Şimdi Ara

Nvidia GT630M 1GB | GTA4 Takılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel® Core™ i7 İşlemci i7-3610QM 2.30GHZ 6MB
    6GB DDR-III
    180GB SSD
    Nvidia GT630M 1GB

Sistem özelliklerinde Grunding Laptop aldım. İlk Yüklediğim oyun GTA4 fakat çok takılıyor. Biraz zorlayınca da oyundan atıyor.

Nvidia Driver uptade yaptım fakat hiçbir değişiklik olmadı.

Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurunveR

Merhaba,

Intel® Core™ i7 İşlemci i7-3610QM 2.30GHZ 6MB
    6GB DDR-III
    180GB SSD
    Nvidia GT630M 1GB

Sistem özelliklerinde Grunding Laptop aldım. İlk Yüklediğim oyun GTA4 fakat çok takılıyor. Biraz zorlayınca da oyundan atıyor.

Nvidia Driver uptade yaptım fakat hiçbir değişiklik olmadı.

Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

ekran kartı dandik
  • Arakştırma yapmadan alıyorsunuz ekran kartı dandik işlemciyi i7 koyuyolar ki fazladır ramı 6gb yapmislar ne gerek var 4 yeterli ama olsun yinede 6 ssd ye ne gerek var süsleyip süsleyip satıyorlar laptop alırken en az 650m li bi laptop alın
  • 1- gta4 optimazasyon ozurlusu bir oyun
    2- islemciye cok fazla yukleniyor, cozunulugu dusurunki islemciden yararlansin islemciniz iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için Laptop almak hatadır.
  • updatelerini kur. duzeliyor. benim de cok kasiyordu basta

• 630m dandik bir kart değildir, benim arkadaşım çok da rahat oynuyor o kart ile. PC 630m yerine Intel HD ekran kartını kullanıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o oyunun 1.0.7.0 diye 100 mb bir patch dosyasi var onu kurmazsan oynayamazsin tabi ama bu saatten sonra nereden bulup indirecen o yuzden daha az optimizasyon ozurlusu olan gta4 liberty city kur bulursan.ayarlari da duzgun yap sona dayama.

ne kadar verdin o alete bilmiyorum ama kardesim yakin zamanda i5 2450 ve 7690xt ekran kartli makineyi 1500 liraya aldi batman arkham city filan oynuyor extreme ayarda.notebookta gayet de oyun oynanir belki masaustu pc toplamaktan da ucuza gelir ama isi bilmek lazim yani illa 650m almaniz gerekmiyor 2100 lira verip ki o da yeni dusmus biz alirken 2600 filandi.7690xt mass effect 3'te 650m'den 2 fps yavas.
  • 630m laptop için iyi bir karttır.oyunları oynatır gayet iyi bir şekilde.senin sorunun oyunla alakalı.sanki milattan kalma ekran kartı gibi bakılmış olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Investigator -- 6 Ekim 2012; 15:20:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd6570 ile GTA4'de high-very high ayarlarda rahatça oynatiyorki GT630M ise high'da kesinlikle rahat oynayacak bir kartdir. Sorun oyunda bu sistemle bf3 Mp'de bile low'da rahatça oynayabilir. Gta 1.1.4 guncellemesi ile sorun ortadan kalkicaktir.

• On Board Ekran kartını kullan.630m den çok çok güçlüdür hd4000
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

Arakştırma yapmadan alıyorsunuz ekran kartı dandik işlemciyi i7 koyuyolar ki fazladır ramı 6gb yapmislar ne gerek var 4 yeterli ama olsun yinede 6 ssd ye ne gerek var süsleyip süsleyip satıyorlar laptop alırken en az 650m li bi laptop alın

ssd'ye ne gerek var ? bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

On Board Ekran kartını kullan.630m den çok çok güçlüdür hd4000

böyle saçmalık görmedim açık ve net
  • arkadaş haklı benım kuzendede hp laptop var onboard hd 3000 harici 6470m den güçlü düşünün yani
  • Isındığı için takılıyor olabilir. Fanları kontrol et istersen temizlik gerekiyor olabilir. Evde temizlik olmuştur ve halıdan kalkan bir hav parçası tıkamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Ekim 2012; 18:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

Arakştırma yapmadan alıyorsunuz ekran kartı dandik işlemciyi i7 koyuyolar ki fazladır ramı 6gb yapmislar ne gerek var 4 yeterli ama olsun yinede 6 ssd ye ne gerek var süsleyip süsleyip satıyorlar laptop alırken en az 650m li bi laptop alın

ssd'ye ne gerek var ? bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya.

yanlış anladın ben arkadaşa oyun için kullanacaksan ssd ye ne gerek var ekran kartı daha önemli demeye çalışıyorum

yoksa ssd windowsun hızlı açılması internette gezinti v.b için gereklidir fakat pc yi alırken ben burda işlemcinin i7 olması ramın 6 gb olması ve ssd olmasına bakılıp alınmış olarak görüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.