Şimdi Ara

Nvidia ayar kayıt sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben nvidia denetim masası ayarlarını kullanıyorum kaydedilen kaydedilmeyen hiç bir ayar restart sonrası çalışmıyor yada 2-3 restart sonrası çalışmıyor monitör pc ye dvi la bağlı nvidia 397.xx driver dan sonra yaşanmaya başladı bu sorun ve format sonrasıda devam etti 397 den önceki eski sürücülerde sorun yok ama bi yere kadar güncellenmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askkabul -- 21 Aralık 2019; 18:37:8 >

• Hocam eski sürücüyü kaldırıp temiz bir kurulum yapmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam eski sürücüyü kaldırıp temiz bir kurulum yapmayı denediniz mi?
    yaptım ayarların kaydedilmediğinide fps sınırlıyorum her oyunda 30 fps oyunu açınca fps serbest oluyor oradan anlıyorum zaten regedit e kadar nvidia adına dair ne varsa silip yeniden kurdum kaç aydır bu sorun var artık kartı satacağım sorun çözülmezse mecbur
  • Güncel!!

internette aylardır araştırıp bulamadığım bu sorunu tek benmi yaşıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askkabul

Güncel!!

internette aylardır araştırıp bulamadığım bu sorunu tek benmi yaşıyorum acaba?
    Hocam DDU ile eski sürücüyü silin ve en güncel sürücüyü kurun.

https://www.wagnardsoft.com/
  • quote:

Hocam DDU ile eski sürücüyü silin ve en güncel sürücüyü kurun.

https://www.wagnardsoft.com/

Alıntıları Göster
    önceki cevabımda net olamadım sanırım DDU dan ziyade regedit ten tutunda Windows un envai çeşit klasörlerinden nvidia ya dair ne varsa hepsini sildim ki buna gerek bile yoktu zira sorun eski sürücünün silinememesi değil.. ben sorunsuz olan 397 kodlu sürücüye kadar hep temiz kurulum yapıyordum sorun yoktu ama sonraki sürücülerde nedense böyle bir sorun oluştu vga dvi hdmi kablolarıylada denedim olmuyor 3-4 açılışta ayarları tanıdığı zamanlarda oluyor ama 5. de bir bakıyorum fps serbest ve ayarları tanımıyor.. hiçbir şekilde ne bir hata mesajı nvidia denetim masası ve tüm ayar sayfaları sorunsuz çalışıyor ama pc açılırken ayarları bazen tanımıyor hayır internettede çok araştırdım böyle bir sorunla karşılaşanı göremedim sistemim işlemci: ryzen 1600 anakart: Asrock ab350m Ekran kartıda galax gtx 1050 ti 4gb modeli.. sonuç itibariyle sorun 397 nolu sürücüden sonra birşey değişmiş ama ne olduğunu bilemiyoruz sürücüyle nvidia denetim masası arasında pc açılırken bi kopukluk oluyor herhalde..

• quote:

önceki cevabımda net olamadım sanırım DDU dan ziyade regedit ten tutunda Windows un envai çeşit klasörlerinden nvidia ya dair ne varsa hepsini sildim ki buna gerek bile yoktu zira sorun eski sürücünün silinememesi değil.. ben sorunsuz olan 397 kodlu sürücüye kadar hep temiz kurulum yapıyordum sorun yoktu ama sonraki sürücülerde nedense böyle bir sorun oluştu vga dvi hdmi kablolarıylada denedim olmuyor 3-4 açılışta ayarları tanıdığı zamanlarda oluyor ama 5. de bir bakıyorum fps serbest ve ayarları tanımıyor.. hiçbir şekilde ne bir hata mesajı nvidia denetim masası ve tüm ayar sayfaları sorunsuz çalışıyor ama pc açılırken ayarları bazen tanımıyor hayır internettede çok araştırdım böyle bir sorunla karşılaşanı göremedim sistemim işlemci: ryzen 1600 anakart: Asrock ab350m Ekran kartıda galax gtx 1050 ti 4gb modeli.. sonuç itibariyle sorun 397 nolu sürücüden sonra birşey değişmiş ama ne olduğunu bilemiyoruz sürücüyle nvidia denetim masası arasında pc açılırken bi kopukluk oluyor herhalde..

Alıntıları Göster
    Hocam senin tek tek silmen bir şey ifade etmiyor ama milyon tane dosya kalıntısı kalıyor kenarda köşede. Bu yüzden program ile temizlemeni istemiştim. Karar senin, kolay gelsin.

• quote:

Hocam senin tek tek silmen bir şey ifade etmiyor ama milyon tane dosya kalıntısı kalıyor kenarda köşede. Bu yüzden program ile temizlemeni istemiştim. Karar senin, kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    bende demek istiyorumki zaten sorunu ilk fark ettiğimde yaptığım ilk şey ddu kurup sürücüyü kaldırmak oldu çünkü temiz kurulum haricindeki en alternatif çözüm ddu ile kaldırmaktı zaten bir süre sonra format attım olmayınca yine ddu kullanmıştım ama bu sefer kalan nvidia dosyalarını kayıt defterinide sildim yükledim yine olmadı son çıkan 5 yeni sürücüyüde kurup denedim takip ediyordum zaten belki genel bir sorundur düzeltmişlerdir falan diye ama maalesef oda olmadı.. inşallah biri çıkıp şunları dene ve sonucu yaz der diye ama hiç umudum yok açıkçası yinede saolun..

• quote:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/171443/nvidia-control-panel-not-saving-settings/
    teşekkür ederim bu yazının başlığını ilk okuduğum zaman aradığım cevabı bulduğumu sanmıştım ama yinede son mesaja kadar okudum yeni denemediğim birşey varmı diye kaydetmeyi akıl edememiştim eski konu ama yinede takipçisi olacağım hocam çok saolun

• quote:

teşekkür ederim bu yazının başlığını ilk okuduğum zaman aradığım cevabı bulduğumu sanmıştım ama yinede son mesaja kadar okudum yeni denemediğim birşey varmı diye kaydetmeyi akıl edememiştim eski konu ama yinede takipçisi olacağım hocam çok saolun

Alıntıları Göster
    Ben de okudum hepsini. Çok çözüm önerisi var ama herkesin sorununa çare olmamış maalesef.

• quote:

Ben de okudum hepsini. Çok çözüm önerisi var ama herkesin sorununa çare olmamış maalesef.

Alıntıları Göster
    orada zaten genel anlamda 3D ayarların yönetilmesi değil renk paleti üzerine tartışılmış ve konuda bunun üzerine açılmış windows renk ayarıyla çakışan bir sorun olduğu düşünülmüş kimine yaramış kiminde olmamış.. yinede araştırmaya devam edeceğim kart değiştirecek durumum yok zaten kaldıki powerıda değiştirmek zorundayım o yüzden yaza kadar böyle kullanmak durumundayım yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• quote:

orada zaten genel anlamda 3D ayarların yönetilmesi değil renk paleti üzerine tartışılmış ve konuda bunun üzerine açılmış windows renk ayarıyla çakışan bir sorun olduğu düşünülmüş kimine yaramış kiminde olmamış.. yinede araştırmaya devam edeceğim kart değiştirecek durumum yok zaten kaldıki powerıda değiştirmek zorundayım o yüzden yaza kadar böyle kullanmak durumundayım yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.