Teşekkürler cevabınız için @REDSTONE . problem olmayabilir evet ama bence yani 4070 , 3090 lara nerdeyse kafa tutuyorsa band genişliği 192 bit yakışmayacak bu karta. bu tamamen benim görüşüm. yani eğer 3090 a kafa tutacak kadarsa, bant genişliğini ticari olarak bilerek arttırmıyorlardır diye düşünüyorum. |
NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] (7. sayfa)
-
-
Farkı derken ne anlamda dediniz hocam. Görüntünün hoşluğu anlamında mı ? Çünkü cidden bu farkı gözlerimle görmedim ve yoruma açığım. 1080P kullanıcısıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080p monitörümde 1440p custom res kullanıyorum ve görüntü kalitesi olarak oyunlarda bariz fark var. 1440p monitörde bu fark daha büyüktür.
-
iade edin hocam. Tavsiyem direk gidip 1500w lik cekin altiniza uzun senelerce idare eder diye umuyorum.
-
Amd'nin yaptığı gibi bir cache teknolojisine geçiş yapıyor olabilirler. Amd'deki infinity cache sayesinde 192 bitlik rx 6700 xt 2k çözünürlükte bant genişliği açısından en azından günümüzde bir sıkıntı çekmiyor. Maliyetlere olumlu yansıyorsa her şeyi denerler
Hocam mantıklı dediğiniz , fiyatını kestiremiyorum 1500 lüklerin :)
Hocam 4080 için parayı dolara çevirdim bekliyorum , şuan söylentiler ile 850 ucu ucuna yetecek gibi :)
Artık donanım yükseltme maliyetleri çok arttı, insanın birşeyi değiştirmeye hevesi kalmıyor. Bakalım bunlar ne kadar olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 19 Ağustos 2022; 9:37:53 > -
Yazın sonlarına doğru
-
4070 veya 7700xt için pusudayız
-
yeni ekran kartına heves ettirecek oyunlar artık yok, bir tek ufukta görünen gta 6 var geri kalan büyük oyunlar ps5 e time exc olarak geliyor gow 2 yi 2 sene beklemek de çok zor, 30 yıldır oyunları takip ediyorum hiç bu kadar kötü bir dönem heyecan yaratmayan bir dönem olmadı sıfır beklenti, bir tek sony bir şeyler üretiyor oda inanılmaz azaldı ve kalitede düşüş var şimdilik, xbox desen gamepass oyun çıkacak seviyede olsun gerisi önemli değil kafası en son halo yu koskoca halo yu bitiremedim yarıda sıkılıp bıraktım, her yerini sömürdüğüm halo yu yarıda bıraktıysam büyük bir sıkıntı var, yaşlandık diyemi oluyor dicem elden ring i 250 saat oynadım, horizon forbiden west i 100 saat oynadım ikisinide sömüre sömüre keyifle bitirdim, iyi oyun gelince sömürüyoruz işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 19 Ağustos 2022; 11:1:54 > -
crysis 4 var birde
-
Lanet bi Online Döneme girdik cünkü. Eskiden Oyunların Çoğu Offline olarak çıkardı. Ve Single player oldugu için Offline oyuna olabildigince içerik event gezilicek yapılacak görevler harika bi atmosfer senaryo diyaloglar Müzikler herşeyine uğraşılırdı.
Şimdi Offline Sİngle player oyuna ilgi azaldı. Online arkadaşla oynayalım multiplayer olsun diyen kullanıcıları dinlemeye başladılar. Evet Online oyunlar daha fazla Şirkete para kazandırıyor ama Offline oyunların Kalitesinin fersah fersah uzağındalar.
-
buna katılıyorum.
oyun yapım maliyetleri arttı. abonelik sistemleri de cenazesini kaldırıyor.
-
mantıklı, teknolojilerini açıklarlarsa görürüz. çünkü 192 bit 4070 ile 3090 ti ye kafa tutuyorsa insan merak ediyor. yada insanın aklına sanki yazılım ile mevcut 3090 larda kilit mi var da bu yeni kart 192 bit ile bu güce çıkıyor diye merak ediyor.
malum appple ın eski tellerde sözde pil koruma için yazılım ile hızını azaltıklarını biliyoruz
-
bunlar böyleyse laptop gpu'ları 2023'den önce gelmez bu gidişle
-
Alıntı
metni:RDNA3 ve ADA LOVELACE sadece AMD ve NVIDIA arasında değil, Samsung (GDDR6) ve Micron (GDDR6X) arasında bile bir savaş olacak. -
çıksın da 3000’ler ucuzlasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cok dogru buldum ayni sey film sektorü icin de gecerli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X