ara

NURİYE KALKMAZ DAVASINDA ÖNEMLİ BİR NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaaşlar bakın şimdi bu kız diyo ya yoh ben tıbbın yanında seneye de girip jeofizik midir nedir öyle bişey okicaktım diye. biricisi bir bölüme kayıtlıyken başka bölüme kaydolamıyon allahın cahili. ikincisi tıp okuyacak olan biri gidip de yav ben bi de bunun yanında fizik mizik okuyim demez. ne alaka lan. haddi canım yallah arabistana anca gidersin.

• Bi bölümde okurken başka bölüme kaydolamıyon allahın cahili mi ? ÇAP nedir bir araştır istersen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpçılar nasıl fizik okusun la Onlar anca ezber yapmayı bilirler fizik zeka işidir

• Puantum kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tıpta çap mı olur Allah aşkına ne sacma tepki vermissin adama

Ancak tıp ogrencisi aciktan baska bolum okuyabilir (ben saglik yoneticiligi okuycam) fakat bu kizin dedigi orgün egitim veren bi okul o olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: AliiBaba07

Ancak tıp ogrencisi aciktan baska bolum okuyabilir (ben saglik yoneticiligi okuycam) fakat bu kizin dedigi orgün egitim veren bi okul o olmaz

Hocam sağlık yönetimi olayını nasıl yapacaksınız? Hangi üniversite düşünüyorsunuz biraz aydınlatır mısınız?

• CBÜ FTR YAZSAYDI BUNLAR BAŞINA GELMEZDİ REİS

• Vurma be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam yazımı dikkatli okursanız anlarsınız . Bir bolüm başka bir bölümu okuyamaz demiş .

• AliiBaba07 A kullanıcısına yanıt
    Bu da yanlış Aöf haricinde Bir lisans bir önlisans aynı anda okunabilir.İkisi de örgün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam

Tıpçılar nasıl fizik okusun la Onlar anca ezber yapmayı bilirler fizik zeka işidir

yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tıpçılar nasıl fizik okusun la Onlar anca ezber yapmayı bilirler fizik zeka işidir

Tıpa girenlerin fizik netlerinin ortalamasın al bi de mühendislerin fizik ortalamasını al bakalım noluyo? Ben hiç meslek tartışmalarına girmem de mokunu çıkarıyonuz iyice.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eyvallah kardeşim çap diye bişey var yhaa diyen cahillerle beni muhattap etmeden açıkladıgın için. adamsın <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

quote:

Hocam yazımı dikkatli okursanız anlarsınız . Bir bolüm başka bir bölümu okuyamaz demiş .

lan kızın durumuna göre dedik herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

CBÜ FTR YAZSAYDI BUNLAR BAŞINA GELMEZDİ REİS

ADAMSINNN UNUTULMAMIŞIZZ
  • O degil de herkes tipcilara gecirmeye calismis ama tipcilar lysde ortalama olarak muhendislerden cok daha fazla fizik geometri yapiyorlardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 12 Eylül 2017; 0:20:25 >
  • quote:

Nerde ne okuyorsun?
  • fizyoterapistiz12 F kullanıcısına yanıt
    Önce uslubuna dikkat et . Sonra döneklik yapma . Nasılda çeviriyosun lafı . KONOYA GORO DODOM

• quote:

:D Tıpçıların çoğu lys de daha iyi fizik yapıyor ...

İlk 15k dışındaki mühendis adaylarının yüzde 99undan yüksektir tıpçıların fizik netleri.

Aslında senin gibi bir çapsız herifi umursamamak lazım ama genede dayanamadım .

Gel sana fizik dersi veriyim ...

Şu mühendisliklerin zekadan ahkam kesmesi beni çok güldürüyor ya

Mühendislik okuyanların ünide ortalamalarını da görüyoruz

Ha son olarak kısa sürede büyük ezber de zeka işidir , kapasite işidir. 20 Net fizikle(o da ilk 30k diyim) girdiğiniz mühendislikte fizik dersi göreceksiniz diye zekiyim havalarına girmeyin , alırlar o havanızı...

NOT: İlk 20k yı ayrı tutuyorum , onlar zaten böyle boş cümleler kurmazlar...

• Senin yaşına gelince muhtemelen senden 30kat daha fazla fizik bilgim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapistiz12

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

CBÜ FTR YAZSAYDI BUNLAR BAŞINA GELMEZDİ REİS

ADAMSINNN UNUTULMAMIŞIZZ

UNUTURSAK ÖLELİM ULAN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.