Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız, "G-Sync teknolojisi çoğu kişi tarafından yanlış anlaşılmış" derken kendimi de dahil etmeliymişim
  • Hayırlı akşamlar, Arkadaşlar, Bilgisayar tutkunları, Profosyoneller, Bilgisayar Kurtları, Romalılar ;

Soruma geçmeden evvel sizlere şunları paylaşayım

Benim Sistemim ; i72600k- p67sabertooth- 8gbram -GTX680 directcu ii top -SAW950D 27'inç 3D 2MS 1920X1080 Monitör . NOT : Bütçem 7000TL

Şimdi Sorum ise şu Ben DDR4 sistem mi yaratayim yoksa paramın belli bir miktarıyla (GTX680 ve monitörün alıcısı var) satıp ASUS GTX980 VE ASUS ROG G-SYNC 27 MONITORU ALIP DD4 UCUZLADIĞI ZAMAN MI ALAYIM?

Baya Uzun oldu ama Şimdiden Yorumlarınız için Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha31 -- 28 Ekim 2014; 17:33:10 >
  • AOC'nin G Sync'li monitörü yakın zamanda çıkacakmış. 5 yıldır kullandığım monitörü değiştirmek istiyorum artık çok pahalı fiyattan çıkmasa bari.

1080p, 144 hz, 1 ms ve G Sync.

https://www.technopat.net/2014/10/27/aocden-24-nvidia-g-sync-monitor-g2460pg/
  • çıktıki 3000 tl cik ama ben 2700 e bulurum. alcam
  • Merhabalar arkadaşlar bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Ben şuan ASUS VG248qe kulalnıyorum 144 hz 1 ms.Bunun içinede takıalbiliyorum gsync yanlız garantisi patlıyor.Şimdi Ben asusun yeni çıkan gsync monitörünü aldığımda ne gibi bir farklılık hissedebilirim gsync'de.Şöyle bir duyum aldım 200 FPS alıyorsanız 200 hz performansını veriyor denildi.Bunun doğruluğu tam olarak nedir?Battlefield de düşük çözünürlük low da oynadığım için 200 fps alıyorum.Böyle birşey varsa çok iyi olur benim için farkıda hissedilir diye düşünüyorum.Böyle birşey yoksa şuanki kullandığım asus tan nasıl bir farkı olur?
  • bu modülü nerden nasıl alacağız asus bge48qe içine nasıl adapte edeceğiz ? Türkiyede nerde bulunur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Merhabalar arkadaşlar bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Ben şuan ASUS VG248qe kulalnıyorum 144 hz 1 ms.Bunun içinede takıalbiliyorum gsync yanlız garantisi patlıyor.Şimdi Ben asusun yeni çıkan gsync monitörünü aldığımda ne gibi bir farklılık hissedebilirim gsync'de.Şöyle bir duyum aldım 200 FPS alıyorsanız 200 hz performansını veriyor denildi.Bunun doğruluğu tam olarak nedir?Battlefield de düşük çözünürlük low da oynadığım için 200 fps alıyorum.Böyle birşey varsa çok iyi olur benim için farkıda hissedilir diye düşünüyorum.Böyle birşey yoksa şuanki kullandığım asus tan nasıl bir farkı olur?

Oyle birsey yok monitorunnmaksimum tazeleme hizi 144 hz dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica 2 k cozunurlukte ultra ayarlarda yeni cikan oyunlar icin konusuyorum amac sadece fps degil ise cok zor 144 hz tek ekran karti ile gormek ben 2 tane 780 ti ile goremedim far cry 4 ve asssin credd unity de onun icin once lik benimnicin kalitedir daha sonra fpse bakiyorum gsync in ennbuyuk ozelligi ani fps dusmelerini ve cok yuksek fpsleri monitor cozunurlulugune ayarlamaktir. Bu sayede prussuz ve akici goruntu elde edersiniz . O harelenme olayi ortadan kalkar .
    Umarimndiliminndondugu kadar anlatabilmisimdir.

