Şimdi Ara

nvidia.com dan sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Nvidia Türkiye mağazasından online ekran kartı alan arkadaşların deneyimini merak ediyorum. Ürünler Türkiye'den mi geliyor? Oradaki fiyatlar son fiyat mı? Yurtdışından geliyorsa gümrük vergisi vs olur çünkü. Emin olamadım bileniniz varsa bilgi rica ediyorum.

Tşk.

• Öyle birşey var mı ilk defa sizden duyuyorum
  • 30 kez yazdık ama bir daha yazalım; nvidanın kendi mağazası Türkiyeye ürün yollamıyor.

O sitede ki fiyat ve bilgiler auto translate hiçbirşey ifade etmeyen bir site.

Neyse vatanda 20.000 tl den 3090 görünce durumu sizde öğreneceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Eylül 2020; 18:48:0 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Tamam iyi oldu öğrendiğim teşekkürler. O zaman 2080Ti ile devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Tamam iyi oldu öğrendiğim teşekkürler. O zaman 2080Ti ile devam.
    şimdi "2080ti öldü"cüler gelir
  • Bence ölmedi tabi canavar gibi her şey ama değeri yüksekken satılabilir diye düşündüm. Ama sanırım 4000 serisini beklerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

şimdi "2080ti öldü"cüler gelir

Alıntıları Göster
    3070 öldürdü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnm anlamadigim 2080ti arayipda 3090 bulduklari şey nedir.?? 10,20fps mi 1080ti ile 2080ti ciktigi vakit öve öve bitiremediler şimdi 2080ti öldü resmen yazk oldu 3090 yöneldi millet sebep desen arasan bulamazşar kullanamazlar 20,30fps hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Bnm anlamadigim 2080ti arayipda 3090 bulduklari şey nedir.?? 10,20fps mi 1080ti ile 2080ti ciktigi vakit öve öve bitiremediler şimdi 2080ti öldü resmen yazk oldu 3090 yöneldi millet sebep desen arasan bulamazşar kullanamazlar 20,30fps hariç
    bu böyledir gtx 980tiyi de övmüşlerdi maxwell mimarisi size harika bir dünyanın kapılarını aralayacak artık hayatınız değişecek demişlerdi noldu gtx 1070 üstünden geçti. sonsuza kadar böyle olacak bir kart ilk çıktığında överler sonraki nesil çıkınca gömerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 2 Eylül 2020; 18:35:48 >
  • Nvidia yazılımla bitirir 2000 serisini

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Kesin bir duyumunuz varmı yapmamaya devam edeceğiyle ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mxsr

Kesin bir duyumunuz varmı yapmamaya devam edeceğiyle ilgili?
    Yazayım bende 31.kez türkiyeden o siteden 1kart alan olmadı daha. Orası tanıtım lansman bilgi amaçlı.
    1Burdaki ithalatçılar ızın vermez
    2 gelse gümrükte kesın takılır
    3 nvidia bunlarla uğraşmaz
    4 dün biri bir kuyaya taş attı..

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    özellikle yeni gelecek oyunlarda ve güncelleme alan oyunlarda 2000 serisini iyice ezecekler.

• Fırından sıcak sıcak paketleyip gönderiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7xx-9xx serisi kullanan fakirler sırf 20xx serisi kart alabilmek için şekilden şekillere giriyorlar

ayrıca dün 2 farklı konuya yazdım yine yazıyorum 4800 den başlayan fiyatlara kendinizi çok kaptırdınız arkadaşlar üzüleceksiniz.

o kartların en boş modelleri 6500 liradan aşağıya ülkeye girmeyecek gamingz ile strixleri felan 7500-8000 arasına satacaklar.

olmayacak duaya amin demeyin
  • ayrıca nvidia nın türkiye ye gönderimi yok, yurtdışından vergi ve kargo ücretini ödeyerek alabilirsin.

1-2 firma dışında rma desteği veren firma yok

arıza durumunda cebinizden para verip firmaya gönderirsiniz ürünün değişimi/onarımı yapıldığında burada tekrar gümrüğe takılma ihtimalinin olduğunu unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

7xx-9xx serisi kullanan fakirler sırf 20xx serisi kart alabilmek için şekilden şekillere giriyorlar

ayrıca dün 2 farklı konuya yazdım yine yazıyorum 4800 den başlayan fiyatlara kendinizi çok kaptırdınız arkadaşlar üzüleceksiniz.

o kartların en boş modelleri 6500 liradan aşağıya ülkeye girmeyecek gamingz ile strixleri felan 7500-8000 arasına satacaklar.

olmayacak duaya amin demeyin
    Hadi biseyine iddiaya girelim , uyar mı ☺️

• Ama 6 yıl geçmesine rağmen 980 ti hala güçlü bir kart. 1660 ti gücünde performans veriyor oyunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Ama 6 yıl geçmesine rağmen 980 ti hala güçlü bir kart. 1660 ti gücünde performans veriyor oyunlarda.
    ona bakarsak i7 965x de şuan kullanılabilir
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    uyar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.