Daha okuduğunu bile anlayamayan gelip laf yetiştiriyor ne yazsam boş sana daha CES'e bile gitmemiş gelmiş bana ahkam kesiyor komik komik konuşuyorum aynen knka okuma boşver blokla git rahat et en iyisi. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (288. sayfa)
-
-
5080 Tİ 24GB çıkana kadar çokta heves kalmadı nedense, lansman rakam kaçtı belkide ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gaming OC falan iyidir hoştur. RTX 50 nasıl bilmiyorum ama önceki serilerde gayet iyiydi. PCB çatlama sorunu vardı ama ondan emin değilim. Bende Windforce V2 var mesela kendi holderı ile kullanıyorum bir sıkıntı yok taş gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
>RTX 5090
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160545560
*ANA KONU'nun ilk mesajında da birçok kayda değer bilgi içeren yönlendirmeler mevcuttur.
>RTX 5080
www.techpowerup.comhttps://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-5080-vanguard-soc
-
katılıyorum. biraz piyasanın gazı alınsın. erken almak isteyenler alsın. Ben şahsen bekliyorum, MSI SuprimX 4090'ı inventustan 40K'ya almıştım. Ancak o zaman dolar 18-19 TL civarı idi.
Çoğu arkadaşın unuttuğu şey bu. "Ben işte 4080'i 30k ya almıştım" falan diyenler, o zaman ülkedeki enflasyona ve kura göre bakıp tekrar hesaplarlarsa daha iyi olur :).
Kartların pahalı çıkması bence daha iyi oldu. Sonuçta çok çok az kişi bu kartları alacak. Ellerinde kalacaktır yeni gelecek stoklar, o yüzden mecbur o fiyatlar düşecek.
Acelesi olmayan beklesin derim.
Şahsen yaza kadar bekleyebilirim ben :). Bu fiyatları vermeyi düşünmüyorum şu anda. Bizdeki fiyatların = ABD Fiyatı üzerine + %25 civarı olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 30 Ocak 2025; 23:41:23 > -
Ahaha adama bak CES'e gidecek de milyar dolarlık şirketin sır gibi sakladığı ürünü duyurduğu gün "stanttan" alacak limonata standı sanki anasını satayım
-
Sevgili forum kullanıcıları, RTX 5080'in biraz kırpılmış (bir harf, bir rakam) versiyonu olan RX 580'e ne dersiniz?
Super versiyonları gelir de mantıklı olursa aranıza katılmayı düşünüyorum. Bu haliyle bana göre değiller. Zaten Super modellerini, yeni nesil çıkmasına az kalmışken piyasaya sürüyorlar.
-
Fuar filan olunca limonata standı olur, bizim buralarda mis gibi sucuk-peynir-zeytin standı olur
-
adamlar 1 ay sonraya satış yapıyor :)
ve hala çok pahalı
-
Bu firmayı yeni görüyorum, 5000 serisi kartları listelemişler ve bazıları stoklarında var.
crtgamestore.comEn İyi Ekran Kartı Modelleri ve Fiyatlarıhttps://www.crtgamestore.com/ekran-karti?siralama=en-yeniler&filtreler=114:1311 -
BeyazBüyü firmada güvenilir ama kredi kartı taksit anlaşmaları yok gibi bir şey. Bir kaç alışverişim olmuştu.
-
Sizin yorumunuz çok daha boş. Hiç bişey bulamadım.
saat 17.30 civarında gaming.gen.tr de 90 bin fiyatı vardı itopya da 85 bindi fiyat ama sayfalar kilitlenmiş durumdaydı gerçekten o fiyattan sattılarsa alanlar çok şanslı...
-
Aslında Nova fiyatlarına inanmadık ama nova da listelenen fiyatlar genel olarak piyasa fiyatıydı . Aşağı yukarı fikir veriyor 5070 ti için .
-
Forumda 90'a 5090 alan Vatan'dan aldı.
Bi WhatsApp grubunda da denk geldim 90'a yine Vatan'dan almıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Napalım dostum almayalım mı? Olmasın mı bizim bi 5090'ımız şu acı dolu ülkede? Yüzümüz gülmesin mi biraz olsun? Nvidia ne yapmış yapmamış, bizim o noktaya kadar baya bir derdimiz var zaten. Olur da bir gün o dertler azalırsa, söz Nvidia'ya girişiriz. Ama bu gün o gün değil be dostum. Bırak bizi alalım...
-
12'de palit stoğu gelsede alsam :)
-
Sen de haklısın hocam ama piyasada adam gibi oyun da yok ki. 2025 güzel geçecek. Ardından GTA VI ve sonrasında RTX 60 şov yapacak bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X