Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: raw power Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.800
Cevap
228
Favori
236.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geçmiş olsun hocam, tez zamanda şifanızı bulursunuz inşallah.

• HWS kullanıcısına yanıt

benimde şansımı zorlayacağım tek kart 5070 olacak gibi. 5070ti ye yanaşabileceğimi sanmıyorum.

• Asabiyim biraz kusura bakmayın 5090 alipta neden asabi olur bir insan şükür etmem gerek ama cidden komedi, üçüncü dünya ülkesinde launch günü 5090 alabildigime hala inanamiyorum

• Xit kullanıcısına yanıt
    NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

Şu fiyatları gördükçe ve kartın modeline de bakarsanız 36K altını görür müyüz emin olamıyorum. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

bunlar stoğa gelecek mi yoksa sadece google için listeleme mi yapıyorlar

• Şu konu takip etmeyen saygısızlar yüzünden konuyu takip etmek güçleşiyor. Bir sorunun cevabı %99 önceki 3 sayfa içerisinde var, okumaya üşenmeye had edecek kadar saygısızsanız arama motoruna sorabilirsiniz. Bir sayfada aynı soru 3 kere soruluyor, bak kardeşim önceki 3 sayfaya bak en azından. Cevabı yoksa öyle sor, sana çalışmıyor forum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Şu fiyatları gördükçe ve kartın modeline de bakarsanız 36K altını görür müyüz emin olamıyorum. NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

görürüz hocam. dolar patlar çatlamaz ise 28-33k arası alırız bence.

• "5 Serisine Özel" Smooth Motion geldi. Frame Generation olmayan oyunlara Frame Generation benzeri bir özellik verdi Nvdia.
    Testleri 4 gözle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 30 Ocak 2025; 22:14:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SECourses kullanıcısına yanıt

Nova Bilgisayar en eski OEM bilgisayar firmalarından birisidir direkt distribütör firmaların stoklarından veya yoldaki gelecek ürünlerden XML olarak ürünleri çekip sitelerinde listeliyorlar ve muhtemelen bu fiyatlardan göreceğiz gibi ama ben yine de Vatan'dan bir sürpriz bekliyorum bugünkü 45K 'lık 5080 ve 90K'lık 5090 fiyatını gördükten sonra.  

• Palit Nvidia Geforce RTX5090 Gamerock
    ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5090 OC

Bu iki kartı da aynı anda satın aldım. Fakat sonra fark ettim ki 28 Şubat dan sonra gönderilecektir yazıyordu. İkisinide iptal ettim. Adamlar resmen stokta olmayan kartları satıyor böyle rezillik olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun bende çok aradayım zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alan herkese hayırlı uğurlu olsun bende hepsi burada’dan 5080 asus aldım sağlıkla kullanalım inş 🙏🏼

• Thathurts kullanıcısına yanıt

h.o kaça aldın.

• Pilot arkadaşım sayesinde bende şubatta 5070 ti getirticem 30 bine mal ederim diye düşünüyorum var mı dışarda şu model daha iyi almışken o olsun diyen.

• MyCoDeR kullanıcısına yanıt

Teşekkürler daha iyileri sizin olsun 73.400 tlye 6 taksite böldü garanti bonus için

• O kadar site duyuru yaptı, listeleme yaptı hala hiç ses yok.

12 gb bir kart için çok fazla

• Bu saatten sonra alınacaksa 24 gb vram altı kart alınmamalı derim.Alan arkadaşlara hayırlı olsun ama 16 yetmediği zaman mecbur satacaklar o 1 senelik 2 senelik kartlarını.Keşke fiyat normal olsaydı herkes 5090 alabilseydi orası ayrı tabi.Tahminen Bu 6000 serisinde 24 vram olayını daha rahat görecek gibiyiz.Ben hala direniyorum rtx 2060 6gb ile.Umarım 2026 ya kör topal çıkarız :)

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thathurts kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, Tuf modeli mi aldınız acaba ?

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.