Şimdi Ara

Nvidia GTX 980 Alacakların Dikkatine..!!Ve Test Sonucu Geldi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar çok fazla araştırmam sonucu hangi 980 alsam derken en sonunda bir model buldum ve 980 serisinin en hızlı kartlarından biri olan Galax 980 HOF modelini buldum bu kart hem tasarım olsun hem hızları konusunda olsun diğer kartlardan daha iyi ve performansı çok yüksek bir kart kartın işlemci hızı 1.304 Mhz Boost ile de 1.420 ye yükselen bir kart ama mimamri ama gorsellik olarak ve fiyatı konusunda gerçekten cazip olan bu kartı kesinlikle tavsiye ediyorum kartın teknik özellikleri bu linkten bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum linkhttp://www.galax.net/US/980hof.html
    İyi forumlar herkese Not Galax firması nedir ve kimdir diye merak edenler için buda linkihttp://www.techno-labs.com/galaxy-ve-kfa2-birlesti-galax/

Merhabalar Tekrardan En Sonunda Ekran Kartını Aldım Ve Kullanmaya başladım Şimdi Oc Yapılmadan kartın Kendi degerleri olan bir resim paylaşıcagım sizlere..

Kart Kesinlikle Isınma Gibi Bir Sorunu Yok Max 60 Dereceyi Görüyor Oda Herzaman deil CW Sorunu mevcuttur ama cok fazla deil sadece cok az bir ses vardır oda duyulmuyacak kadar Ben Sizlere Tavsiye Ediyorum tabi Yinede Karar Sizin...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleHawx -- 26 Aralık 2014; 2:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidia referans kartla o.c yaparak 1600mhz gördük diyordu sanırım.

Özel soğutmalı modellerde düşük güç tüketiminin sonucu olan az ısınma avantajı ile yüksek o.c yapılabiliyor.

• Kağıt üzerindeki değerlere göre kimseye kart önermeyin.
  • Madem öyle söylüyorsun unutma ki tüm hepsi kağıt üzerinde yazılan ddegerler onu ne yapıcaz peki eğer değerleri kağıt üzerinde yazanlan ogrenemeyeceksek her 980 den birer tane alıp bize değerleri paylaşırsanız sevinirim bizde bilglenmiş oluruz...

• GALAX adı bana en iyi gibi gelmese de Bu linkteki modeli hoş duruyor, tabi denemeden de ne söylenebilir ki. Umarım karttaki bu güzellik göz boyama değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

GALAX adı bana en iyi gibi gelmese de Bu linkteki modeli hoş duruyor, tabi denemeden de ne söylenebilir ki. Umarım karttaki bu güzellik göz boyama değildir.

Galax nedir ve hangi firmadır sorularına cevapları bu linktedirhttp://www.techno-labs.com/galaxy-ve-kfa2-birlesti-galax/

• ben olsam alırdım güzel paylaşım up
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleHawx

quote:

Orijinalden alıntı: er36po

GALAX adı bana en iyi gibi gelmese de Bu linkteki modeli hoş duruyor, tabi denemeden de ne söylenebilir ki. Umarım karttaki bu güzellik göz boyama değildir.

Galax nedir ve hangi firmadır sorularına cevapları bu linktedirhttp://www.techno-labs.com/galaxy-ve-kfa2-birlesti-galax/

Olabilir, bir şey dediğim yok ama ben yinede normal kullanıcının ağzından veya testini görmek isterim.

• Evet hızlı olabilir ama ne kadar stabil çalışacak.

Sonuçta bu kartı alan kesinlikle oc yapma isteğinde bulunacaktır. Şuan oc değerleri iyi vs. demek ne yazık ki sözde kalıyor.

Sonuçta oc için denediğiniz programlarda çakılma yaşanmaması, oyun içinde geçerli olmuyor.

Güzel kart ama ben hala Asus, Msi ve Gigabyte üçlüsünden yanayım.
  • Evet bu kart hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar varmı
  • GALAXin fanlari4 göz büyüleyici güzellikte.

