Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (364. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 30 Misafir (3 Mobil) - 39 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
7.622
Cevap
255
Favori
308.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

bende 5.0 gözüküyor hocam anakarttan gen 5 i seçtim yalnız ama sende yapmışsındır büyük ihtimal

• SECourses kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına yüzde kaç vergi oluyor toplamda acaba konsol gibiyse fiyat normal ama değil diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

bende 5.0 gözüküyor hocam anakarttan gen 5 i seçtim yalnız ama sende yapmışsındır büyük ihtimal

Senin de 8x olmuş hocam

• donda kullanıcısına yanıt

aa oraya bakmadım hiç.Sebebi m2'ler olabilir mi ? iki adet m2 takılı sisteme onlar bölüyor diye biyerde okumuştum ama bu sorun yaratır mı oyunlarda

• rambocuk kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla sadece kdv (normal olarak her üründe olduğu gibi) ve gümrük vergisi var ötv yok

• pastperfect kullanıcısına yanıt

Sizede hayırlı olsun hocam paraf kart ile aldım 1.500TL puan geldi 54bin TL fiyatına konu çözülmüş oldu kendi adıma :) .. keyfle kullanırız inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 kdv 30 gümrük oluyor yüzden 50 2500 dolara 1250 dolar eklesek yime bin dolar kar etme peşindeler demekki inanılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

aa oraya bakmadım hiç.Sebebi m2'ler olabilir mi ? iki adet m2 takılı sisteme onlar bölüyor diye biyerde okumuştum ama bu sorun yaratır mı oyunlarda

Ssdlerin ikiside gen5 mi ve anakart nedir

• anakart asus x870 hero.

Ssdler gen 5 degil sanırım nasıl bakıcam onlara bilmiyorumda @donda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuq010101 -- 6 Şubat 2025; 20:44:59 >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt

pc parçalarında kdv ve gümrükten başka vergi yok varsa düzeltin

satıcılar distribitörler bizi öpüyor durum bundan ibaret

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Model adını yazınca çıkıcaktır hocam. Eğer Tek olsa bile bir adet GEN5 in laneden çalmaması gerekir bios üzerinden de bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: donda

Gen5 olarak çalıştırmayı başaramadım kartı farklı bioslar ile denedim, diğer kullanan arkadaşlarda kontrol ederse sevinirim anakart x670e pci-e 5.0 desteklii, riser vs. yok

Benimki gen 5, anakart asus b650e-e.

biosda hepsini autoda bıraktım bunları söküp 4.0'a mı takıyım yoksa bios'dan gen 4'e mi çekiyim m2'leri

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Daha pratik olcağı için önce biosdan deneyin hocam farklı ayarlar var hem gen için hem çalışma modları için bir bakın.

• Niye physx kutucuğu secili değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hallettim hocam x16 ya çektim pcie kısmını.Autoda kaldıgı için bölmüş sanırım.İnşallah fps dropları bu yüzden yiyorumdur :D

• 55-70k arasına 5080 alabiliyoruz ama 4080 super fiyatları hala 60-65k civarında geziyor şaka falan mı bu ya NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] 

• band222 B kullanıcısına yanıt

tekrardan gittim vatana dedim vereyim ön siparişi, ön sipariş kotası da dolmuş ödemeyi alamadılar. yani vatanda da kart yok. sadece gigabyte için stok fiyat yoktu henüz belki onlar gelir ay sonuna kadar. bu arada önsipariş dediğim de tüm kartlardan toplasan 15 tane ön sipariş alınmış. ben böyle bir şey görmedim gerçekten  

• burayı takip eden satıcı siteleri varsa 3000-3250€ 120k dan 1tl üstünü vermem oda tier S-A kartlara hadi bakam :D

birlik olmak lazımda nirde 170k dan kartı alan zihniyet olduğu sürece zor gibi.

5070 ve 5070ti fiyatlarını düşünemiyorum bile artık 5080 fiyatına satarlar onlarıda 50-60k arası

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.