Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (283. sayfa)

21 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
7.531
Cevap
253
Favori
306.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 5080 alanlara üzülüyorum. 24gb versiyonu gelince ne yapacaklar çok merak ediyorum. YİNEDE alanlara hayırlı olsun der geçmiş olsun dileklerimi iletirim😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drages kullanıcısına yanıt
    Otomobillerde de lansman oluyor, oran olarak hesap edebilirsiniz lansman indirimlerini. Amerikada lansman yok mu?

Lansman denilen ürünü sanıyor musunuz mağazalar bedavaya veriyor veya bu satıştan para kazanmıyor.

Ama böyle düşünüp alanlar olunca görülüyor ki 120ye satılan Palit de 160+ oluyor. Demek ki vergiler sonradan ekleniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IRuthless kullanıcısına yanıt

eşime 5080 alıcam, kendime 5090 alıcam. Kaç para olursa alıcam, bir telefon parası bilmemne diye günlerce aynı şeyi yazdı durdu sanki merak ediyormuşuz gibi. Okuyucu tarafına geçecekmiş, ne zamandır bu kadar güzel haber duymamıştım.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

evet takipte olacağım öyle denk getirebilirsem iptal edip dediğiniz gibi yaparım

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt

Bazı kartlara vade farksız 6 taksit yapılıyor.

www.n11.com
    Palit GeForce RTX 5080 GamingPro NE75080019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/palit-geforce-rtx-5080-gamingpro-ne75080019t2-gb2031a-16-gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-66983807#unf-inst
  • rambocuk kullanıcısına yanıt

Hocam bem de palit almıştım. Şubat ayı mı gelecek sizin asus astral?

• drages kullanıcısına yanıt

Microcenter `All NVIDIA 5090 and 5080 GPUs are sold out,please check back regularly for restocks!`seklinde duyuyu yapti. Burada da stok sorun.

• silence2008 S kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KOJIMA06 kullanıcısına yanıt

Geleceği kesin mi hocam? Ben de 16 gb az bulduğumdan bekliyorum.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

TR fiyatlar pek bir sey ifade etmiyor. Doviz karsiligi ve pesin veya taksitli alim durumuna gore degerlendirmek lazim guncel fiyatlari da.

• BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt
  • monsterfare kullanıcısına yanıt

Lansmanı yapana göre değişir, isterse kar etmeyebilir, zararına satabilir. Ben Türkiye'deki fiyatları ya da satanları kesinlikle savunmuyorum. Herşey de olduğu gibi burada da ülke, halk aynı.

Ama şöyle bir durum da var, ülke de şu an dolar yarı fiyatına. Ben dolarla kazanan biri olarak bu durumdan yıllardır müzdaribim zaten ama TL kazanan için cidden bu fiyatlar fena değil. Ben şahsen Astral için 200k lar düşünüyordum. 4090 çıktığında neredeyse 2 katına çıkmıştı.

O değilde sordum kimse cevap vermedi.. bu ön sparişler bu kadar önemli mi? Beklesek satmayacaklar mı adamlar bugun yarın? Vatan dükkanlarına gelmeyecek mi mesela? Neden kasıyorlar insanlar bu kadar?

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

6000 serisi ile tum sistemi direk GPU icine entegre etseler de SFF ile ugrasmak zorunda kalmasak.

• BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle gelecek. Beklemede kalın.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

90 fiyat hatasi gibi olmus ama 130K da insafsizlik. 100K olursa `makul` olur.

• nasıl güzel egon tatmin oldu mu ? Sataşmayı bırak artık. Amma çekemediniz, susan kişinin bile arkasından halen konuşuyorsun, komiksin, blokla geç bu kadar mı zor :)

• Tek cümle ; yorumlarınız bomboş....

• hystaspes kullanıcısına yanıt

AMD RDNA4 ile 4080 Super/5070Ti dengi (en iyi ihtimal ile) takilacak. 2026 da UDNA ile yeni kartlar cikarttiginda Nvidia 20/24GB XX80 turevleri ile hem AMD'ye cevap verir hem de XX80 ile XX90 arasindaki boslugu doldurur.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• OguzhanKeskinbalta kullanıcısına yanıt

Evet bus width 256bit.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.