![]() bende 5.0 gözüküyor hocam anakarttan gen 5 i seçtim yalnız ama sende yapmışsındır büyük ihtimal |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (364. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ekran kartına yüzde kaç vergi oluyor toplamda acaba konsol gibiyse fiyat normal ama değil diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin de 8x olmuş hocamquote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101bende 5.0 gözüküyor hocam anakarttan gen 5 i seçtim yalnız ama sende yapmışsındır büyük ihtimal
aa oraya bakmadım hiç.Sebebi m2'ler olabilir mi ? iki adet m2 takılı sisteme onlar bölüyor diye biyerde okumuştum ama bu sorun yaratır mı oyunlarda
-
bildiğim kadarıyla sadece kdv (normal olarak her üründe olduğu gibi) ve gümrük vergisi var ötv yok
-
Sizede hayırlı olsun hocam paraf kart ile aldım 1.500TL puan geldi 54bin TL fiyatına konu çözülmüş oldu kendi adıma :) .. keyfle kullanırız inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 20 kdv 30 gümrük oluyor yüzden 50 2500 dolara 1250 dolar eklesek yime bin dolar kar etme peşindeler demekki inanılmaz
Ssdlerin ikiside gen5 mi ve anakart nedirquote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101aa oraya bakmadım hiç.Sebebi m2'ler olabilir mi ? iki adet m2 takılı sisteme onlar bölüyor diye biyerde okumuştum ama bu sorun yaratır mı oyunlarda
anakart asus x870 hero.
Ssdler gen 5 degil sanırım nasıl bakıcam onlara bilmiyorumda @donda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuq010101 -- 6 Şubat 2025; 20:44:59 > -
pc parçalarında kdv ve gümrükten başka vergi yok varsa düzeltin
satıcılar distribitörler bizi öpüyor durum bundan ibaret
-
Model adını yazınca çıkıcaktır hocam. Eğer Tek olsa bile bir adet GEN5 in laneden çalmaması gerekir bios üzerinden de bakın
-
quote:
Orijinalden alıntı: dondaGen5 olarak çalıştırmayı başaramadım kartı farklı bioslar ile denedim, diğer kullanan arkadaşlarda kontrol ederse sevinirim anakart x670e pci-e 5.0 desteklii, riser vs. yok
Benimki gen 5, anakart asus b650e-e.
-
biosda hepsini autoda bıraktım bunları söküp 4.0'a mı takıyım yoksa bios'dan gen 4'e mi çekiyim m2'leri
-
Daha pratik olcağı için önce biosdan deneyin hocam farklı ayarlar var hem gen için hem çalışma modları için bir bakın.
-
Niye physx kutucuğu secili değil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hallettim hocam x16 ya çektim pcie kısmını.Autoda kaldıgı için bölmüş sanırım.İnşallah fps dropları bu yüzden yiyorumdur :D
-
55-70k arasına 5080 alabiliyoruz ama 4080 super fiyatları hala 60-65k civarında geziyor şaka falan mı bu ya
-
tekrardan gittim vatana dedim vereyim ön siparişi, ön sipariş kotası da dolmuş ödemeyi alamadılar. yani vatanda da kart yok. sadece gigabyte için stok fiyat yoktu henüz belki onlar gelir ay sonuna kadar. bu arada önsipariş dediğim de tüm kartlardan toplasan 15 tane ön sipariş alınmış. ben böyle bir şey görmedim gerçekten
-
burayı takip eden satıcı siteleri varsa 3000-3250€ 120k dan 1tl üstünü vermem oda tier S-A kartlara hadi bakam :D
birlik olmak lazımda nirde 170k dan kartı alan zihniyet olduğu sürece zor gibi.
5070 ve 5070ti fiyatlarını düşünemiyorum bile artık 5080 fiyatına satarlar onlarıda 50-60k arası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X