Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (166. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.244
Cevap
258
Favori
371.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• Günaydın arkadaşlar, ilk satışta Rtx 5080 oc Astral modelini almam gerekiyor (evin yöneticisinin gönlü olmaz ise 5090 a sıkıntı çıkar 😂), sizce Hepsiburada da aynı gün ilanlar olur mu ? Hepsiburada WORD kart ile almak istiyorum. Tuf rtx 4080 sepete ekledim deneme yaptım peşin fiyatına 9 taksit yapıyor. Evet fiyat bir miktar belki yüksek ama peşin fiyatına 3 taksit olanlara göre yine de iyi bir imkan. Başka kartlarda da denedim 9 taksit peşin fiyatına mevcut. Bu sebeple 1 tanesini Hepsiburadan almak istiyorum. Ne dersiniz aynı gün ilanlar açılır mı ? Bir önceki 4000 serisinde ilanları hatırlayan var mı ? Aynı gün açıldı mı ? Ya da ön sipariş vs ?

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı 3-4ms oynamıyor mu nasıl 2x de olup 4x de olmuyor? Bahsettiğiniz SR ghosting ise onun için transformer modelini çıkarttılar ve eski kartlara da geliyor. Artifacts ve ghosting neredeyse yok olmuş, sadece diğer modele göre yüzde 5 daha az performans veriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 21 Ocak 2025; 11:28:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Bilgilendirici bir yorum yapmışsınız teşekkür ederim ama uslüp biraz iğneleyici. 5090'a gelecek olursak profesyonelleri hedefleyen bir kart, bunu alacak kişinin güç bütçesini dert edeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt

bunu kimse bilemez burada hepsiburada ile iletişime geç gerçi onlarda bir şey diyemez iş distribütörde bitiyor, bu modellerin ülkeye kaç stokla geleceği de belirsiz. yerinde olsam asus turkey ekibinden yada penta, koyuncu,a rena gibi distribütörlerle iletişime geçer net bilgi almaya çalışırım. satıcılara dağıtımı yapacak yerler bunlar olacaktır. HB'ye stok ayırır mı veya HB bu modeli satmak ister mi orası da ayrı mevzu da belki hb ilk etapta 50 serisi satmakta istemeyebilir yada normal versiyonları dual gibi stoklarına çekmek isteyebilir işin o boyutuda var bunlar varsayım sadece

Astral modelinin çok stokla geleceğini şahsen düşünmüyorum çoğu yerde tek haneli stoklar olur bu modeli alabilecek kişi sayısı sınırlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 21 Ocak 2025; 11:56:38 >

Hocam tek siteden zor aynı anda 3-5 site açık olacak hepsini tek tek deneyeceksiniz. İlk saat aralığı gece 00.00 diğer saat aralığı sabah 8-10 arası her saat başı denemeniz lazım 5-10dk hızlı hızlı f5, diğer saat aralığı akşam 18-21 arası aynı şekilde.

• P3rF3cT55 kullanıcısına yanıt
    Tek siteden sadece 5080 i alabilmem lazım ki, peşin fiyatına 9 taksit avantajından faydalanayım. Diğer sitelerde peşin fiyatına 3 taksit oluyor, 6 taksit istersem ödeyeceğim vade farkı, Hepsiburada WORLD kart ile peşin fiyatına 9 taksit alsamda, Hepsiburada da fiyatlar daha yüksek olsada, yinede vade farkı olmadığı için, diğer satıcıların altında kalıyor.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Evet alacak kişi sayısı sınırlı olduğu için yine de bir avantaj sağlar benim için. Hepsiburada kredi kartım aynı zamanda yapıkredi world kart, belki bir kaç siteden aynı anda world kart olarak da denerim.

Bu dediğiniz saat dilimlerine şimdi 29 ocakta mı bakacağım ? 30 ocakta mı ? 5080 modeli için soruyorum, bir gün geriye çekildi 29 Ocak oldu sanki demişlerdi

• Hali hazirda 9800x3d, 32gb bellek ve 27 inç 2k ips monitör ile 5000 serisini beklemekteyim. Gücüm yeterse 5080 tercih edeceğim. Bu sistem.icin 2 k monitör uygun mu? 4k monitörler genelde 32 inç civarı oluyor sanırım. Baya büyük boyut olarak. Fakat eess önemli olan 9800x3d, 5080 ve 1440p cozunurluk uyumu. Bu arada gönül ister oled ama fiyatlari lcd monitorlerin en az 2 kati. Ayrica 2012 den beri plazma kullanan biri olarak ekran yanığı endişesi. Gerçi çok dikkat ederek olmamasını sağladık yıllarca. Ama bazen kayin peder kalmaya geliyor ve uzun saatler haber izliyor icim cizz ediyor şaka bir yana oled monitorlerde bu bir sorun. Her kadar çeşitli sogutma ve piksel kaydırma gibi önlemler alınsa da bir şekilde olacak. Fakat bütün bunlara rağmen fiyatlari biraz uygun olsa kesinlikle alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 21 Ocak 2025; 12:30:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• motomurat kullanıcısına yanıt

Hocam su an samsung da güzel bir fırsat var, değerlendirmek isteyebilirsiniz. G80SD modeli eğitim indirimi ile 30k ya satılıyor. 4K 32inch qd-oled

Türkiye için tek tarih açıklandı 30 ocak. Geri çekilme olayından haberim yok hocam onu bi öğrenseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 21 Ocak 2025; 13:18:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5070ti için inceleme ambargoları ne zaman kalkıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

AORUS FO32U2P kullanıyorum. Size tavsiyem 5000 serisi karttan once OLED monitor alin.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Sitesinde bu indirim ile alakalı bilgi göremedim hocam. Nerede satılıyor acaba?

Merhaba öncelikle, oled monitörlerde bu sorunların önüne fabrikasyon yazılımlar ile geçildi. Ben mesele 4 sene kullandım, indirmeler için saatlerce açık kaldı sorun yaşamadım. Model ve ebat yükseltmek amacıyla yenisini aldım, eskisini de halen kullanıyorum arada. Monitör normal açık dururken bir süre sonra ışığını kısıyor ekranın direk, ayrıca ayarlarda da gözüküyor isterseniz değiştirebilirsiniz belirli bir sürede sabit görüntü de kırpma yapıyor. Bunları algılayacak yazılıma sahip monitörler tercih ederseniz bir sorun olmaz.

Bende geçmiş bir mesajda görmüştüm hocam burada

• hystaspes kullanıcısına yanıt

nasıl hocam memnun musunuz? Düzgün bi indirime girse alıcaktım aslında onu ama hep DP 1.4 olan versiyonu düştüö 2.1 de ilerde işime yarar gibime geliyor o yuzden hep bunun düşmesini bekledim

29 u diye birşey yok.30 ocak günü belli bir saat sonra satışlar başlayacak.Lansman günü nedeniyle saat i açıklarlar zaten.rtx 40 serisinde yanlış hatırlamıyorsam 16 mı 17 mi ne başlamıştı.

• sıcak fırsatlarda konusu var hocam, öğrenci belgesi barkodu falan istiyor eğitim mağazasına erişebilmek için

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.