Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (293. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
7.724
Cevap
254
Favori
311.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam FC 25 denen kanser peşimi bırakırsa başka oyun bakıcam inş Tşk ediyorum tavsiyeler için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barkmarking B kullanıcısına yanıt

10 derece daha sıcak çalışıyor ve soket kısmı kritik sıcaklığa ulaşıyor astrala göre bunlar sorun değilse 3 4 fps az almak göze gelmez, ben bu sebeple astral almıştım ama taksit olmadığı için çok geldi iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 31 Ocak 2025; 10:50:24 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ben de aynı karti aldım 67bin tl . Siz kaça aldınız acaba?

• Driver tanıtımında 5090 ve 5080'i neden 4070 Superler ile kıyaslamışlar bilen var mı? 4090 ve 4080 S için aniden toplatılma kararı falan mı alındı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 31 Ocak 2025; 10:54:21 >

3 4 fps zaten sorun değil kardeşim ama bu bir risk, 100 bin verip bunu kafama takmak istemem diğer tepe modellerde böyle bir ısı yok soket girişinde

www.guru3d.com
    Review: Palit GeForce RTX 5090 GameRock (Page 7)
    https://www.guru3d.com/review/review-palit-geforce-rtx-5090-gamerock/page-7
  • www.incehesap.com
    GAINWARD GeForce RTX5080 PHANTOM 16GB GDDR7 256bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/gainward-geforce-rtx-5080-phantom-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-76869/

56 bin

• 2025 yilinda bu 16 gb vramli 5080 gerçekten bir berbat dostummmm. Ben 1 sene 24 gb vramli 5080 ti beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 31 Ocak 2025; 11:0:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş killisini arıyor galiba fanboyluktan yada, ya neyse ayranın yok içmeye 5090 neyine kumda oyna bir ay sonra alirsin

beni yanlış anlıyorsun ben zaten aradaydım çünkü büyük bir oyun yok yakında, sadece witcher 4 var ve belki 6 serisi yetişecek çıkışına, yani anlamsız şekilde aldım ve kararımı saçma bulup iptal ettim büyük ihtimalle 6080 beklicem bir şeyi savunmuyorum yani

• rambocuk kullanıcısına yanıt

Bende özür dilerim uyku uyumadım dün huysuzlanmisim da bence düpedüz mallık herşey aynı marka olsun diye kasmak. Ve Palit founderstan daha iyi kesinlikle, çok kart macunladim vs bunuda düzeltirim

• Sadece su an Türkiye'de boş beleş tayfa hariç Palit 5090 var bitek bende bulmuşken aldım direk 5090 sonuçta ölüsü yeter, 800 dolar farki haketmio ha 120 falan olsa 130 alınırdı, ama 150 saçmaladı Asus

yok bencede saçma marka takıntısı ben paliti aldım şu soket olayı canımı sıktı iptal ettim sonra astral aldım ve dediğim gibi ben ne yapıyorum oyun yok dedim onuda iptal ettim, büyük ihtimalle palit gayet işini görecek ama ben gördüm onu kafaya takıcam biliyorum bu yüzden

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

aradığım yorum bu hocam. Aynen bu yüzden bir şey almamak için kendimi zor tutuyorum ama. Bu Vrama bu para verilmez.

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.