Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (280. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 26 Misafir (8 Mobil) - 26 Masaüstü11 Mobil
5 sn
7.641
Cevap
255
Favori
309.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Hocam siz naptınız, Asus kovalayacaktınız. 5090 zikretmediğinize göre kendinize aldınız, hamfendinin 5080 kaldı sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasımda 4080 super gaming x 45’e kadar düşmüştü. 5000 serisi gelecek diye almamıştım çok pişmanım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dalette kullanıcısına yanıt

Hocam 1 tane HB den Astral daha lazım

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

koptum

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Vanguard 67000 , tuf ise 68500.

• RealZodyCotton R kullanıcısına yanıt

Aslında hanımefendinin de hallettim de onu bir Abime vermem gerekebilir bir astral daha bulamazsam HB den 5080

• motomurat kullanıcısına yanıt

Vanguard daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astral tam bir hayvan zor sıgdırdım kasaya

• gaming gen tr 5090 tuf ön siparişi açtı, ama fiyat bence yüksek hala

• moonquad kullanıcısına yanıt

Hocam siz gameg x trio aldınız demi peşin fiyatına 9 taksit fena güzel olmuş, hangi banka

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Harbiden bu ne, umarım sıcak mıcak FE denk gelir de alirim.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

çıkış fiyatları tuf o kadar para etmez max edeceği 2700€ pda 100k

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

@yigitcan19901

Çok kısaca ''karakter meselesi'' denebilir zira bir söz söyleniyorsa onun arkasında durma gibi bi' gerçeklik vardır.

Bizatihi bu zamana kadar tüm söylediklerimin arkasındayım + bu seri özelinde MFG ON/OFF senaryolarına istinaden lansman fiyatları dışındaki oldukça absürt fiyatlara saçma sapan modeller alınmaması gerektiğini özellikle dile getiriyorum.

DLSS kötü o kötü bu kötü şu rezalet vs. vs. bi' kabullenmeme, kendi (dayanağı olmayan) düşüncelerini savunma-diretme çabaları, örneğin RTX 4080 SUPER/4080 modellerine bi' araba laf söylerken şimdi gidip absürt fiyatlardan RTX 5080 almaları, hakeza 35-40-45-50K TL civarlarında satılan RTX 4090 sonrası bu fiyatların mantık çerçevesinde (kendileri açısından) bi' yerlere oturtuluyor oluşu vb. birçok izlenim sıralanabilir. Hadi RTX 5090'ı birçok açıdan rakipsiz olması nedeniyle belli bi' yere koyabiliyoruz lakin %99 ihtimalle upgrade edilmiş versiyonu veya versiyonları gelecek olan RTX 5080'i nereye koyabiliyoruz? Döviz kurlarının fırlaması dışında daha da absürt rakamlara ilerlemesi için pek de bi' sebep var diyemeyiz anlık olarak (stok tarafında sıkıntısı olmadığı dile getiriliyor)...

Kaldı ki tekrar edeceğim üzere; fiyatlar fırlasa gitse dahi MFG OFF iken GPU'ların performansları bellidir. Verilen/verilecek FF'larına da bakıldığı zaman attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmiyor görüntüsü oluşmaktadır.

Tabii şunu da tekraren özellikle belirteyim, istediği kadar kar koyulsun edilsin vs. özellikle iyi ve/veya ortalama seviyenin üzerinde denebilecek GPU modelleri nezdindeki fiyatlar kelalakadır.

Fiyatlar iyi olsa ya da sonradan en azından daha kabul edilebilir seviyelere inse gene değerlendirilir de özellikle son mining furyasından sonra pek de fiyat düşüşü göremiyoruz.

Ha, belli zaman aralıklarında yapılacak kampanyalara vb. istinaden avantajlı fiyatlar çıkabilir ara ara orası ayrı tabii...

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum 90 a 3 defa görünce 95-100 den fazla vermemek lazım.

• 3488€

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

hepsiburada world kart ile aldım.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Abimiz de uyanıkmış maşallah 😁 Kolay gelsin

• Sırf psikolojik tatmin için, gece rüyalarında bile kart sırası bekleyenler, kartlara ilk erişenlerden olmak nasıl bir duygu? Tatmin oldunuz mu bari?

• 5080Ti(VRAM yukselirse) - 6080 - 6090 beklemeye devam. 4080 ekran kartim ile mutluyum.(2 yildir kullaniyorum)

5080 max 50K 5090 max 100K olmaliydi. Cikisa ozel fiyat bile yapmadilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 30 Ocak 2025; 20:44:35 >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.