Peki durum nedir hocam, denediniz mi? Sonuçta test sadece bir sitede var ve adamlara giden ürün early sample da olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (291. sayfa)
-
-
burada bazı üyeler tr de yaşadığını unutuyor. 2-3 hafta önce 5070 40k, 5080 70k, 5090 120k dan satılır dediğimde çok bilmiş bir şekilde konuşuyorlardı acı gerçekle yüzleştiler.
gelelim kartlara.. 4070s/ti vs üzeri kullanan kişinin aynı şartlarda 50xx lere geçmesi için bir neden yok. hele hele rekabetci oyunları low presette oynayanların hiç geçmesine gerek yok. haberlere leaklara bakmadım nvidia bu nesilde 5090 s/ti de çıkartmayabilir. şöyle bir güzelce milleti söğüşledikten sonra %5-6 farkla s/ti ara modelleri çıkartır yine söğüşler. aslında aylar önce amd nin üst seviye gpu çıkartmayacak haberlerinden 50xxlerin tırt çıkacağı anlaşılmalıydı. neyse bu aklı olan adam bu nesili pas geçer 60xx lere bakar. zaten piyasada zart zurt bomboş oyunlardan başka bir cacık yok. yeni gta yeni bf de nesil atlaması olur.
kart'dan para kazanan kişiler haricinde bu kırpılmış noksan kartları alacak özel ''tip'' ler yine olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 31 Ocak 2025; 7:56:44 >
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kart çok ısınıyor macunla ilgili değil, iyi soğutma yapan fark ettiriyor bu sefer, ucuz soğutma yapan ne sürersen sür fazladan ısınır gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onu denemeden bilemeyiz.
-
bir kaç yerde lansman fiyatından satışa sunarlar ama genelde çoğu yerde 40-50k arasına bulunacaktır. ideali 35-45K arası, 70 serisi daha genele hitap eden bir seri stok sıkıntısı bu seride yaşanmayacaktır, 50k üstü satmak isteyenler olacaktır daha üstü etmez paranızı çöpe atarsınız.
-
Nvida fe kadar ısınıyor hatta daha serin, nvida en iyi macunu kullanmıştır diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o fiyata çıkmaz nvidia'nın resmi satış fiyatından başlangıçta bir kaç yer satışa sunar ama 35-50k bandında bir çok model çoğu yerde bulunacaktır.
-
Nasıl oyun yok hocam ? Biraz açıklar mısın bu yıl çıkması beklenen bir çok büyük oyun var.Çıkış tarihi belli olmayan oyunlarda var. 2025 yılı oyun dünyasının en hareketli yılı olacak gibi erteleme almazlar ise. Siz oyun yok diyorsunuz.Oyun dünyası sadece GTA,Call of Duty'den ibaret değil.
Bunların dışında sene içerisinde duyurulup çıkacak oyunlar olabilir. Dopdolu bir yıl bekliyor.
Final Fantasy VII Rebirth (Çıktı)
Marvel's Spider-Man 2 (Dün çıktı)
Kingdom Come: Deliverance II (4 Şubat)
Sid Meier's Civilization VII (11 Şubat)
Avowed (18 Şubat)
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (20 Şubat)
Monster Hunter Wilds (28 Şubat)
Split Fiction (6 Mart)
Rise Of The Ronin (11 Mart)
Assassin's Creed Shadows (20 Mart)
The First Berserker: Khazan (27 Mart )
Atomfall (27 Mart)
InZOI (28 Mart)
The Last of Us Part II Remastered PC (3 Nisan)
DOOM: The Dark Ages (15 Mayıs)
Mafia: The Old Country
Crimson Desert
Ninja Gaiden 4
The Outer Worlds 2
Battlefield (2025)
Borderlands 4
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Stellar Blade
Fable
Gears of War E-Day
The Alters
Dying Light: The Beast
WUCHANG: Fallen Feathers
Black State
Lost Soul Aside
Bunların dışında Half Life 3 ile ilgili çok ciddi söylentiler var,resmi olarak duyurulmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Ocak 2025; 9:2:8 >
-
Bu nasıl fiyat aralığı
-
