Şimdi Ara

Nvidia & 8600 GTS Driver Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüm nVidia kartlarla uyumluluğu bilinen 94.24 sürücüsünde 8600 GTS yok. Bende Tom Clancy's oyunlarının çoğunda driver sorunları çekiyorum. 1024 x 760 LOW ayarlarda [HDR,AA,AF kapalı] 20 FPS'den daha fazla alamıyorum.Onuda geçtim heryer grafik hatalarıyla dolu.162.18 ve en son BETA sürücüleri denedim.Bu sorunu çeken tek ben değilim.UBISOFT forumlarında birçok kişide aynı sorun var.Yaptığım DXDIAG testinde driver karşısında şu var ;

Display Tab 1: The file nv4_disp.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer.

Düşündümki nv4_disp.dll' i 94.24' ün .dll' i ile değiştirsem, sonuca ulaşabilir miyim ? 94.24 kurulmuyor, kurulumundaki hata; "Bu sürücünün desteklediği donanım kullanmıyorsunuz."

Bu kartla indirgiyebileceğim en güncel sürücü nedir ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWeee! -- 11 Eylül 2007; 20:48:40 >

• bendede aynı sorun var ama kimse yardımcı olmamış :(
  • 163.67 forceware betayı çek en son driver bende 8600gts kullanıyorum bi problem çıkarmadı.Bioshockta felan optimizasyonu var 1280 de full dx10da kasmadan oynuyorum
  • eski sürücüyü silin sonra driver cleaner pro ile artıkları temizleyin
    158.27 sürücüyü yükleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.