Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy

Çok ucuzmuş, tüm monitörlerime birer tane sipariş verdim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy

Çok ucuzmuş, tüm monitörlerime birer tane sipariş verdim....

Buy now dedim $208.50
  • Amd de G-Sync e güçlü bir cevap verebilirse (Free Syng gibi değil ) O zaman bu kadar fahiş fiyatlardan satmaktan vazgeçebilir...
  • eeevrim kullanıcısına yanıt
    AMD mantle API çıkarmış, aynı şey değil tabi ama BF4'te FPS'ye çok etkisi olduğu söyleniyor.
  • Hayır G-Sync le mantle ın hiç bir alakası yok Konuyu yanlış yerden yakalamışsınız G-Sync Monitörünüzün Tazeleme hızını ekran kartının saniyede oluşturduğu görüntü sayısına göre azaltıp arttırıyor. Amd de kendi çözümünü geliştirse G-Sync rekabetten dolayı fiyatını kırsa keşke demek istemiştim..
  • eeevrim kullanıcısına yanıt
    İkisinin farklı şeyler olduğunu biliyorum, yazımda da belirttim. Demek istediğim; AMD'nin cevabı mantle gibi oldu. Şuan için daha cazip. Ücretsiz, FPS arttırıyor vs...
  • Asus un bu 144hz li 24 inch monitörü G-Sync le beraber 400 dolara satılacakmış. Benim tahminim burada da 1300 TL ye satılacaktır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

Asus un bu 144hz li 24 inch monitörü G-Sync le beraber 400 dolara satılacakmış. Benim tahminim burada da 1300 TL ye satılacaktır diyorum.

daha düşük HZ'li monitörlerde daha ucuz olacaktır, yoksa 60hz ye g-sync koymazlarmı?
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    G-sync in üretim maliyetleri yüüksek olduğundan ve oyunculara odaklı bir çözüm olduğu için Oyunculara özel olan yüksek hz li düşük tepkime süreli monitörlere uzunca bir süre çıkacaktır o yüzden ben60 hz e g sync beklemiyorum açıkcası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

G-sync in üretim maliyetleri yüüksek olduğundan ve oyunculara odaklı bir çözüm olduğu için Oyunculara özel olan yüksek hz li düşük tepkime süreli monitörlere uzunca bir süre çıkacaktır o yüzden ben60 hz e g sync beklemiyorum açıkcası

R9 280x ve üst CF alacak adamlara mı hitap ediyor şimdi bu? bu kadar dar bir kitleye mi? Hiç hoşuma gitmedi öyleyse ben memnunum 60fps üst düzey kalite hedefimden
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Hz değeri ile nasıl bir ekran kartı kullanıldığının ne önemi var nasıl olsa g sync düşük fps değerlerini yağ gibi akıcı gösterecek, çözünürlük ile karıştırdınız sanırım

Ayrıca R9 280x amd ekran kartı, bu sadece nvidia için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Hz değeri ile nasıl bir ekran kartı kullanıldığının ne önemi var nasıl olsa g sync düşük fps değerlerini yağ gibi akıcı gösterecek, çözünürlük ile karıştırdınız sanırım

Ayrıca R9 280x amd ekran kartı, bu sadece nvidia için.

Yok hocam karıştırmadım, demek istediğim benim 60fps oyunum an geliyor 35-45 'e düşüyor diyeyim, bende kasma devam edecek ama r9 280x CF ile 120 fps oynayan kişinin 85-90 a düşmesinde G-sync li monitörü olacağından, onda yavaşlama olmayacak ,yani 60fps hedefi ile oynayan kitle 60hz kutlanan kitle belki %90. bilemiyorum. bize faydası yok yani, 60hz monitörde olmayacaksa g-sync

• Asus un tüm 120 hz ve üzeri monitörleri piyasadan kaybolmuş yurt dışındaki sitelerde bile stokta yok diyor Demek ki Asus 120 hz ve üzerine G-Sync ile geliyor...Yurt dışı sitelerde gene Bu G-Sync in gelecekte monitör alırken bir kriter olacaktır bile deniliyor demek ki gören herkesi çok ciddi etkilemiş...Asus VG248QE in G Sync donanımlı hali 400 dolar dan satışa sunulacakmış...Ya Acaba bu iş Apple ın sunumlarında ki gibi aşırı şişirilmiş bir şey mi ben bu güne kadar yırtılmadan hiç muzdarip olmadım ki hatta söylemeseler farkında bile değildim...Bu yırtılma olayı zaten anlık gerçekleşen bir şey değil mi 1 veya 2 hatta 5 ms tepki süreli bir panelde bu durum çok etkili oluyor mu gerçekten yoksa Nvidia pireyi deve yapıp Kazanç mı sağlamaya çalışıyor ? Öte yandan Amd FreeSyng diye bir çıkışta bulunsa da onun içinde DisplayPort 1.3 gerekiyormuş esasen oda pek free değil üstelik Display port 1.3 daha yok bile ve ekran kartları şu an için display port 1.2 desdekliyor hop bir güncelleme ile kartların display portlarından veri aktarım hızları 1.3 deki gibi mi olacak ? Bizle dalga geçiyor bunlar bence

