Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (239. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 28 Masaüstü8 Mobil
5 sn
8.444
Cevap
256
Favori
342.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tmm kartlar o zaman tam potansiyelinde çalışmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Bende tam aksine olacağı konusunda bilgiler aldım fakat hiç biri kesin bir kaynaktan gelmediği için, insanları etkilememek için bir şey yazmıyorum. Gelmeyeceğine emin misiniz bugün 5090'ın? Net yazmışsınız ya hani o yüzden soruyorum. Dün bir Koraybirand'a inceleme için 5090 astral gitmiş bile.

• band222 B kullanıcısına yanıt
    İnceleme yayınlanmış mı ? Haberim olmadı o konuda. Yani hocam tedarikçiler ile aktif görüşüyorum, tahmini 1 ay diyorlar daha.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

saat 17:00 da sarı sitede bolca ilan olacak :) herzamanki olay işte el altında eş dosta satış sadece

• Bu arada DLSS yönetimi için herkese bu uygulamayı tavsiye ederim. Son güncellemeleri ile daha da gelişti Fsr, XeSS bile geldi. Nvidia'nın bu kadar gelişmiş seçenekler vereceğini sanmıyorum ilk güncellemesi ile.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
    NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]github
    GitHub - beeradmoore/dlss-swapper
    https://github.com/beeradmoore/dlss-swapper
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Aktif kullanıyorum. Bunu yapan adam cennetlik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle. Bir sürü ek ayar falan getirmiş. Nimet.

• Koraybirand'ın twitter ve instagram adresine giderseniz, görebilirsiniz. Kendisi twitterda inceleme sonucuda paylaşmış. 5090 var sadece bedava yok. Mesut Çevik geçtiğimiz haftalarda isyan etti vesaire fakat sebebi anlaşıldı. Bedava 5090 yok bu sene öyle 4000 serisindeki gibi ağlanmaları ondanmış yani. Bu akşam satışa çıkacaktır 5080 ile birlikte. Kesinlikle sayısı 5080'e göre çok az olacaktır ama mutlaka alabilen olacaktır bugün. Stoklar biterse işte o zaman sizin dediğiniz gibi şubat sonu ortası gibi 3-4 hafta bekleyebiliriz diğer stokların gelmesi için. Forumdaş Alkımm nickli arkadaşta bahsetti zaten geçen hafta ordinosu yapılıp 5090'ların ülkeye girdiğini ki kendisi doğru çıktı toplam 5 tane 5090 dağıtılmış şuana kadar onuda sadece ya parasını veren, yada yapay zeka ile reklamını yapanlara dağıtmış distribütörler. Yani senin anlayacağın bu sene mamali tayfa influencer/youtuberlara beleş 5090 yok.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi band222 -- 30 Ocak 2025; 11:24:41 >

• Kayseri Vatan'a gittim...

Buralara anca 1 ayda gelir diyorlar...

Anladığım kadarı ile önce eşe dosta peşkeş çekip, karaborsa yapacaklar...

Yahu şu memlekette hiç mi birşey doğru düzgün olmaz...

• 5070 gelmeyecek mi? bugün

O zaman nerelerde satışa girecek acaba ?Ya da direk stok yok mu denilecek ? Çünkü bilindik firmalarla daha bu sabah görüştüm, önden ciddi miktarda ücrette gönderebilirim dedim, kart yok dediler. Ben sonuçta cari hesaplarına göndereceğim. Kurumsal olarak ilişkimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinedremitli -- 30 Ocak 2025; 11:35:47 >
  • Warlords W kullanıcısına yanıt
    O bu gün gelmesi zaten planlanmıyordu uzun süredir

O kadarını bilmiyorum. Bilindik tüm siteleri takip etmekte fayda var. El altından eşe/dosta satıp tüm stokları eritmediler ise, satışa çıkacaktır demirbaş sitelerde. (İtopya, gaming gen, sinerji vs.).

İsterseniz bir tüketici olarak o saydığınız siteler ile sizde şu anda görüşebilirsiniz. Onlardan da olumsuz yanıt aldım.

Burada söylemeye çalıştığım şey, 5090'ın var olduğunu söylüyorum. Siz net olarak yok diyorsunuz bende kesin ve net konuşarak insanları yanlış yönlendirmeyin diyorum. Yüzde yüz eminim ki, hepsinin elinde bolca 5080, 5080'e nazaran, az miktarda da olsa 5090 var. Sitelerin/firmaların size yok çekip, satışa çıkartmayacağı konusundan neden bu kadar eminsiniz? Ben zaten bahsettiğim sitelerle görüştüm, hiç biri kesin ve net bir ifade söylemedi, lansman saatini bekleyin sitemizi takip edin dediler. Saat 17:00 olsun göreceğiz. Satışa çıkartırlar mı, çıkartmazlar mı onu bilmiyorum. Tekrar söylüyorum, el altından eşe dosta dağıtılmadı ise, stoklar bitmediyse satışa çıkan 5090 olacaktır. Benim buraya kesin ve net ifadeler vermememin sebebi de bu. Var deriz, ki gerçeklik bu kartlar var fakat satışa çıkartmazlarsa burada insanların vebaline girmeye veya mahcup olmaya gerek yok. Hakeza tam tersi şekilde "yok" dersek ve saat 17:00'da stoklara 5090 girerse insanlara ne diyeceğiz? :) 5090 Bekleyenlerden biride benim emin olun ve bugün satışa çıkmasını bekliyorum, çıkarsa da, stok bulabilirsem çıkar çıkmaz alacağım.

Hocam ben kimsenin vebaline girmek de istemem, yanlış bilgi vermekte istemem. Aktif olarak bir kaç kişi 5090 almak istiyoruz, kendi aramızda sürekli yazışıyoruz. Sabah saatlerinde o firmalar ile görüştüm ve 100 bin hemen gönderebileceğimi söyledim. 1 adet kart ayarlayın bana dedim. Olsa sizce kabul etmezler mi ? Üstü ne çıkarsa çıksın tek çekim mail order ile benden çekeceksiniz dedim ki ciddi olduğumu yıllar içinde bilirler. Ama kabul eden çıkmadı. Yani el altından bir nevi önden kesin ve net sahip olmak istedim. Kabul eden çıkmadı firma yöneticilerinden.

İlk parti çıkar çıkmaz sold out olacak bir seri için kabul etmemeleri çok olağan hocam. Vardır yoktur bilmem fakat bu sebeple yok diyorsanız çok geçerli değil.

• Thusmaa kullanıcısına yanıt
    Burda kendileri için cazip kılacak şekilde hareket ettim, 3-5 i aramadım yani. Belkide bana daha pahalıya satacaklardı, sonuçta fiyat satışta belli olacaktı. Ama kabul etmediler. Bu da açıkçası yok varsayımını yükseltti.

Boş yapma dostum.Neye göre net beklemeyin diyorsun.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.