Bu konuda gerekli videolar mevcut .

• Detaylara daha tam bakamadım fakat Pcper mobile gsync onaylandı bir haber yapmış. Gsync modülüne de gerek yokmuş.

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tested-Leaked-Alpha-Driver
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Detaylara daha tam bakamadım fakat Pcper mobile gsync onaylandı bir haber yapmış. Gsync modülüne de gerek yokmuş.

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tested-Leaked-Alpha-Driver

Hocam halbu ki 970 konusunda yazmıştım yine yazayım. Olay öyle değil. Elemanın biri mobilde sürüvülerde modifikasyon yaparak G sync'i çalıştırmış NVIDIA milleti kandırıyor olayına getirmeye çalışmış.

İşin aslı öyle değil. Vblank denilen GSync - Adaptive Sync yapısı laptoplarda yıllardır var ki NVIDIA bunu sürüclerinde yıllardır kullanıyor. Battery Boost u bu yıl yeniden yapılandırıp tanıttılar. Battery Boost ise laptop fişten çekilince ekran kartının verdiği fps i 30 fps e ekranı 30 Hz kilitleyerek akıcılığı korumya çalışıyor.

BatteryBoost ise yıllardır NVIDIA nın kullandığı PowerMizer ın gelişmiş hali diyebiliriz yani uzun süredir var

Zaten bir ara forumlarında görmüştüm driver ile gelecek deniyordu ama mobil tarafta sürücüler hep geç gelir normal alıştık(!) yıllardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 31 Ocak 2015; 3:44:20 >

• Ek olarak yazmayı unutmuşum sizi alıntılamın sebebi çıkan soykentş haber değeri taşımadan yada doğrulanmadan forumda paylaşmıyorum.

• Sızan alpha driverlarında mobil G-Sync ortaya çıkmış. Test ettikleri laptopta G-Sync modülü yokmuş ama eDP sayesinde çalışıyormuş.

Edit: Yukarda koyulmuş. Yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 31 Ocak 2015; 11:19:05 >
  • vaktiniz varsa nvidianın geçmiş ürün tanıtımlarını izleyin . yalan dolanları gayet rahat anlayabilirsiniz . amd karşılık veremediği için nvidia tercih etmeye devam ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FERFEROS kullanıcısına yanıt
    Ustteki mesajlarımı bir okuyun

G sync gelmese Adaptive sync in gelmesi bu kadar çabuk olur muydu hiç sanmıyorum

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Yazıdaki bence en önemli nokta: "NVIDIA will release G-Sync on mobile devices without the requirement of a G-Sync module" Demek ki GSync'in çalışması için illa ayrı bir modül kullanılmasına gerek yok ki bunun üzerine daha ne dense boş.

• adamın biride gtx560ti ve hdmi monitör de bunu aktif hale getirebilmiş artık feyk midir gerçekmidir bilemem ama gerçekse nvidia 2. bir darbe yemiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 8 Şubat 2015; 13:55:40 >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Madem öyle. Aynısını (Adaptive Sync'i) masaüstünde de destekleseydi ya kendine ayrı bir modül çıkartmak yerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Madem öyle. Aynısını (Adaptive Sync'i) masaüstünde de destekleseydi ya kendine ayrı bir modül çıkartmak yerine.

Dizüstünde böyle bir bağlantıya ihtiyaç yok çünkü panele tam erişim sağlanabiliyor fakat masaüstünde belli port standartlarına bağlı kalıyorsunuz panel ayrı pc ayrı . İnsan düşünür madem bu durum böyle o zaman DP 1.2a ve üzeri dolandırıcılık mı neden HDMI dan olmuyor dimi ? Adaptive Sync de aynı şekilde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 8 Şubat 2015; 21:33:12 >
  • Bu aslında AMD ve monitör üreticilerine de darbe vurur. Sürücüyle oluyodu da derdiniz neydi demezler mi ? Sürücülerle aktif görünüyordur ama çalışmıyordur büyük ihtimal
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.