o fahiş fiyatlar mecbur düşecek |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (278. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Lansman fiyatından kart çıkmadı çünkü. Sadece Ventus ve Prime modelleri benim gördüğüm 45'e satıldı lansman fiyatı diyebileceğimiz, onlar da anında gitti.
-
Umarım düşer bu fiyatlar ne böyle, 60 küsür nedir arkadaş.
-
%10 civarı köpük var gibi... 1-2 aya anlarız.
-
palit gamerock 54 gamingpro 51 gainward 51 buralarda gelseydi laf etmezdim en alt seri olan kartlara. üstlere zaten diyecek bir şey pek bulamıyorum. 4-5 bin tl yukarıdalar. en az 3-4 bin geri çekmeleri gerekiyor bu fiyatları.
yani lansman günü ilk 1 saat en düşük kartları 49-50-51 den satsalar ölürlerdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Ocak 2025; 19:57:45 > -
Fiyatlar fazla yüksek geldi almadım açıkçası. 3080 ti ile devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MSI VGA GEFORCE RTX 5080 16G GAMING TRIO OC RTX5080 16GB GDRR7 256 B DX12 PCIE 5.0 X16 (3XDP 1XHDMI)
1 Adet
62.192,00₺
PCkolik benim kartı kargoya verdi yarın teslim alacak gibi gözüküyor.İyi ki sulanmamışım gigaya.
-
PALIT GeForce RTX 5090 GAMEROCK, bekliyorum kim en ucuza satars
-
Gençler itiraf edin bu kartları 1 aydır eleştirenlerle alanlar aynı kişiler mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben HB den aldım hocam, diğer sitelerde üyeliğim yok
-
sonraki stok ne zaman bilen var mı?
-
valla ben 3000 ve 4000 kullanıcılarının bu seriyi es geçmesini söyledim, ekran kartım olmadığından ötürü çektim 1 tane 5080
-
Palit mi aldınız
-
%90
-
Hepsiburada da hiç stok kalmamış sanırım 5080 bitti galiba,bulamadım.
-
gigabyte vardı hocam onu çektim, technolay da performansını övmüşler
-
45K'dan 5080 90K'dan 5090 alanları günün kazananları olarak sayabiliriz
-
Acaba firmalar gece 12'yi mi bekliyor çok çok az stok var.
-
oğlum ben 45k dan sepete ekledim gaming.gen sitesinden, işlemi onaylarken site database hatası verdi sonra stok bitti diye alımı engelledi
-
Amazonda var ama taksit yok. amazon
Palit Nvidia GeForce RTX5080 GAMINGPRO 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartı NE75080019T2-GB2031Ahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DSWKJLJP?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EHWK7MKWHVH6KWESPKAT&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EHWK7MKWHVH6KWESPKAT&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EHWK7MKWHVH6KWESPKAT&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X