Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuriboyka

quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Gsync pahalı hocam ondandır.

Şimdi monitörün normal 144hz ve sen 144 fps üstü alıyorsa, gsync olsun ya da olmasın 144fps alırsın.

Yani monitörü sade ve sadece Cs:Go için alıyorsan ve fps değerin 144'ün üstündeyse GSYNC'ye gerek yok.

Ancak başka oyunlar da oynuyorsun diyelim, istediğin ayarlarda A oyununda 50 fps, B oyununda 80 fps, C oyununda 120 fps alıyorsan, sabit 144hz monitörde bu oyunlarda biraz ayarları kısman gerekecek. GSYNC monitörde ise ayar kısmana gerek yok çünkü kaç FPS alıyorsa monitör de kendini o FPS'ye ayarlayacak.

Hah işte benim merak ettiğim buydu hz değerine eşit veya daha üstünde fps aldığımda gysnc free sync bana birşey katmayacaksa benim için gereksiz olur ucuz ürünler değil çünkü.

Cs:Go için Gsync'e gerek yok çünkü zaten belli bir seviyenin üstündeki her ekran kartı o oyunu 144 fps'nin üstünde çalıştırıyor.

Çok pro oyuncuysan 144hz monitör al, standart oyuncuysan elindeki monitörle devam et.

• arkadaşlar konuyu takipteyim şuan için alınmışken g sync li monitor alınmalı mı alınmamalımı

aoc 2460pg

benq xl2420g

var g sync lere örnek olarak fakat g sync şartmı değilmi genelde csgo la işim oluyor.. gereksiz ise boşu boşuna para vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: badsay

arkadaşlar konuyu takipteyim şuan için alınmışken g sync li monitor alınmalı mı alınmamalımı

aoc 2460pg

benq xl2420g

var g sync lere örnek olarak fakat g sync şartmı değilmi genelde csgo la işim oluyor.. gereksiz ise boşu boşuna para vermeye gerek yok

Hangisini alırsan al gsync olsun gsync ile oyun oynayan birdaha normal monütörde oyun oynayamaz hele fps oyuncuları.

Bütün sorularının cevabı aşağıda

https://www.youtube.com/watch?v=Gw0igMhqKnU

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

arkadaşlar konuyu takipteyim şuan için alınmışken g sync li monitor alınmalı mı alınmamalımı

aoc 2460pg

benq xl2420g

Hangisini alırsan al gsync olsun gsync ile oyun oynayan birdaha normal monütörde oyun oynayamaz hele fps oyuncuları.

input lag arttırıyor deniyor çok bir dezavantajı varmı yada arttırdığı ms

• quote:

quote:

quote:

aoc 2460pg

benq xl2420g

Hocam hikaye o, o kadar zamndır kullanıyorum hiç, öyle birşey görmedim hissetmedim. Bende sağlım bir combat arms oyuncusuyum, öyle olsaydı millet almazdı zaten

diyenlerde, yok mili saniye yok böyle falan hikaye, işleri zaten talep çok olduğu için gsync monütörler, 2500 tl den başlıyor ben bu güne kadar gsync monütör kullanıpta

güze, değil şöyle böyle diyen duymadım. İnanılmaz bir akcıılık var 40 fps bile çok akıcı geliyor. O yüzden konsollardaki 60 fps ile pc deki 60 fps aynı değil, konsollardada

fps ile hz sabit aynısını pc de gsync yapıyor bende aoc G2460PG gsync kullanıyorum, bozulsa hiç düşünmeden gider alırım gsync monütör.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aoc 2460pg

benq xl2420g

Hocam hikaye o, o kadar zamndır kullanıyorum hiç, öyle birşey görmedim hissetmedim. Bende sağlım bir combat arms oyuncusuyum, öyle olsaydı millet almazdı zaten

diyenlerde, yok mili saniye yok böyle falan hikaye, işleri zaten talep çok olduğu için gsync monütörler, 2500 tl den başlıyor ben bu güne kadar gsync monütör kullanıpta

güze, değil şöyle böyle diyen duymadım. İnanılmaz bir akcıılık var 40 fps bile çok akıcı geliyor. O yüzden konsollardaki 60 fps ile pc deki 60 fps aynı değil, konsollardada

fps ile hz sabit aynısını pc de gsync yapıyor bende aoc G2460PG gsync kullanıyorum, bozulsa hiç düşünmeden gider alırım gsync monütör.

peki hangi monitoru önerirsiniz aoc de var benq da var benım şuan için araştırdığım. sistem aynı tabiki ama tepki süreleri vesaire değişen şu değilde şu diyebileceğin bi monitor varmı hangisi alınmalı sence

• badsay kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aoc g24pg gsync kullanıyorum tercih etmemin sebebi ekran ışığının ortam aydınlığına göre kendisi ayarlaması ve de 24 inch olması daha büyük monütörü sevmiyorum benq ben bu monütörü alırken yoktu hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama pek fark olacağını sanmıyorum çünkü bu münütörlerin hepsi üst düzey monütör oda 24 inch 144 hz ve 1 ms bu da aynı.
  • quote:

Hocam ben aoc g24pg gsync kullanıyorum tercih etmemin sebebi ekran ışığının ortam aydınlığına göre kendisi ayarlaması ve de 24 inch olması daha büyük monütörü sevmiyorum benq ben bu monütörü alırken yoktu hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama pek fark olacağını sanmıyorum çünkü bu münütörlerin hepsi üst düzey monütör oda 24 inch 144 hz ve 1 ms bu da aynı.

hiç bir yerde stokta yok gözüküyor hocam senin aldığın yerde varmı veya bildiğin bir yer stoğu olan
  • quote:

quote:

hiç bir yerde stokta yok gözüküyor hocam senin aldığın yerde varmı veya bildiğin bir yer stoğu olan

Ben vatanbilgisayardan ölü piksel testi yapıp almıştım hocam başka yerde varmı bilmiyorum malesef.

