Her türlü çözümü denedim, güncel driver indirip kurdum ama warcraft III 'te fatal error alıyorum ve cs source gibi bazı oyunlarda da aşağıdaki videodaki sorun mevcut. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
#Video çok net değil ama silah ve çevresindeki bozuklukları rahatlıkla görebilirsiniz...
beyler nolursunuz bir yardımcı olun, daha yeni aldım kartı ve böyle bişey yapması beni hayal kırıklığına uğrattı. Xp, Vista (32 Bit), Windows 7 (64 Bit) hepsini denedim ve tüm windows larda aynı sorun gerçekleşiyor.
Yok mu yardımcı olabilecek biri?
PSU yetersiz geliyor olabilir mi? Normal bir oyuncu bilgisayarı için 390W az bence.
PSU yetersiz olsa, ısınma sorunum olur ancak dediğim gibi ısınma yok, acaba kart fabrika çıkışlı olarak arızalı mı geldi bana diye düşünüyorum, kartı bayramda kocaeli/gebze'den almıştım, şu an ise nevşehirdeyim. Garantiye vermeyi düşünsem bile nasıl olucak o iş. Yani çok zor durumdayım
ya 39 kez bakılmış başlığa bi yardım eden yok
1 kişi çıkıp da yardımcı olmadı ya helal olsun donanım haber sakinleri...
Psu gibi görünüyor .Ama driver bi güncelleştir olmadı 3dmark testi yap bak bakalım ordada aynı sorun varmı varsa kart arızalıdır muhtemelen saygılar.
hacım en son sürümünü kullanıyorum, nvidia orjinal sitesinden indirdim ama yok ya neyse servise gider kurban bayramında artık...
Sen yapabileceğin herşeyi yapmışsın zaten. PSU Coolermaster olduğu için yeterlidir. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.9600GT olduğu için hiç şaşırmadım.Ondan böyle bişey beklerim. Garantiye gönderebilirisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme