Vatandan ucuza msi 5090 bekleyen varsa f5 i bıraksın, mağazada stok fiyatını gösterdi arkadaş. 142 bin tl (x trio) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 6 Şubat 2025; 19:15:25 > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (363. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ben 5080 aldım kartsız oldugum için.Belki 5090'da 110-120 bandında çıkarda ona zorlarım kendimi diye bekliyodum ama 140-150'ler falan normal degil iyice sapıttılar
-
131 e önsipariş tuf düşünüyorum bende, mecbur bırakacaklar gibi gözüküyor. bu fiyatlara
-
Şuan 131'e TUF ön sipariş var ise bu fiyatlardan sonra iyi bence. Benimle aynı fiyat olmuş olcak hemen hemen
-
Hocam ben 1 hafta önce aldım 128 e tuf oc versiyonunu eğer 131 e bulduysanız hiç düşünmeden hemen alın çünkü ay sonu stoklar geldiğinde fiyatlar inmeyecek gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok 4 Subat diyordu aldigimda (hala oyle yaziyor). Yazdim nedir, sorun mu var diye "hayir haftaya kargoya veriyoruz" dediler. Ilk stok bittikten sonra Subat sonu yazmaya basladi.
-
Birde, şuan verebiliyor musunuz ön sipariş? Eğer verilebiliyorsa çok iyi.
-
www.incehesap.com
MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC GDRR7 256 B DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-5080-16g-ventus-3x-oc-gdrr7-256-b-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-77894/
-
etik dışı ticaret yöntemiyle bunlardan her şey beklenir. denetim yok, yaptırım yok diye perişan ediyorlar piyasayı...
fahiş fiyatlı pazarlama mantığı temsili:
- metin abi satışa koyduğumuz ürüne henüz alıcı gelmedi, fahiş fiyatı indirsek mi?
+ yok be olum, ordan sayfayı stok bittiye çevir, bitiyor algısı yap, sonra bir fiyat daha yükselt, tekrar yayınla alsınlar
- aha metin abi koş, yuh o fiyattan bile aldılar, hakkaten sen bu işi biliyorsun be abi
-
bakam 5080 geldi bunun fiyatı 90k kadar gidecekmi görecez :D
-
170e göre 142 iyi sayılır
. Fiyat algımız kayboldu resmen
Çok normal değil hocam bu rakamlar.Normalleştirmeyin lütfen. 140'dan listelenen kartın fiyatı 1 saat için de 170bin lira oldu.Ekonomimiz ne kadar kötü olursa olsun 1 saat içerisinde 30 bin lira artış yaşanmaz o kadar da değil. Bu resmen soygunculuktur. 140-150 fiyat bandı 5$’lık RFID çipinin 2700TL olarak satılması ile aynı seviyede zaten. Birbirlerine bakarak 1 saat içerisinde 170 bine kadar çektiler fiyatları.
Diğer dediklerinize katılıyorum elbette. Denetleme mekanizması yok ülkede.İsteyen istediği gibi at koşturuyor. Gidişat iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 6 Şubat 2025; 19:44:13 > -
Bu fiyatlardan nah satarlar. Bakmayın sınırlı sayıda getirilip fiyatına bakmadan alan kitleye kitlediklerine. Onlar devede kulak. Yüksek adetlerde geldiği zaman msrp fiyatının da altına düşer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı fikirdeyim. Yeterki stok gelsin. Tamamıyla NVIDIA yüzünden
-
Üst serilerde hiç bir zaman fazla stok bulamazsınız. O sizin dediğiniz 5070 lerde falan olur. Daha önce 4090 larda stoklar patlamışmıydı sanki? 4090 dada stok azdı ve hep az kaldı. 4090 ın fiyatı da zaten boru gibiydi. Stok çok olacak düşecek diye bekliyorsanız 5070 ve altına yönelmelisiniz.
vatan stok girmeye başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 6 Şubat 2025; 20:0:58 > -
Algoritmadan kaynaklı o şekil yükseliyor hocam. Diyelim 10 stok geldi ilk üçünü 140 tan belirliyorlar 3 üncüyle altıncı mesela otomatik 150 ye çıkıyor, stokta sona kalan ürünlerin fiyatı otomatik artıyor. Diğer şirketler artırmış biraz da biz dayayalım diye bir olay söz konusu değil. Stoklar ne kadar çabuk erirse fiyatlar da o şekilde hızla yükseliyor. Son stok her zaman en yüksek fiyattan gidiyor. Bu uygulamayı hepsiburada amazon daki çoğu şirket de yapıyor.
Teşekkürler kaptım 1 tane stok yok'a düştü hemen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 6 Şubat 2025; 20:12:43 >
Gen5 olarak çalıştırmayı başaramadım kartı farklı bioslar ile denedim, diğer kullanan arkadaşlarda kontrol ederse sevinirim anakart x670e pci-e 5.0 desteklii, riser vs. yok
-
Hayirli olsun hocam gule gule kullanin. Benim zotac da vatan siparisten bugun geldi araba bagajinda yatiyor hala
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X