Şimdi Ara

Nutrex Lipo 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze selam öncelikle bir sorum olacak kullanan veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    Boyum:1.88
    kilom:88
    kol:37
    omuz:139
    bel:80

benim istediğim şu karın kaslarıını meydana çıkarmak üst 2 si belli dierleri belli deil vücut yağ oranım %12 biraz daha düşürebilmek için fiyatı da uygun olduğu için bu ürünü sipariş verdim supplementler.com dan 85tl ye. Animal cuts da aklımdaydı ama fark yok aynı etki yapar fiyatı daha uygun olduğu için lipo 6 al dedi supplementlerdeki ürün tavsiye destek uzmanı. Ne diyosunuz işe yarar mı dersiniz ?

• Özür diliyorum omuzu yanlış ölçmüşüm omuz ölçüm 125cm :)
  • %12 yağ oranına yağ yakıcı almak..

senin derdin yağ olması değil karın kasların hacimsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

%12 yağ oranına yağ yakıcı almak..

Yo yo son 2 aydır agirlikla calisiyorum karini leg raise veya ağırlıkla mekik olsun öyle çalışıyorum hacim var ama karindaki derim kalın o yüzden yag oranimi 10 a falan cekmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

quote:

Yo yo son 2 aydır agirlikla calisiyorum karini leg raise veya ağırlıkla mekik olsun öyle çalışıyorum hacim var ama karindaki derim kalın o yüzden yag oranimi 10 a falan cekmek istiyorum

benim %10 ama bendede tam gözükmüyor, çünkü hacimsizler deli gibi giriyorum mideye.2 ayda felan ciddi değişimler oldu.yağ yakıcı bence gereksizdi

• quote:

quote:

quote:

benim %10 ama bendede tam gözükmüyor, çünkü hacimsizler deli gibi giriyorum mideye.2 ayda felan ciddi değişimler oldu.yağ yakıcı bence gereksizdi

Deneyenlerin memnun olduğunu görünce dayanamadım usta yaa bakalım %1 bile etki etse kardır :)

• Yağ yakıcıyı 1 kutudan fazla kullanmayın kesinlikle. Metabolizmayı uyarıcı maddeler bir süre sonra kalp çarpıntısı yapmaya başlıyor. Zamanında hem iherb'den getirip kullandım hemde hardline burner kullandım ikiside kalp çarpıntısı yaptı. Sağlıklı şeyler değil, ona göre abartmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Yağ yakıcıyı 1 kutudan fazla kullanmayın kesinlikle. Metabolizmayı uyarıcı maddeler bir süre sonra kalp çarpıntısı yapmaya başlıyor. Zamanında hem iherb'den getirip kullandım hemde hardline burner kullandım ikiside kalp çarpıntısı yaptı. Sağlıklı şeyler değil, ona göre abartmayın.

bir kutu bi deniyim bakalım işe yaramazsa bi daha bulaşmam zaten ki babasını kullanıyorum yani yağ yakıcının o da yaramazsa daha da yanından geçmem yararsa da 1 kutu yeter zaten bana yag oranım %10 a yaklaşsın yeter
  • Onlara bel bağlamak yerine karbonhidratta biraz oynama yapsan %12 den %10 u rahat görürsün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Yağ yakıcıyı 1 kutudan fazla kullanmayın kesinlikle. Metabolizmayı uyarıcı maddeler bir süre sonra kalp çarpıntısı yapmaya başlıyor. Zamanında hem iherb'den getirip kullandım hemde hardline burner kullandım ikiside kalp çarpıntısı yaptı. Sağlıklı şeyler değil, ona göre abartmayın.

bir kutu bi deniyim bakalım işe yaramazsa bi daha bulaşmam zaten ki babasını kullanıyorum yani yağ yakıcının o da yaramazsa daha da yanından geçmem yararsa da 1 kutu yeter zaten bana yag oranım %10 a yaklaşsın yeter

Onu kullanırken spor yapacağın ve yemene dikkat edeceğin için illa ki yarar gibi gözükecek zaten. Ben yağ yakıcıları bıraktıktan sonra anladım boşa aldığımı. Yeşil çay iç daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Onlara bel bağlamak yerine karbonhidratta biraz oynama yapsan %12 den %10 u rahat görürsün

Karbonhidrati az tuketiyorum zaten ama daha da azaltirsam kas kaybı yaşarım diye korkuyorum

• waleron W kullanıcısına yanıt
    Günlük kaç gr civarı tüketiyosun ? Uzun süreli yoğun antrenman yapmıyorsan kas kaybı o kadar kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Günlük kaç gr civarı tüketiyosun ? Uzun süreli yoğun antrenman yapmıyorsan kas kaybı o kadar kolay değil.

Valla tam şu gram dersem yalan olur ama günde 6 dilim kadar kepekli ekmek 200gr kadar makarna falan tuketiyorum ama kilom başına 2gr a falan tekabül ediyo sanirim günlük karbo alimim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.