• quote:

Asus un tüm 120 hz ve üzeri monitörleri piyasadan kaybolmuş yurt dışındaki sitelerde bile stokta yok diyor Demek ki Asus 120 hz ve üzerine G-Sync ile geliyor...Yurt dışı sitelerde gene Bu G-Sync in gelecekte monitör alırken bir kriter olacaktır bile deniliyor demek ki gören herkesi çok ciddi etkilemiş...Asus VG248QE in G Sync donanımlı hali 400 dolar dan satışa sunulacakmış...Ya Acaba bu iş Apple ın sunumlarında ki gibi aşırı şişirilmiş bir şey mi ben bu güne kadar yırtılmadan hiç muzdarip olmadım ki hatta söylemeseler farkında bile değildim...Bu yırtılma olayı zaten anlık gerçekleşen bir şey değil mi 1 veya 2 hatta 5 ms tepki süreli bir panelde bu durum çok etkili oluyor mu gerçekten yoksa Nvidia pireyi deve yapıp Kazanç mı sağlamaya çalışıyor ? Öte yandan Amd FreeSyng diye bir çıkışta bulunsa da onun içinde DisplayPort 1.3 gerekiyormuş esasen oda pek free değil üstelik Display port 1.3 daha yok bile ve ekran kartları şu an için display port 1.2 desdekliyor hop bir güncelleme ile kartların display portlarından veri aktarım hızları 1.3 deki gibi mi olacak ? Bizle dalga geçiyor bunlar bence

Yırtılmayı göremiyorsanız, şanslısınız diyeyim sizi ilgilendirmiyor konu ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Asus un tüm 120 hz ve üzeri monitörleri piyasadan kaybolmuş yurt dışındaki sitelerde bile stokta yok diyor Demek ki Asus 120 hz ve üzerine G-Sync ile geliyor...Yurt dışı sitelerde gene Bu G-Sync in gelecekte monitör alırken bir kriter olacaktır bile deniliyor demek ki gören herkesi çok ciddi etkilemiş...Asus VG248QE in G Sync donanımlı hali 400 dolar dan satışa sunulacakmış...Ya Acaba bu iş Apple ın sunumlarında ki gibi aşırı şişirilmiş bir şey mi ben bu güne kadar yırtılmadan hiç muzdarip olmadım ki hatta söylemeseler farkında bile değildim...Bu yırtılma olayı zaten anlık gerçekleşen bir şey değil mi 1 veya 2 hatta 5 ms tepki süreli bir panelde bu durum çok etkili oluyor mu gerçekten yoksa Nvidia pireyi deve yapıp Kazanç mı sağlamaya çalışıyor ? Öte yandan Amd FreeSyng diye bir çıkışta bulunsa da onun içinde DisplayPort 1.3 gerekiyormuş esasen oda pek free değil üstelik Display port 1.3 daha yok bile ve ekran kartları şu an için display port 1.2 desdekliyor hop bir güncelleme ile kartların display portlarından veri aktarım hızları 1.3 deki gibi mi olacak ? Bizle dalga geçiyor bunlar bence

Yırtılmayı göremiyorsanız, şanslısınız diyeyim sizi ilgilendirmiyor konu ozaman

Aslinda 290 tri x sparisi vermistim ama Gsync monitorunun 400 dolqr oldugunu orenince acaba sparisi geri iade edip gtx 780 mi alsam onu dusunuyorum...

• monitore o kadar para bayılıp bunu takacak adamda cahil cesareti vardır ya da parası çoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

monitore o kadar para bayılıp bunu takacak adamda cahil cesareti vardır ya da parası çoktur

valla akıl karı değil bu iş bana kalırsa.
  • valla 2k çözünürlüklü monitör bakındığım şu günlerde bu g-sync güzel olduda fiyatta 400$ deniliyorken alınır ama şu video yu izliyene kadar dı hayaller
    aslında yaparım ama ne gerek var dünya kadar para bayılıyorsun üstüne bu kadar zahmet birde yanlış bir şey yaptık haydi burdan yak bence biraz daha beklenmeli diye düşünüyorum direkt olarak monitör içine port edilirse üretici firma tarafından daha alınası olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

valla 2k çözünürlüklü monitör bakındığım şu günlerde bu g-sync güzel olduda fiyatta 400$ deniliyorken alınır ama şu video yu izliyene kadar dı hayaller
    aslında yaparım ama ne gerek var dünya kadar para bayılıyorsun üstüne bu kadar zahmet birde yanlış bir şey yaptık haydi burdan yak bence biraz daha beklenmeli diye düşünüyorum direkt olarak monitör içine port edilirse üretici firma tarafından daha alınası olur.

Hayır Hayır Bu G-Sync Kiti takılı Monitör 400 Dolar bu hali zaten yurt dışında 260 Dolar....

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.