Valla soket i denicem de kablodan kabloya fark ediodur o ya PSU falan. Bence bı sorun olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (294. sayfa)
-
-
Techpowerup a baktim msi suprim şuanda en iyi sogutmaya sahip gibi duruyor tabii fiyatı Tr de ne onu bilmiyorum. Kartlar çok kalın aslına bakarsanız ne kadar kalin kart o kadar iyi soğutma ama bunun bir de dezavantajı var o da chipset sıcaklığı. 3 ve üzeri ssd si olup chipset (pch) i kontrol edeniniz var mi oyun sirasinda? Şöyle diyeyim en az 70c göreceksiniz chipsette 1 saat aralıksız oyun oynayin yaniyor orasi. Kart chipseti öpüyor ve kartin kendisi de orayi ısıtıyor. Intelde durum böyle bana özgü değil daha üst seviye anakartlarda 90c leri gorenler bile var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük ihtimalle olmayacaktır test edilmeden çıkarmazlar böyle bir şeyi
-
Şimdi marka takıntısı haricinde birazda Asus için konuşuyorum ki, Msi kullananlar arkadaşlarımda bu açıdan alışkın, mesela ben armory create üzerinden herşeyi kontrol edecek sistemler topladım. Her iki sistemde ROG bileşenlerden oluşuyor. Şimdi Msi al diyenler oldu, almadım. Ama tabii palit belki olabilirdi. Lakin ROG ya da Astral var ise hak verirsiniz ki daha uyumlu olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
45 TL RTX 5080 alamadıktan sonrası zaten 5080 S veya 5080Ti bakmak lazım 20gb 24gb neyse , 4080S var bende yola devam
-
Aynı hocam 67400 Launch Edition. MSI maskotu oyuncağımız oldu ne güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 31 Ocak 2025; 11:8:36 > -
RGB kontrolü yapabilirsiniz başka programlar ile de, kontrolden kastınız o ise
Satıcı veriko bu kim. Sari sitede satan kişilerden farki sadece isim değişmiş hali.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam sadece kontrol değil, tüm ayarlar ve güncellemeler yoksa evet haklısınız rgb kontrolü yapılır tabii.
İlgileniyorum şu anda kendisi ile hocam 😌
ASUS RTX5080 Astral da kullandıkları arka fan gereksiz SESLİ çalışıyormuş , Adam Fan Söktü Isı aynı ses düştü :) Asus Ahh Asus
der8auer ENyoutubeCheck out the new Thermal Grizzly Duronaut: https://www.thermal-grizzly.com/en/duronaut/s-tg-d-002 --------------------------------------------------------- Music / Credits: Outro: 1998 Beats - Strange Things --------------------------------------------------------- Paid content in this video: - Thermal Grizzly Spot Samples used in this video: - RTX5090 FE, RTX 5080 FE, RTX 5080 Astral der8auer Advertisement Policy: https://der8auer.com/advertisement-policy/ der8auer Sample Policy: https://der8auer.com/sample-policy/ --------------------------------------------------------- Timestamps: 0:00 Intro 0:40 Ad 0:59 Intro on Astral 2:05 First Look 4:20 First Boot 5:05 High noise impressions 5:37 P-Mode 3DMark 6:11 Q-Mode 3DMark 7:02 Speedway Results 7:43 A look into GPU Tweak 8:47 Manual Fan Tuning 10:06 Noise Results 12:19 I want to open the card 13:25 Running without the rear fan 14:24 So much lower noise 14:55 a look at the PCB 15:44 conclusionhttps://www.youtube.com/watch?v=vT6Ckte-Ry8&t=491s -
Mesela bir kisiyi 4080 ti super, 4080 4080super vesaireden 5000 serisine gecmesi icin zorlayacak kac tane oyun var aralarinda
Evet bu fiyat değişimlerini raporlayıp şikayet edilse, ne sonuç alınır çok merak ediyorum. "Lansmana özel fiyat" kavramı tüm dünyada mı böyle ben bunu bi ekran kartı piyasasında duyuyoruym, telefonlarda böyle oluyor mu? Gerçekten cehaletimi mazur görün ama dünden beri takip ediyorum hiçbir mantığa uymuyor biri 130K diyor, biri 150K diyor sonra biri çıkıp 90K diyor, bu nedir abi böyle?
-
4090 100-110k alınıyordu bir kaç ay önce. 5080 çöpüne 75k vermek hangi mantıga sıgıyor? Hem kart 5080'de degil 5070 gücünde bir kart 5080 diye satıyorlar. Yersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 31 Ocak 2025; 11:13:3 > -
astral da ekran kapkara hocam insan onu görünce bunu alayım diyor ama dediğim gibi büyük bir oyun uzun vadede olmadığı için 4080 ile 6xx i beklicem, belki witcher 4 çıktığında hala ultra dlss 4 ile 60 fps oynarız yine gerek kalmayabilir
-
-
Varanda 5080 stokları mevcut 3 taksit var alacak arkadaşlar için .
dünkü fiyatlara göre hepsine %5 geçirmişler gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Ocak 2025; 11:25:37 > -
O armory crate tam bir baş belası. Anakartim Asus ama kullanmiyorum. Kaç kez fan profillerimi sifirladi üstelik backup ladim halde restore yapmiyor profilleri. Berbat bir yazılım reddit e bakin şikayet dolu. Fan control diye ucretsiz bir program var git hub da. Asus gitsin örnek alsin nasil fan kontrolü yapilir. Anakart Guncellemelerini manuel yapıyorum sitesinden o kadar.
benim pc'yi falan donduruyordu, sonsuza kadar hayatımdan çıkardım.
bir de böyle başlangıçta ve arkaplanda garip garip exe ler çalıştırıyordu diye hatırlıyorum. virüs gibi bir şeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 31 Ocak 2025; 11:27:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X