Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (282. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 26 Masaüstü13 Mobil
5 sn
7.593
Cevap
255
Favori
307.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    90 binden 5090 TUF OC, 45 binden 5080 Prime satıldı sonuçta. Aynı gün 5080e 70-75bin, 5090’a 130-140bin kart alanlar olunca elbette bir daha göremeyiz kolay kolay 100 bin altını 5090 için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt

hocam siz 5090 alacaktınız diye hatırlıyorum, kendinize 5080 aldıysanız bari astral almasaydınız gereksiz yere  

• monsterfare kullanıcısına yanıt

Lansmanda verilen 3-5 kart için genellemeyi "alanlara" yüklemek de çok mantıklı değil. Bu kartlar ABD'de vergisiz 2500$ civarında zaten, yani nasıl bundan ucuza Türkiye'de satılabileceğini düşünüyorsunuz ki?

• www.guru3d.com
    Review: Palit GeForce RTX 5090 GameRock (Page 7)
    https://www.guru3d.com/review/review-palit-geforce-rtx-5090-gamerock/page-7

yüksek ısı rahatsız eder bir durum fakat sineye çekecektim ama yüksek ısının soket girişine birikiyor olması canımı sıktı o yüzden iptal ettim, tuf 130 a gelince 10 daha verip astral alayım dedim

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Hocam cevap veriyorum, gereksiz yere linç etmeye çalışıyor bir kaç şahıs. ben takipte kalacağım sadece konuyu. alacaklarımı aldım.

tamam hocam siz 6000 serisinde geri dönüş yaparsınız konuya o zaman  

• İtopya'dan Asus prime aldık bakalım 62.500TL

• rambocuk kullanıcısına yanıt

çok kötü olmuş hocam 40k fazladan olması çok çok kötü olmuş. bir 5070 ti parası resmen, ısı sorunu var mı yok mu kullanıp duruma göre iade etseydiniz keşke..

İncelemesine bakmamıştım ama eğer öyle bir durum varsa ilerisi için sıkıntı olabilir iyi yapmışsınız kafanız rahat olur en azından h.o tekrar.  

• Mesaj yazanlara bakıyorum 10, 15, 20 yıldır burada olan arkadaşlar yazıyor genelde. Çok iyi yaa, vallahi sizleri görünce mutlu oluyorum.

Bu arada param olsa 5080 almazdım. 6000 serisine kadar bekliyim ben, daha elimizdekini yeni aldık.  

Ben de gaming gen’den aynı şekilde 5090’ı kaçırdım sonra da sepetten çıkarmamı istedi devam etmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

bende ki a770 sıkıntı çıkarmasa beni burada göremeyecektiniz hocam  

vade farkı hocam yapacak bir şey yok kredi çeksem fark daha büyük oluyor, vade farksız satan yer denk getirmek çok zor

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

5070 çıkınca konuya bekleriz hocam bu arada ben 20+ üye pek göremedim ama gözden kaçırmışta olabilirim benden eski üye varsa konuda selam olsun.  

• hocam bir kaç modelde 6 taksite kadar faiz alınmadığını gördüm, ben de 3 taksitle aldım benim kartı. itopya da nedense hiçbir kartta faizsiz taksit görmedim, daha adım atmayacağım o siteye  

• HWS kullanıcısına yanıt

çok büyük bir para veriyoruz içimize tam sineni olsun bari dedim yavaş yavaş öderim

Konu bana cevap yazmanız değil hocam zaten, sizle tartışmak gibi bir niyetim yokta durmadan aynı mesajı okuyor gibiyim birkaç gündür. İnsanlarda hak vermiş benim bir önceki yoruma like atmışlar sadece benim dikkatimi çekmiş değil. İstemsiz yapmış olabilirsiniz ama tekrara düştü gibi oldu mesajlar. Hayırlı olsun kartlarda iyi forumlar  

hocam zaten şubat sonuna kadar bekleyeceksiniz, belli ki stoklar o tarihte tüm tedarikçiler için yenilenecek hepsi 28 şubat diyor. o tarihlerde hb den alırdınız diye düşünüyorum. 9 taksit vade farksız ya da daha az komisyonla 12 taksit olarak.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.