< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (287. sayfa)
-
-
HB den almış kendisi geçmiş mesajında söylemişti
-
EVet şuan yok. Max 4-5 ay oldu alalı.
-
Kartını aldı umarız kendi köşesine çekilirde yazmaz artık. Adam forumda rekor kırdı zaten her dediği birbirine çelişen, hiçbir donanım bilgisi olmayıp klavyeden random tuşlara basan, yeni spawn olmuş bir tip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan'da eski kartlarda geceye özel %10 indirim var ilgilenenler varsa bakabilir.
-
Haha yok hocam. Koşuyolunda oturuyordum ben. Karşılaşmışızdır ama bilemiyorum 😅quote:
Orijinalden alıntı: HWSBence de en son Emintaş iş hanında bir yerel bilgisayarcı da çalışıyordunuz diye aklımda kalmış önceden Kartal civarında oturduysanız tamamdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizi tanıyorum bence eminim siz de beni tanıyorsunuz nickiniz hiç yabancı gelmiyor oturduğunuz yeri yanlış hatırlıyor olabilirim o çok önemli değil özelden yazarım buradan açık açık yazmayayım artık selamlar.
-
Spider-Man 2'nin neden son saniyeye kadar bekletildiği belli oldu. Max ayarlarda 18gb civarı vram yiyor. 5080 alacaklara duyurulur.
-
16 gb karta 60-70k verecek kadar delirmedim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Ocak 2025; 22:51:55 > -
Dostum istersen 120 yıl çalış fark etmez zaten CES de oyun fuarı değil burada boşa hikâye anlatma. Öyle fuara gidip de ekran kartı alıp da gelmek diye bir şey yok hadi dersin ki falanca satıcıda çalışıyorum sevkiyat geldiği gibi alır kullanırım ama yok öyle CES'e gidecekmiş de kart alacakmış da gelecekmiş... Komik komik konuşmayın
-
Çok sağolun astral modeli aldım satıcı hepsiburada idi
epsiburada nereden bulmuş astral.. Vatana gelse de gitsem alsam.. hiç 1 ay sonraya spariş veresim yok, çok da güvenmiyorum şahsen Türkiye'de parayı ver alet gelince alırsın olaylarına..
-
Hepsiburada satıcılı peşine 6ya böldü hocam ayda 12k yük bindi malesef ama iyi oldu emektar tuf 3070 ti 4kda medium anca açıyordu
5080 Ti ya da Super neyse çıksa da gerçek GPU görsek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arc b580 alıp 6000 gelene kadar vakit geçiresim var ama daha tam karar veremedim.
-
"5080 alıp 2k da oyun oynama keyfi" derler artık
-
Hb satıcı olan başka stok gelecek mi acaba Astral merak ediyorum.
-
gigabyte gaming serisi ekran kartlari nasildir? windforce pek tavsiye edilmiyor fakat gaming serisi iyi midir?
-
4070 ti den sonra çıkan 4070 ti süperle nasıl 4070 ti alanlar patladı yine aynı hikaye olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X