Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşey soracağım,g-sync olmazsa görüntü çok mu kötü olur ? Benim g-sync monitör alabilecek bütçem yok o yüzden samsun 4k monitör veya 2k+144 hz monitör alacağım. Düşünceleriniz neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

Birşey soracağım,g-sync olmazsa görüntü çok mu kötü olur ? Benim g-sync monitör alabilecek bütçem yok o yüzden samsun 4k monitör veya 2k+144 hz monitör alacağım. Düşünceleriniz neler ?

Gsync feln yalan hocam. Sadece düşük kare hızlarında input laga olumlu yönde etkisi oluyor. Onun dışında 144 hz normal bir monitörde, duruma göre fps kitleyip oynarsanız bi espirisi yok Gsync'in. Tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Orijinalden alıntı: GamerYigit17

Birşey soracağım,g-sync olmazsa görüntü çok mu kötü olur ? Benim g-sync monitör alabilecek bütçem yok o yüzden samsun 4k monitör veya 2k+144 hz monitör alacağım. Düşünceleriniz neler ?

Gsync feln yalan hocam. Sadece düşük kare hızlarında input laga olumlu yönde etkisi oluyor. Onun dışında 144 hz normal bir monitörde, duruma göre fps kitleyip oynarsanız bi espirisi yok Gsync'in. Tecrübeyle sabit.

Saolun hocam. Neden sordum bilmiyorum zaten g-sync alacak bütçem yok

• hayırlı olsun ne diyim oled panel çıkana kadar devam
  • rezes kullanıcısına yanıt
    2k da 1060 nasil performans verir acaba.. max kullanacağım şurda zaten 8 ay :D

• Arkadaşlar windows 10 un son güncellemesinden sonra gsync tam ekran modunda çalışmadığını farkettim gsync sahibi olan arakdaşlar sizde durum nedir.
  • fierro35 F kullanıcısına yanıt
    Şuan test ettim (The Witcher 3) sorunsuz çalışıyor.

Nvidia denetim masası içinden G-Sync ve Birden çok ekran ayarlarınızı gözden geçirin.

Sorun devam ederse sıfırdan sürücüyü yeniden yükleyin.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Sürücüyü komple silip yüklemek dahil her yolu denedim.En son olarak geçen gün gelen windows 10.yıl güncellemesini iptal edip bir önceki windows 10 sürümüne geçtim ve nihayet sorun halloldu.Yeni windows 10 un son güncellemesinin bu soruna sebep olduğunu duymuştum ama ihtimal vermemiştim doğru çıktı.Cevap için teşekkürler.
    İlginç. Pg278q ile böyle bi sorn yaşamıyorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Sürücüyü komple silip yüklemek dahil her yolu denedim.En son olarak geçen gün gelen windows 10.yıl güncellemesini iptal edip bir önceki windows 10 sürümüne geçtim ve nihayet sorun halloldu.Yeni windows 10 un son güncellemesinin bu soruna sebep olduğunu duymuştum ama ihtimal vermemiştim doğru çıktı.Cevap için teşekkürler.

İlginç düzeldiğine sevindim, kullandığınız monitör ile güncelleme bir sıkıntı yaratıyor demek garip.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Siz windows 10 un 10.yıl güncellemesini yükledinizmi peki ?
  • bende de anniversy sürüm var ve gsync te bir sorun yok.
    Evet yükledim bir sorun yok G-Sync bakımından.
  • Sorun acer x34 serisi monitörlerdeymiş.Bir müddet daha bekleyip öyle yeni güncellemeyi yüklemek mantıklı şimdilik.Sorun benim monitörün çözünürlüğü ile alakalı geniş ekran denilen 2k ile 4k arası(3440 a 1440) olduğundanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 15 Eylül 2016; 0:27:10 >
  • Nvdia denetm masasndan açın vsync.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Nvdia denetm masasndan açın vsync.

