Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dr.halil , darth hede , Fenool , Hilas28 , AskN0More Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.802
Cevap
228
Favori
236.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden aldınız peşin fiyatına mı geldi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

HB den almış kendisi geçmiş mesajında söylemişti

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

EVet şuan yok. Max 4-5 ay oldu alalı.

• MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Kartını aldı umarız kendi köşesine çekilirde yazmaz artık. Adam forumda rekor kırdı zaten her dediği birbirine çelişen, hiçbir donanım bilgisi olmayıp klavyeden random tuşlara basan, yeni spawn olmuş bir tip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'da eski kartlarda geceye özel %10 indirim var ilgilenenler varsa bakabilir.  

• quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Bence de en son Emintaş iş hanında bir yerel bilgisayarcı da çalışıyordunuz diye aklımda kalmış önceden Kartal civarında oturduysanız tamamdır.  

Haha yok hocam. Koşuyolunda oturuyordum ben. Karşılaşmışızdır ama bilemiyorum 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZiveR kullanıcısına yanıt

Sizi tanıyorum bence eminim siz de beni tanıyorsunuz nickiniz hiç yabancı gelmiyor oturduğunuz yeri yanlış hatırlıyor olabilirim o çok önemli değil özelden yazarım buradan açık açık yazmayayım artık selamlar.  

• Spider-Man 2'nin neden son saniyeye kadar bekletildiği belli oldu. Max ayarlarda 18gb civarı vram yiyor. 5080 alacaklara duyurulur.

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt

16 gb karta 60-70k verecek kadar delirmedim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Ocak 2025; 22:51:55 >
  • HWS kullanıcısına yanıt

Dostum istersen 120 yıl çalış fark etmez zaten CES de oyun fuarı değil burada boşa hikâye anlatma. Öyle fuara gidip de ekran kartı alıp da gelmek diye bir şey yok hadi dersin ki falanca satıcıda çalışıyorum sevkiyat geldiği gibi alır kullanırım ama yok öyle CES'e gidecekmiş de kart alacakmış da gelecekmiş... Komik komik konuşmayın  

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Çok sağolun astral modeli aldım satıcı hepsiburada idi

• epsiburada nereden bulmuş astral.. Vatana gelse de gitsem alsam.. hiç 1 ay sonraya spariş veresim yok, çok da güvenmiyorum şahsen Türkiye'de parayı ver alet gelince alırsın olaylarına..

• harce74 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada satıcılı peşine 6ya böldü hocam ayda 12k yük bindi malesef ama iyi oldu emektar tuf 3070 ti 4kda medium anca açıyordu

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt
    5080 Ti ya da Super neyse çıksa da gerçek GPU görsek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Arc b580 alıp 6000 gelene kadar vakit geçiresim var ama daha tam karar veremedim.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

"5080 alıp 2k da oyun oynama keyfi" derler artık

• Thathurts kullanıcısına yanıt

Hb satıcı olan başka stok gelecek mi acaba Astral merak ediyorum.

• gigabyte gaming serisi ekran kartlari nasildir? windforce pek tavsiye edilmiyor fakat gaming serisi iyi midir?

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

4070 ti den sonra çıkan 4070 ti süperle nasıl 4070 ti alanlar patladı yine aynı hikaye olacak

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.