• http://www.guru3d.com/articles_pages/galax_geforce_gtx_980_hof_review,28.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleHawx

Merhabalar çok fazla araştırmam sonucu hangi 980 alsam derken en sonunda bir model buldum ve 980 serisinin en hızlı kartlarından biri olan Galax 980 HOF modelini buldum bu kart hem tasarım olsun hem hızları konusunda olsun diğer kartlardan daha iyi ve performansı çok yüksek bir kart kartın işlemci hızı 1.304 Mhz Boost ile de 1.420 ye yükselen bir kart ama mimamri ama gorsellik olarak ve fiyatı konusunda gerçekten cazip olan bu kartı kesinlikle tavsiye ediyorum kartın teknik özellikleri bu linkten bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum linkhttp://www.galax.net/US/980hof.html
    İyi forumlar herkese Not Galax firması nedir ve kimdir diye merak edenler için buda linkihttp://www.techno-labs.com/galaxy-ve-kfa2-birlesti-galax/

Buyrun Kartın Sonucları Ocsiz Tam Yükte Ki Degerleri Bunlardır Oc siz Daha Hızlı Bir Kart Varsa Lütfen Paylaşın.. Ve SAyın donanımcı123 buyrun sizdende yorum bekliyorum kagıt üzeri demiştiniz ya bende kartı alıp kutusunu acıp denedim sizin içiin

• zaten guru3d en hizli gtx 980 demisti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @EagleHawx, kartınız hayırlı olsun default boost hızı cidden çok güzel, bendeki strix default hali ile 1342, overclock ile voltaj vermeden 1500'de stabil çalışıyor.

@donanımcı123, tam olarak ne demek istediniz biraz açar mısınız? Merak ettiğim için soruyorum neye göre kime göre kart önerilmesi gerekiyor.
  • Kart çin malıymış.Çin uretimi değil hakiki çin merkezli çin malı kart.Zotac da daha ucuza daha hızlı kartlar satıyor stabilitesi ne durumda ona bakmak lazım.Demem o ki hızına değil sağlamlığına bakmak daha faydalı.Onun için de zamana ihtiyaç var sanırım bir kaç sene kullanılsın bu galax kartlar durumu nedir görelim

Bu arada hayırlı olsun gule gule kullanın
  • kartınız hayırlı uğurlu olsun, nereden ve kaça aldığınızı, garanti durumu ve süresini de paylaşırsanız ilgilenenler için bilgilendirici olur.

"en hızlı kart" burada sadece GPU base clock anlamında kullanılıyor dolayısıyla herkese fazla bir şey ifade etmek zorunda değil.
    başka bir üretici tutup özel bir model çıkarır GPU base clock 1305MHz yapar o "en hızlı" olur.
    bu kartın başka bir ligde olduğu anlamına gelmez lakin GTX 980 HOF Galax'ın en üst modeli bu ortada.

özellikle sisteminde beyaz rengi tercih edenler için şu an rakipsiz bir kart, hem PCB hemde soğucu beyaz.

bu arada GPU-Z sensör takbine "test sonuçları geldi" demek biraz cılız olmuş bana göre, umarım gerçek testler de gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 26 Aralık 2014; 10:53:32 >

• En takoz 980 bile 1450-1500 mhz görüyor zaten.Önemli olan bireysel kullanıcı testleri son kullanıcının yorumlarını görmeden yorum yapmak doğru olmaz.Bir de test sitesinde kartın iyi olduğunu ama cw sesinin duyulduğundan bahsediyordu hatta Multi-layer ceramic capacitors (Helps reduce coil whine) olmasına karşın genede var yazıyordu o incelemeyi bulmak lazım.Kasım 20 -30 gibi okumuştum daha ilk duyrulduğun da.Tek bir kullanıcının sonucu yetersiz kalabilir sıkıntı yoksa güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 26 Aralık 2014; 11:38:52 >
  • oyunlarda gördüğün en yüksek stabil core hızı nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.