Buraya bakarsan alttaki videoya arkadaşim bundan daha açıklayici gsync test video göremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Buraya bakarsan alttaki videoya arkadaşim bundan daha açıklayici gsync test video göremezsin

gerçekten başarılı dostum benq xl2420g almayı düşünüyorum varmı bilindik kronik problemleri yada hassasiyetleri

http://forum.donanimhaber.com/m_101358706/tm.htm buraya göz atarsan arkadaşim kullanıcı yorumlarına görebilirsin
  • Herkese merhabalar, benim sormak istediğim şu:

G-sync monitörler neden Amd Freesync kadar yaygın ve ucuz değil ?

Amd olanları Amazonda 200 dolara bile bulabiliyorsunuz, ki baya kaliteli monitör. Ama ben bir kaç gündür araştırıyorum. Bulabildiğim en ucuzu 24 inc için 800 dolar.

Bunu açıklayabilecek biri varsa, bir de monitör önerisinde bulunursa sevinirim. Aslında 27 inc olsun istiyorum. Amd 27 inçler 380 dolara felan bulunabiliyor.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Herkese merhabalar, benim sormak istediğim şu:

G-sync monitörler neden Amd Freesync kadar yaygın ve ucuz değil ?

Amd olanları Amazonda 200 dolara bile bulabiliyorsunuz, ki baya kaliteli monitör. Ama ben bir kaç gündür araştırıyorum. Bulabildiğim en ucuzu 24 inc için 800 dolar.

Bunu açıklayabilecek biri varsa, bir de monitör önerisinde bulunursa sevinirim. Aslında 27 inc olsun istiyorum. Amd 27 inçler 380 dolara felan bulunabiliyor.

Saygılar.

800 dolara pg279q alınır
  • Hocam iyi de ben 800 dolar vermek istemiyorumki.

Yani bu G-sync'ler neden ucuza bulunmuyor Öte yandan Amd FreeSync olan modeller gayet uygun fiyattan gidiyor. Hatta 209 dolara 24 inc AOC var şu an Amazonda. Bizim forumdan baya alanlar oldu taş gibi monitör.

Bir de Asus'un o monitörünün 4 ms tepki süresi olması çok gıcık. Ekran boyutu 27 olup 1ms olan bir monitör almak daha mantıklı bence ona o parayı bağlamaktansa.

Mesela:http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-xl2730z-freesync-qhd-led-gaming-monitor-fiyati,198248.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 12 Mayıs 2016; 21:42:31 >

• Merhaba.
    970 ekran kartını yükseltmek mi? Yoksa yanına G-sync monitör almak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    bende bu ikilemdeyim şu an bir türlü karar veremiyorum, monitörümden çok memnunum ama bi yandan da Gsync istiyorum araştırdım bayağı 27 inç gsync monitörler var ama 4ms tepkime süresi benim için çöp olacağı 1ms den vazgeçmek istemiyorum sanırım aoc alacağım 24inç gsync bakalım nvidia yeni seri performansları benchmarkları bir düşsün karar vereceğim.
  • Yanlışınz olmasın beyler. gsync düşük fps de hiçte akıcı oyun deneyimi sunmuyor. Yalnızca yüksek fps lerden atıyorum 100-120 fps den 60-70e düştüğünüzde hisstemiyorsunuz ani fps dropları. yoksa 30-40 fps de akıcı oynıcam diye gsync almayın. hele hele gtx 970 gibi bir kartla pg278q kullanılmaz. doğal çözünürlük 2k olduğundan ya çözünürlükten ya da detaylardan feragat etmek zorunda kalırsınz. ben 980 ti ile kullanıyorm ve division da fps nin 60 ın altına düşmemesi için birçok ayarı ultradan high veya mediuma aldım.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    ben 970 ile 1080p gsync düşünüyorum zaten ultrada çoğu oyunu 60 fps de oynatıyor 144 hz monitör olunca ister istemez kasıyor hissi alıyorum tearing çok sinir bozucu bir şey o yüzden gsync düşünüyorum bakalım karar veremedim gtx 1070 de alabilirim.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Zaten 60 FPS'de oynayamadığım oyun olmadı 970 ile, ama bazen 50'ye düşünce stuttering kendini hissettiriyor, bundan kurtulmak için almayı düşünüyorum. 970 şimdiki oyunları 60'da açıyorsa bunun 40'a kadar yolu var, 40 FPS de stuttering olmayınca gayet akıcı diyorlar kullananlar.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.