Hayırlı olsun hocam. Ben de vanguard modelini sipariş verdim dün akşam gaming gen den. Sanirim son urundu zira daha sonra baktığımda stok yoktu. Hatta sormuştum burada tuf mi , vanguard mi diye. 2 arkadaş vanguard 1 arkadaş ise tuf demişti. Açıkçası dün lansman fiyatlarının olduğu saati unutmuşum. 67 bin tl ye sipariş verdim. Evet pahalı ama yapacak bir şey yok. Zira 2.5 aydır bekliyorum ve eksik olan tek şey grafik kartiydi. Burada 16 gb vram li karti 60-70 bin tl alanlara enayi diyorlar ayıp yahu! Elinde benim gibi karti olmayan var ,artık yetersiz gelen var . Ne yapalım şimdi 5090 110bin den aşağı yok. 70 bin bile bize çok geliyor. Eski kartların da fiyatı yükseldi. İnsanların hevesini kırmasın kimse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 31 Ocak 2025; 9:8:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ülkeye böyle fiyat aralığı kusura bakmayacan
-
bu oyun yok diyen arkadaşları anlamaya çalıyorum sanırım vakitleri bol
benim hafta sonu hariç 2 saatlik bir oyun vaktim var yukarıdaki listeyi bile bitiremem 1 seneyi bulur, oyun bol fakat zamanı bol olan için durum farklı gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 31 Ocak 2025; 10:20:29 > -
İtopya dün saniyesinde çekilen siparişi ne zaman gönderir acaba...
Önceden alım yapanlar cevaplayabilirmi...
Kargo süreci problemli oluyormu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 31 Ocak 2025; 9:28:23 > -
2 oyun var. Birisi felaket tehlikeli bağımlılık yapıyor. Oledi kesin yakıcam bu gidişle. Bi Path of Exile 2 dene derim
Birde Roadcraft. Snowrunner ın mükemmel hali. 2025 bu 2 oyunla kapanır bende.. Birse bi 65 saat Ac Shadows um olur tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nvidia FE ile palit gamerock'un soğutma bloğu ve fan sayısı aynı mı sence?
olayın ebatı küçültmek için kendine özgü bir tasarımı olan FE ile ne alakası var bir de?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Ocak 2025; 9:35:24 > -
VATANDAN 5090 alan varmı tedarik sürecinde diyor ben heycandan görememiştim tedarik süresini, ne zaman teslim edilecek acaba nerden öğrenebilirim
-
Evet dün akşam, sinerji üzerinden 45.000 TL'ye ASUS RTX 5080 Prime almıştım.
Az önce aradılar, bu fiyat lansman özelinde firmayla sunulan fiyatmış, sizinle aynı anda ama 2 saniye önce bir üye daha ürünü aldı ve biz 1 adet olarak ürünü satışa sunmuştuk dediler, dolayısıyla ürünü gönderemiycez dediler.
Ama mağduruyieti gidermek adına, ücret farkı olmaksızın bana Gainward RTX 5080 Phantom yada Palit RTX 5080 Gaming Pro OC gönderebilecekrini söylediler,
Bende Palit olanı seçtim
-
Valla hocam kimi kastettiğinizi bilmiyorum ama bu konuda en çok tartışmaya girenlerden biri olarak en ucuz 5080'in 50 civarı en pahalısının da 70 civarı olacağını düşünüyordum, Nova'daki listeyi gerçekçi buluyordum kısacası. Beklediğim gibi de oldu doğrusu. Gecenin sonunda yoğunluk bittiğinde hâlâ 55 bine 5080'ler vardı.
Burada uzun uzun da anlattım daha önce neden fiyatların böyle olması gerektiğini ve görüyorum ki hesabımız üç aşağı beş yukarı (tam anlamıyla) doğruymuş.
Benim hedefim 5080 Suprim'di 65'ten girmesini bekliyordum 67'den girdi ama salaklıklığımdan kaçırdım (sen siparişi verip beklesene, niye sepette tutuyorsun? ). Vanguard aldım ben de (neyse ki o da suprim'e bayağı yakın)
-
ne zaman göndereceklermiş hocam bende tedarik sürecinde diyor 5090 için kimse aramaz inş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X