Şimdi Ara

NVIDIA PureVideo decoder tam olarak ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia nın sitesinde gördüğüm bu software videoların daha net güzel gözükmesine yaradığını falan yazmış doğrumudur bilen varsa çevaplasın plz ? :D

• filmlerde baya işe yarıyor görüntü kalitesi çok yukseliyor
  • Ben yükledim ama filmlerde bir fark göremedim..Acaba yükledikten sonra bir ayar mı yapmak gerekiyor? Bilen arkadaşlar bi anlatırlarsa seviniriz.
  • Bende bir fark göremedim :P
  • bildiğim ve kullandığım kadarıyla nvidia nın kartları için özel olarak yaptığı bi codec, bendeki fark özellikle tv kartından tv izlerken bariz bi şekilde görüntü kalitesini artırıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidongs

bildiğim ve kullandığım kadarıyla nvidia nın kartları için özel olarak yaptığı bi codec, bendeki fark özellikle tv kartından tv izlerken bariz bi şekilde görüntü kalitesini artırıyo

Bende aynisi oldu tv kartan filim izlerken goruntu kalitesi artiyor
  • o program ta 6600 zamanindan kalma miydi ben mi yanlis hatirliyorum?6 serisine HD destegi icin mi ne cikmisti o program.8 serisinde her turlu hizlandirma bilmemne mevcut zaten.program da degil zaten o codec cekiyor butun olay o, programini hic kullanma istersen.videolarda ben kalite degilde bazi acaip codeclere gore daha az islemci kullandigini gormustum HD lerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

o program ta 6600 zamanindan kalma miydi ben mi yanlis hatirliyorum?6 serisine HD destegi icin mi ne cikmisti o program.8 serisinde her turlu hizlandirma bilmemne mevcut zaten.program da degil zaten o codec cekiyor butun olay o, programini hic kullanma istersen.videolarda ben kalite degilde bazi acaip codeclere gore daha az islemci kullandigini gormustum HD lerde.

evet tek işe yaradığı şey hd lerde işlemci yükünü kaldırmak çokda bişeye yaramaz yani
  • hiç bi işe yaramaz hayatımda gördüğüm parayla satılan enkötü yazılmış codec en son versiyonunu indirmiştim nafile hdtv falan halt etmiş nerde hd md, daha mpeg2 yi bile net cözemiyor , digital tv kartı drivercd sindeki ücretsiz eski moonlight codec ten bile kötü
  • Ben Trial versiyonunu indirdim.Yüklediten sonra Unlock or Buy diyor nasıl kullanacağım bu programı.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Ben Trial versiyonunu indirdim.Yüklediten sonra Unlock or Buy diyor nasıl kullanacağım bu programı.. .

Bilen yok mu ..
  • bu programın eski versiyonları yani xp ile kullndığmız versiyornu Win10 ile kulllanılabilir mi ?
  • eskikitap kullanıcısına yanıt
    k-lite codec yükle uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

k-lite codec yükle uğraşma
    valla ya o kadar aradım taradım buldum NVIDIA PureVideo yükledim hiçbi fark olmadı .
  • amaç dvb dream ya da dvb viewer ile UHD kanllarda takılma sorununu çözmek ama hiç işe yaramadı. LAV yüklü ama takılmlar oluyor yine .
  • eskikitap kullanıcısına yanıt
    Ekran kartın ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ekran kartın ne
    ASUS GeForce GTX1050 GDDR5 OC 2GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı kullnaıyorum...
    ...
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS GeForce GTX1050 GDDR5 OC 2GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-26344.html

• gtx 1050 uhd ye tam uyumlu kanalı açtığın zamn işlemciye yükleniyorsa işi gpu değil cpu yapıyor bu işi gpu ya yaptırmalısın yoksa donar durur bendede tv kartı var trt4k da sorun suz
  • quote:

gtx 1050 uhd ye tam uyumlu kanalı açtığın zamn işlemciye yükleniyorsa işi gpu değil cpu yapıyor bu işi gpu ya yaptırmalısın yoksa donar durur bendede tv kartı var trt4k da sorun suz
    işlemci olarak da Ryzen5 1600x kullanıyorum. Neden böyle yapıyor anlamadım Youtube 2160p debi sorun olmuyor. bahsettiğin bu tercihi nereden ayarlayabiliyoruz ?..bu arada ben işlemciyi indirimdeyken 900TL ye almıştım fiyatlar berbat olmuş !

• quote:

gtx 1050 uhd ye tam uyumlu kanalı açtığın zamn işlemciye yükleniyorsa işi gpu değil cpu yapıyor bu işi gpu ya yaptırmalısın yoksa donar durur bendede tv kartı var trt4k da sorun suz
    ayrıca ben TRT4K izleyemiyorum lanet cihaz nedense 15000 altındaki symbol oranlarında görüntü almıyor. Sinyal var ama kanal bulmuyor DVB Dream aramada. Hotbird 'teki Nasa UHD ve FTV UHD ile test ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 6 Mart 2019; 20:19:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.