Denetim masasında g-sync acık zaten ekranın menü tusuna bastığımda da g-sync mode yazıyor ama 144 fps sabitliyordu eski sürümde artık öyle değil hep yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bende de anniversy sürüm var ve gsync te bir sorun yok.

Hocam 144 hz g-Sync kullanıyorum bende driver güncellemeden önce 144 fps sabitliyordu Yeni sürümü indirdim şimdi yine g-sync açık olmasına rağmen fps uçuyor 200 lerde anlamadım şimdi g-sync aktif değil mi ? Herhangi bir yırtılma falan yok

• Bende sorun yok. Hatta çok stabil. Tercih edilen yenilene hızı diye bi seçenek var denetm masasında ona bakın. Uygulama kontrolünde seçili olsun. Oyundan da 144 hz seçersenz sornunz kalmaz.

• Şayet oyunda 144 hz seçili değil yada yok ve unlimited tarzında bir hz birimi seçili ise g-sync aktif olsa bile fps sabitlenmez.

Bu durumda ya nvidia içinden vsync aktif edeceksin; tavsiye etmem zaten amaç ondan kurtulmak, yada msi afterburn tarzında program ile fps sabitlemeyi kendi hz ayarına göre belirleyip oyuna devam edeceksin.

@Zero Limit ben o bahsedilene katılmıyorum g-sync amacı yırtılma ve fps droplarından kurtulmaktır ve bunu ister 144 fps veya yukarısı veren bir oyunda ister 40-70 fps arası gidip gelen extreme oyunda yapsın (The Witcher 3 vs.) gayet arada ki farkı anlıyoruz. Ben kendi adıma konuşursam önceden bu lanet vsync'yi nasıl katlanmışım şaşırıyorum. Kıydım parayı aldım g-sync monitör ve oyun zevkim ciddi anlamda çağ atladı diyebilirim, hatta aşırı fps değişkenleri olan ve hatta bazen 40 fps kadar düşen oyunlarda bile akıcılık 144 fps'den (144 hz) farkı yokmuş gibi oynuyorum. Ayrıca 144 fps üstünde bile ben input lag yaşamadım monitörün max hz değeri aşılsa bile g-sync görevini hala yapmaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Şayet oyunda 144 hz seçili değil yada yok ve unlimited tarzında bir hz birimi seçili ise g-sync aktif olsa bile fps sabitlenmez.

Bu durumda ya nvidia içinden vsync aktif edeceksin; tavsiye etmem zaten amaç ondan kurtulmak, yada msi afterburn tarzında program ile fps sabitlemeyi kendi hz ayarına göre belirleyip oyuna devam edeceksin.

@Zero Limit ben o bahsedilene katılmıyorum g-sync amacı yırtılma ve fps droplarından kurtulmaktır ve bunu ister 144 fps veya yukarısı veren bir oyunda ister 40-70 fps arası gidip gelen extreme oyunda yapsın (The Witcher 3 vs.) gayet arada ki farkı anlıyoruz. Ben kendi adıma konuşursam önceden bu lanet vsync'yi nasıl katlanmışım şaşırıyorum. Kıydım parayı aldım g-sync monitör ve oyun zevkim ciddi anlamda çağ atladı diyebilirim, hatta aşırı fps değişkenleri olan ve hatta bazen 40 fps kadar düşen oyunlarda bile akıcılık 144 fps'den (144 hz) farkı yokmuş gibi oynuyorum. Ayrıca 144 fps üstünde bile ben input lag yaşamadım monitörün max hz değeri aşılsa bile g-sync görevini hala yapmaya devam ediyor.

Anladım hocam mesela cs go da hz seçimi yok fps uçuyor bir önceki driver da 144 hz sabitliyordu yani ozaman fps sürekli dalgalanması normal mi onu anlamış değilim illaki bir ayarı olmalı afterburner dan herhangi bir kısıtlama yapmadım ama eski sürümde bütün oyunlarda 144 fps üstüne çıkmıyordu garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 25 Eylül 2016; 10:33:37 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.