Bildirim
NVIDIA GeForce 820M Sorunu
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun sorun şu şekilde EKRAN KARTI ÇÖP.
İade edip aynı paraya X550JK veya üstüne biraz daha koyup X550JX alın farkı görün. -
645m 820mden daha mı iyi peki? Onda en yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum. Lol için bile bu kadar düşük performans vermesi normal olmamalı bence. -
Maalesef 820M kötü bir mobility gpu, Nvidia ' da x40M ' den düşüğü alınmaz bunu unutmayın.
645M >> 820M
Dota 2 üzerinden kıyaslıyorum 820M , Mediumda 1366x758 te 49 Fps civarı verir.
645M , 55 - 60 Fps.
Birdaha teknolojik bir ürün alırken bana veya buradaki arkadaşlara sorarsan iyiliğine olur. -
Artık değişim de yapamayız herhalde. Dün aldım gold bilgisayardan. Boşa gitti yani :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Thonci08
Artık değişim de yapamayız herhalde. Dün aldım gold bilgisayardan. Boşa gitti yani :(
Araştırmadan mı aldın dostum, bu devirde yani pazardan elma almıyorsun ki rengine kokusuna bakasın sadece.
Bilmiyorum bir sor ama GOLD denen şirketin o kadar kötü işlerini gördüm ki, hakkın olanı vermemek için bile kırk takla atan biryer. -
Maalesef araştırmadım. Zaten ben bilgisayarı iyi oyunları oynamak için almadım da bu kadar düşük seviyedeki oyunlarda iyi bir performans vermesini beklerdim.
Lakin galiba şu an sorunu çözdüm. Bilgisayar yüksek performansta değil de dengeli moddaymış. Şu an yüksek ayarlarda 60fps alıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thonci08
Maalesef araştırmadım. Zaten ben bilgisayarı iyi oyunları oynamak için almadım da bu kadar düşük seviyedeki oyunlarda iyi bir performans vermesini beklerdim.
Lakin galiba şu an sorunu çözdüm. Bilgisayar yüksek performansta değil de dengeli moddaymış. Şu an yüksek ayarlarda 60fps alıyorum.
Ben kartın performansını net olarak ilettim, dota 2 , lol gibi oyunları oynarsın ama üst seviyelere çıkınca moralini bozar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X