Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (228. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
5.803
Cevap
229
Favori
236.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet herkes 5090 yok dedi, gelmez dedi ama sen günler öncesinden var dedin, kartlar burada dedin. ben şahidim. ben de bundan sonra bu mevzularda sadece seni dikkate alırım. mesela mesut "kart yok" diye mesaj atsa, onu hemen engellerim. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

gamerock kurbağaya 55k'ya kadar çalışır, üstünü vermem. zaten hayatımda en laf olsun diye aldığım kart olacak alırsam. acelem de yok, mevcut kartım kasamda takılı duruyor.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Yok hocam hiçbiryerde 5090, kartsız kaldığımız için mecbur 5080 gibi ölü bir kartı alacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5080 normal performans bazında tamamen hayal kırıklığı oldu ama alacağız yapacak bir şey yok, 5090'a 2 kat para veremem. En azından DLSS 4 ile 4 kata kadar FPS alabiliyoruz o yönden kurtarıyor gibi.

• Nvidia her sene yeni bir dip ile rekor kırmakta kararlı olunduğunu gösterdi, artık yeşil çubuklu grafiklerindeki yeşil benim için nasıl desem özel bir yeşil hissiyatı uyandırmaya başladı...

İnsan utanır diyeceğim ama burada bunlar aşılmış gibi insanlara 1600-2000 dolardan 16GB vram li 4080 ti süper satmak büyük cesaret işi, diyeceğim ama Jensen Reis kitlesine bu kadar güveniyor demek ki.

Halen MFG ümidi olanlar, teknolojinin ne olduğunu kavradıklarında büyük bir hayal kırıklığı daha yaşayacaklar.

• Kartlar burada bana kötü tekliflerde geldi kredi kartından provizyon çekelim +- konuşuruz diye .Dedim ya şu para olursa ne yapacağız o parayı vermem 5080 ne sen bilirsin diye kaldı. İstemediğiniz kadar 5080 var acele etmeyin.

@MacGyver. Palit gamerock sınırlı olacak dedi alırsam gamerock alırım .Msi gaming x düşerse ona bir bakmak istiyorum nedense çok ısındım o kartta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 29 Ocak 2025; 18:36:10 >

Aynı ikilemdeyim, yarın stok gelirse 5090 alırım. Bir yandan da ulan keşke "20 Şubat'a kadar kart beklemeyin" deseler de 2. el 4090 alıp geçsem veya 5080ti çıkar belki beklesem diye hayal kuruyorum. Aldıktan sonra en pişman olacağım ürün olabilir ve almadan bunun farkında olmama rağmen.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

"5080 muhteşem kart ama artık kimsenin buna ihtiyacı yok. 4070 neyinize yetmiyor ya 5080 falan bunlar profesyoneller için yapılmış muhteşem kartlar. zaten siz alın diye yapılmıyor" - Mesut Çevik, muhtemelen

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • 3-4 ay sonra 24gb'lık 5080 çıkacak deniliyor. Bu haber zaten yeterince karışık olan kafamı iyice karıştırdı.

• Xallez kullanıcısına yanıt

çıkarsa 1 seneye çıkar. o kadar hızlı çıkamaz. üreticiler, tedarikçiler, satıcılar hepsi terse düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Ocak 2025; 18:47:40 >

valla bu 5080'lere fazladan verilen her lira haram gibi hissediyorum. uyguna bulursam gaming pro da alırım, ventus da alırım.

dediğin gibi acele edecek bir durum yok, nasılsa düşer bir şeyler.

• Alıntı

metni:
    5080 vs 4080 SUPER
    4KRasterizer +12%Raytracing +9%
    320W > 360W is 12.5%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 29 Ocak 2025; 21:40:49 >

• 5080 test sonuçlarını görünce infilak ettim. Özellikle 1080p kısmında ve cs2 sonuçlarında. 4080s almıştım kurulum için bu testi bekliyordum beklediğimden de az çıktı fark. Sonuç olarak yeni kart alacak olanlar alabilir elinde kart olanların bulaşmasına gerek yok gibi geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5080 test sonuclarinda hayal kirikligi yarattiysa bu serinin yildizi acaba 5070 ti mi olacak

5080 almaya niyetleniyordum ama su sonuclar soguttu simdiden…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5070ti bütün bu eleştirilerin dışında kalacak gibi... tam f/p kartı olacak.

• 5080 vram dolayısıyla kesinlikle alınmamalı belli ki seneye 20-24 gb 5080 süper çıkartacak bunlar düz 5080'ler elde patlayacak tıpkı 4070 ti 12 gb gibi

Arada fiyat farkı çok yoksa Msi mantıklı sonuçta bildiğim kadarıyla 3 yıl garantili

• Nvidianın super çıkarma VRAM arttırma mevzunun herkes farkında. Takip edenler en azından. Dolayısıyla satışları çok hızlı olur mu bilmiyorum. Herkes beklese çok güzel fiyat düşer ama satıcılar zengin tabi öyle 1-2 aya geri çekmezler. Dirençliler

• Ya gören de sanar PC de adam akıllı oyun var herkes bir kart derdine düşmüş, yok el mahkum alacaz, yok mecbur alacaz hey allahım NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• jiletosman kullanıcısına yanıt

ASUS DUAL OC 4070TI SUPER 16 GB Alarak mantıklı bir hamle yapmışım.NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

Sonuçlar gayet iyiNVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] MaaaşallahNVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.