Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G-Sync minimum 30 fps gerektiriyor. Sebebini bilmiyorum.

Filmlerde 24/25/30fps'nin estetik gorunmesinin ve rahatsiz etmemesinin sebebi motion blur icermesidir (renk paleti degil). Kareler birbirinden net bir sekilde ayrilmis degildir bir video editorde veya destekleyen player'da tek tek kareleri ilerletirseniz hareket eden nesnelerin bulamac gibi goruntuler olusturdugunu gorebilirsiniz. Bu is bir sonraki karede ne gelecegi onceden belirlenmis hareketli goruntuler icin (filmler) iyi olabilir ama oyunlarda uygulanamaz, uygulansa da guzel olmaz cunku oyunlarda beklenti farklidir. Ayrica gunumuzde de sinemalarda HFR (High Frame Rate) kullanimi denenmeye basladi yani cift fps 48/50/60fps seklinde. Ornegin son gelen 2. Hobbit filmi. Baslangicta bir garip geliyor ama goz alisinca daha guzel gozukuyor diyebilirim. Bazilari ise 24fps'nin verdigi klasik film havasini tercih ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanedi

şimdi g-sync sli da işe yarıcak mı manzara titremesi olayını engelleyecekmi..

CF'dede var aynı sorun, bf4'te oluyor ara ara, titreme, düzeltir inşallah. Nvidia geçeruk
  • Hala herhangi bir g-sync li mönitör gelmedimi ülkemize bilgisi olan varmı ???
  • Tam olarak ne ise yariyor anlamadim. 144hzlik bir monitöre ne getirisi olacak bu aletin? Kisaca biri aydinlatabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 fps dahi olsa akıcı bir oyun deneyimi mi yaşayacağız? Tam olarak durumu anlamış değilim

• merakla bekliyoruz
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Oyun-video fps'i=monitör yenileme hızı olacak. Bu sayede gözümüze kötü gözükmeyecek görüntüler.

• benim gibi prof oyuncu için hiçbir önemi yok akıcı göstermiş göstermemiş boş bence.(30fps yi akıcı göstermesi mantıken mümkün degil zaten)
    30fps de oynucak adam diiliz sonuçta(ayarları kısarakta olsa min 250fps oynarım)
    30fps de oyundaki çogu yere zıplayamazsınız bile akıcı olmuş olmamış tartışmak anlamsız.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Nisan 2014; 9:08:53 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    250 fps mi?abartma istersen.

düzeltme: dh mobilin gazabına uğramışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin.25 -- 25 Nisan 2014; 1:32:44 >
  • Ülkemize gelince kesinlikle terfi edeceğim bir teknoloji olacak.
  • Sli sistem kullaniyorum 30 fpsde kasiyor abarti yok. Sli pismanliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

250 fps mi?

tabiki 250 fps fps arttıkça hareketlerin daha seri oluyor.oyun kaymak gibi akıyor 125 fps ile 250 fps arasındaki farkı çok iyi ayırt edebiliyorum.
    cod 2(online için)
  • Garantiden olmasaydı modülü alıp deneyecektim ama o kadar para sayıpta güzelim monitörü çöpe atamam.Zaten vsync kapalı oynarım oyun ayarlarımıda eğer oyundan kaynaklı bir fps limiti yoksa genelde 100 fps ve üzerinde alacak şekilde ayarlarım ve göze çarpan ufak tekleme-atlama gibi sorunlardan mümkün olduğu sürece uzak durarım.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    bu kadar yüksek değerlerde bile o kadar farkı ayırt edebiliyorsan bravo
  • Tam bir "paper launch" oldu G-Sync. Duyurulduktan 6 ay sonra hala sadece bir tane Asus monitör G-Sync ile geliyor. Onu da bulmak imkansız. G-Sync monitörler çıkana kadar FreeSync tüm yeni monitörlerde standart gelmeye başlarsa şaşırmam.
  • Min 30 fps alsak dahi 100hz ve üstü hissimi verecek bu çip? Eğer doğru anladiysam cok iyi birsey ekran karti degismeye gerek kalmaz. Biri cevaplarsa cok makbule gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

250 fps mi?

tabiki 250 fps fps arttıkça hareketlerin daha seri oluyor.oyun kaymak gibi akıyor 125 fps ile 250 fps arasındaki farkı çok iyi ayırt edebiliyorum.
    cod 2(online için)

İmzamdaki sistem ile low ayarlarda oynuyorum.Karşılığını fazlasıyla alıyorum.Herkese anlatamayız bu fps olayını adam 30 fps ile uzaya uçacak :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 24 Ağustos 2014; 19:19:14 >
  • c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani düşük fps de akıcı oyun oynatmayacak ? Bir senedir 30 fps'de bile 60 Fps akıcılığı alacaksınız deniyor, bence yanlışınız var.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.